Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebből meg lehet tanulni olvasni javaslom a vezér bikának és a bologató csicskásainak
Kellemes Karácsonyt neked is.


Ott a szénkeféről egyenáram jön le.
Neked is kellemes ünnepeket lecsó üdv

azé néz utána annak az egyen áram- nak
most mán értem !.......... tudjátok ! Én veteránban vagyok erős

ezekhez az új dolgokhóz .......... nyema , kalapács vezérelt sistem

ezt a 1919 triumph -ot kéne márciusig ki pofozni

békés Karácsonyt mindenkinek ! üdv Tasi
Gyári P20 dinamó egyenáram.
Mi az a konektor?
ha megtanulsz rendesen magyarul olvasni nem kell a kínait megtanulnod mert neked ez az
3 fázisú egyenáram az meg milyen? kell ott lenni negyedik pici kínainak aki összetekeri a 3fázist
a legmodernebb cuccokba 3 kici kínai egyengeti kalapáccsal a váltóáram hullámait és abból lesz aaaaaa egyenáram (csak a gyengébbek kedvéért )
hali!

yzf 750 r micuna karbisor pumpa benyomja üzemanyag karbik televannak!de viszont szívótorokba semmi üzemanyag nem megy!az úszókat h kell beállítani vagy valami leírást gyári beállítást hol találok!előre is köszönöm!

Kellemes Ünnepeket!
uraim a gyengébbeknek írtam és azok is válaszoltak
csak azt tudnám , hogy jőnn egy 2-, vagy 3 f generátorból esetleg mágneses gerjesztöböl vagy lenkerekes áram fejlesztöből , vagy bármilyen motor illetve aútó áramfejlesztöjéből ..... EGYEN ÁRAM ?

merthogy a konektorból meg az akkuból az jőnn azt tudtam ,,, DE ,hogy ilyet" meg kéne tudnni milyen áram jőnn fel "

MIndenkinek kellemes ünnepeket

üdv Tasi
Meg mindig hallok, tanulok ujat fesszabalyzo temaban. De legalabb utana nezne szaklapokban vagy google baratjat hivna segitsegul lovoldozik a sotetben raadasul suketen. Borzaszto. Mint a filmekben mikor hozza nem erto forgatokonyviro halandzsal a tudomany szavait felhasznalva amitva a kozonseget. Csak a kicsit is hozzaertok rancoljak a homlokukat hogy miii vaaaan?
Mik vannak.... Szóval ha véletlenül felcserélem a fluxuskondenzátor tekercseinek végeit, akkor az szakadást idézhet elő a tér-idő kontinuum-ban?.... Ha pedig a foktonos dünterben, handolál a mekon, akkor lehetséges hogy szatulla konfellócuka falmezon?! Hmm....
júúúúúúj miket mondasz ..... frekvencia átalakító ? folytótekercs ? a permanens mágneses generátorokhoz való feszültségszabályzóban egyik sincs ... egy háromfázisú graetz híd van benne kiképzéstől függően vagy mindjárt utána vagy már beleépítve 3 darab tirisztor leterheli a tekercset feszültségtől függően amit egy kis szabályzó áramkör vezérel .
Khhhmm...
Van nyomatékkulcsom, több is:) De köszönöm!
Khhm.
a lenkerekes áramfejlesztőnek nincs gerjesztő áramköre tehát nem a klasszikus fesszabról beszélhetünk hanem egy un zénerdiódás frekvencia átalakitóról ami tul képpen egy folytó csak elektro a célja ua a mük elve nem, a köznyelv említi rosszul néha még a szakma is.
meistró azt kellene megtudni hogy alapjárat és a teljes fordulat között mekkora a feszültség külömbség és hogy egyen vagy váltó áram jön e a létezö legegyszerübb megoldás ha beteszel egy folytót ami lehet akár egy 24v-os izzó de ehez be kell szerelni az összes fogyasztót amit akarsz ész úgy kell próbálgatni mekkora folytás kell a fordulattal az elején csak óvatosan ezt a folytó izzót watt számával tudod kalibrálni a töltőáramot,a legnagyobb problem hogy nem tudni a töltő áram teljesíményét mekkorára van lehetőség.
céges azt monták a pénz nem problem így tehát megvettem géniusba a legdrágábbat 8tól 56ig de egyébként azért írtam ha kell segítek.
az már tuti! énekem is szerkezetlakatos a végzetségem ! de nég nicns munkám sajna kerezsgélem
a lánghegesztés drágább és lassabb!
Van egy kis 5 kilós túrista palackra csatolható pákám.Asszem 1100 fokot tud.A H100-as iszonyat berohadt gömbfejei meg egyébb csavarjai zutty lejöttek ha azzal estem neki.
8700,9700
tudom mire gondoltál
de nincs ilyen...és már egyre kevesebb helyen találni
amióta a co gépek viszonylag olcsók alig hegesztenek gázzal