Tévedésben élsz, hogy én a VB szintű versenyzőkért küzdök. Azt próbálom belesulykolni a fejetekbe, hogy a kettőnek együtt kell működnie. De Te csak és kizárólag arra koncentrálsz, hogy a pályanapokat megtöltsd amiket szervezel. Ez jó dolog, de jelen pillanatban nem csak ez lenne egy cél. " Ha valakinek egy bajnoki futamot kell rendeznie, de nincs pályabérlésre pénzre, az úgyis meg fog kérdezni." Miről? Hogy adsz-e bele pénzt? Vagy hogy megrendezed-e? Ha megrendezed vagy adsz bele pénzt, és a versenyzők bojkottálják az jól esne neked. Vagy ha nem nyereséges, vagy nullás? Mert az OB-val azért ez a helyzet, mert a Te általad tömegsportolóknak (mégis élsport licencel rendelkező)nevezett emberek szétszóródtak a mellék vízen megrendezett kupák között. Amiket emberek az Önnön céljaik, bevételeik megszerzése miatt rendeztek. Sajnos a Rezső és a MAMS hathatós segítségével. Nem mellesleg ezek az általad tömegsportolóknak nevezett emberek pont ugyanolyan technikával, ugyanannyi pénzel, ha nem többel rendelkeznek mint azok akiket VB szintnek nevezel. Akiket Te tömegsportolóknak nevezel azok büszkén feszítenek a rajtrácson mikor a Viktor, a Dávid meg még egy páran, ott állnak a rajtrácson. Azon kívül neked és az összes ilyen sorozatszervezőnek ajánlom a figyelmébe a SPORT TÖRVÉNYT és a MAMS alapszabályát még egyszer. Csak azért mert a Rezső eddig nem állt a sarkára némely dologban még nem biztos, hogy nem fog a MAMS nyomására. Mellesleg ideje is lenne, ezt az ámokfutást amit évek óta hagytak vagy így, vagy úgy gatyába rázzák. Ezt tehetik velünk együtt, de tehetik nélkülünk is. Erre, ha elolvasnád a sport törvényt rájöhetnél. Nem a Te megtámadásod volt a célom. Sajnálom, hogy annak vetted.
.
. De mint már sokszor írtam remélem nem lesz igazam.
akkor legyen az első feladatod az, hogy elintézzél egy olyan időpontot ami a legtöbbünk számára elfogadható. Ha én azt mondom ott leszek akkor az úgyis lesz. Na persze semmi jót nem ígérhetek, mert nem szoktam jól viselkedni ha hülyének akarnak nézni.
! Ha ők nem tudják mit, akkor meg kell kérdeznem, hogy mi az anyjának csinálja ha nem ért hozzá? Helyükben visszavonnád az összes licencet? A helyükben vissza is utalnád az érte kifizetett összegeket?
Alapvetően érzem a jó szándékot benned Sonáj(de tényleg
). Ha majd a MAMS egyszer egy megfelelő időpontot tűz ki a gyűlés idejének, nem verseny alattit, húsvétot meg hétfő 11 órát akkor majd ott leszek. Számomra ezek az időpontok azt jelzik amit már eddig is írtam, hogy szarnak a fejünkre egy nagyot. Elmondom mi fog történni majd. Elmondjuk mit szeretnénk és mi az elképzelésünk ennek a megvalósíthatóságáról. Ők majd jól meghallgatják és meg fogják ígérni mindent megtesznek azért, hogy így legyen. Majd miután elmennek jót röhögnek rajtunk és kész.
URAIM!?!?!?!? na ne
OB=OB !
A Crazy nekem célozta De a hiba abban áll, hogy én nem mentem neki a Svédnek.