Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hungaroring szervezi,15000Ft 3X25 perc!A honlapjukon fent van az összes pályanap!
Kinek a szervezésében, milyen feltételekkel?
Gyere pénteken a ringre!Kimondottan utcai motorosoknak lesz lehetőség mocizni.
Ez nem jó hír. Ezzel az utca embere előtt teljesen bezárult a h.ring kapuja :(
nekem ugy tünik nem lesz
Még túlóráznak is!:)
Napvilágot láttak már mindenféle hírek a motoros nyílt napokat illetően, de a Mersz esti motorozásokkal mi a helyzet? Lesz még ilyen vagy ehhez hasonló lehetőség utcai motorosok részére?
Kérdezlek téged, aki a legjobban informált mostanában! :)

Üdv Gyalu
imádom itt ezt az aktiv bandát
ez is bizonyiték arra hogy a magyarok milyen szorgalmasan és megszállottan kihasználják a munkaidőt és nem fecsérelik a munkaadó drága hálozati idejét.....
75 a használt, 99 az új de erősen alkuképes
Linkeltem az apróhirdetést!
küldj képet , méret, és ár,- e-mail
Sziasztok!

Bár tudom, hogy a hirdetéseknek elsősorban az apróban a helye, de tapasztalatból tudom, hogy ARAI RX-7 Corsair sisak ritkán bukkan fel jó áron, nekem meg rögtön kettő is van, ami pályamotorosoknak ideális választás.
Bocs mégegyszer ha bárki tolakodónak tartott volna!
Dér Zoli, alias Cimbee este 7-től a Motoroshang cimű rádiostudioban lesz hallhato,
itt tudod őt hallgatni: www.motoroshang.hu
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni.GSXR K5 1000-be ki milyen olajat használ pályára?
Esetleg 4T 10W40 MOTUL 300V FACTORY LINE vagy Repsol 10W50 full sintetic.A Castrolban már nem bízok mert sok a gagyi!
Előre is köszi!
http://fekezzrovidebbet.blog.h..." target="_blank">Ekkora kihívás lesz a 2 uj pályán versenyezni
@Kigyó abban volt szöveg is ahol mindkét verziot taglaltam ezért nem tudtam hogy te csak a képeket ismered fel és a betüket nem :)

@Koca, ha jobban megnézed a rajz szerinti a pálya tényleg 3 hiddal kevesebb, de az irányt tuti nem lehet tartani mert a pálya felén ellenkező irányban fogunk menni akár melyik irányban startolunk.
de az tény hogy nagon okosan megcsinálták mert igy a majdnem 4 km es pályával sem kell végülis szégyenkezniük, ráadáasul a nagypálya is járható két irányból, igy tényleg uj pályákat kapunk.
Mindenestre ez eddig csak 3 szavazat, egyet még kaptam a körlevélre is, de az ugyis csak 4.
ja én is szavazok a változásra mert már túl jó vagyok a hagyományos nyomvonalon :)
2003 R1 És Gixxer 1000 K6 pályamotorok eladók. 30/351-0610
Gábor, ez egyszer nem én voltam a béna... A te hozzászólásodra reagáltam, melybe mutatsz egy vonalvezetést. Na azt! Mindegy melyik irány.
Három híddal kevesebb! Máris lájkoltam!
Az irány azért nem baj, ha marad, nem akarok eltévedni.
te is kezdő forumozó vagy látom
a rövidebb technikást vagy a nagypályát forditott iránnyal?
Én is szívesen kipróbálnám ezt a verziót.
Inkább a technikáson.
pontossabban lécci
a forditott nyomvonalaon vagy a technikás nyomvonalon?
Svéd!
Rajta vagyok az új vonalvezetésen.