Én nem azt mondtam,h olcsó.Viszont inkább megyek egy MERSZ estén.Mint,h meg oldjam magam helyett a munkámat.Én 140 km-re lakom a pályától.Munka idő után még simán fől érek este 6-ra.
Ja!Ami még a az esti motorozás mellet szól,h nem vagy idő besoroláshoz kötve.És nincs olyan meleg.
Sziasztok!
Igaz,már fészbukkkon biztos sokan olvastátok,de azért ide is felírjuk,Június 12-én Pünkösd vasárnapra szerveztünk egy pv-s motorozós napot Kiss Viktor (Vitya#7) emlékére,ha van kedvetek,szívesen látunk innen is mindenkit. Fürdőruhát is lehet hozni,mert van Jakuzzi,illetve fullosan felszerelt konyha,tehát kaját,grillcuccot is lehet hozni bőven.Találkozunk reggel 10-kor Hernádon, Bajnok u 1.
Brno Alapok Adria megtaláltam az összes edzés listáit magyar résztvevők: Kispataki Viktor, Juhász Dávid, Györfi Alen, Toth Imi, Kurucz Feri és Nagy Győző http://www.automotodrombrno.cz...
Üdv, Szerintem meg fizetnének sokan... ha összehasonlítjuk, hogy milyen lehetőség van most (és van rá kereslet):
- 3x25 perc
- 15eFt
- Fél nap szabadság
Mersz esetében pedig:
- 2 óra full
- 16eFt
- szabadság nélkül
Sokan jobban preferálnák a Merszes verziót. Nekem az a fura, hogy a szervezők nagyon hallgatnak, pedig a két lehetséges út (lehúztuk a rolót vagy dolgoznak az ügyön) közül valamilyen információt megoszthatnának az érdeklődőkkel. Ha már mersz honlap is van (vagy a motorosok.hu oldal)...
Márpedig nagyon úgy tűnik, nem lesz Mersz. De ha lenne, te kifizetnél 16ezret egy estére? Mert kb ennyi lenne idénre a 2 óra az új rendszerben. Ugye hogy nem...
szuper hotel a 3 napos Slovakiaringes versenyhétvégéhez
Külső és belső medencés hotelt foglaltam a 3 napos Slovakiaring hétvégéhez junius 3-5. Az árat is sikerült kedvezőre alakitanom, vacsorával és reggelivel együtt az árak igy néznek ki: egyágyas szoba 45 €, kétágyas szoba 60 € és a három ágyas szoba 85 €.
Hotel neve Bonbon www.bonbon.sk
A biztos résztvevők listája hoteligénnyel:
Kocsis Tamás nem
Márton Károly nem kérek
Matócsi Attila szombat 1 ágyas
Bencsik Tamás péntekre és szombatra
Tringel Mihaly nem kell, köszi, magam intézem
Bereczki Gábor szombat 1 ágyas
Tóth Péter csütörtök-péntek szombat 2 ágyas
Ungvári Péter csütörtök-péntek szombat 1 ágyas
Gyuricza Péter csütörtök-péntek szombat 2 ágyas
Lakatos Sándor juni 2-5 Két ágyas szoba Donkóval.
Donkó Péter juni 2-5 Két ágyas szoba sanyával
Balog Csaba kétágyas péntekre és szombatra
Kovács Birkás Róbert ?
Vavró Krisztián ?
REKASI SZABOLCS csütörtök és szombat estére 2ágyas
KOVACS GABRIEL csütörtök és szombat estére 2ágyas
kapetz Gabor csütörtök-péntek szombat 1 ágyas
Krizsán Szabolcs csütörtök. 1 éjszaka 2 fő
Benner Zsolt ?
Novák Zsolt csütörtök Hárman vagyunk.
Gulyás László csütörtök Hárman vagyunk.
Lázár Adrián csütörtök Hárman vagyunk.
Tóth Gábor csak péntek éjszakára Én+barát
OK!
Én egy ezüst Passat kombival megyek.Most néztem vebkamerás képet azon jó idő van Mogyoród környékén.Inkább északkeletre mondja az esőt.Itt Tiszafüreden is mese jó idő van!
Ja!Ami még a az esti motorozás mellet szól,h nem vagy idő besoroláshoz kötve.És nincs olyan meleg.