Az adatlapom teljes mértékben fedi a valóságot,akárcsak a töbieknek!Veled mi van?
Különcködsz?akkor minek vagy fent?a gagyival összfuthat bárhol az ember!
...és akkor mi van?Gyere ki a ringre és mutatsd meg,hogy te vagy a legjobb aztán mindenkivel ércelődhetsz.Csak van egy mondás,hogy nincs olyan motoros aki tud motorzni!
Ezt apám mondta nekem még anno,hogy az mondhatja magáról hogy tud motorzni aki már egy életre letette a motort és sohasem esett el!
Van egy másik,aki így halt meg,hogy a hobbyjának hódolt! (CBPista,Ivecóslaca,Blacknet barátiam)
Szóval hagydd már ezt a gyerekes megnyilvánulásaidat,mert már unalamas.Először még nevettem de már sírok ettől az alulértékelhetetlenűl pontozhatatlan "irományaidtól"!
Köszi
Elmagyarazom: akirol azt allitottad, hogy te vagy, az nem te vagy. Persze, vehetem poennak is...hogy szerettel volna egyszer igy menni. Ugy oke. A sajat 3 keped kozul ketton motor van, a harmadikon talan te. Ha arra mondod, hogy TENYLEG te vagy, elhiszem.
de csak azért hánynál, mert olyan erős a gixxer ezer, hogy a célegyenes végén a nagy tempó miatt akkorát kéne fékezned, hogy be tudj fordulni, hogy a nagy lendülettől a gyomrod tartalma felkenődne a bukód belsejére...
Na "oszt akko" volna mit nyalogatnod a menet után...
Különcködsz?akkor minek vagy fent?a gagyival összfuthat bárhol az ember!
Ezt apám mondta nekem még anno,hogy az mondhatja magáról hogy tud motorzni aki már egy életre letette a motort és sohasem esett el!
Van egy másik,aki így halt meg,hogy a hobbyjának hódolt!
Szóval hagydd már ezt a gyerekes megnyilvánulásaidat,mert már unalamas.Először még nevettem de már sírok ettől az alulértékelhetetlenűl pontozhatatlan "irományaidtól"!
Köszi
Dá Dá lesz....
Na "oszt akko" volna mit nyalogatnod a menet után...
Egyeb ervek?
eddig az volt a baj,hogy irok,most meg az,hogy nem irok es lapos a forum