.Vedd magadra egy picit Jani hozzám intézett mondatát:"senki nem veheti el tőled"
És:ha 1.57.9 lesz akkor én 1.57.9-et fogok mondani.Mert magamnak motorozom.
Az ,hogy a kis társaságotok nevet vagy röhög rajtam vagy az időeredményen,az nem biztos ,hogy a többi emberre is vonatkozik,mert itt tegnap hirtelen hogy-hogynem feljött a 3 érintett ember.ddt-t pedig a zsírferis boxbandriftelés után asszem pont én voltam aki megvédtem ez akár vissza is kereshető,de biztosan emlékeztek is rá.Viszont ezzel egyetemben nem kell,hogy elfogadjam netán szeressem Tibort,mivel nekem nem igazán jön be a pali stílusa és hozzáállása amihez jogom van ,mint nektek ez fordítva.Nem fogtam senki másra a veszekedés kezdetét,nem célom és értelmetlen is lenne.Én szeretem a cinkelést mert műsört visz az életbe, viszont annak is van egy határa, amely jócskán át lett lépve többször is.Ezt természetesen én sem és más sem tűri jószemmel.Elfogultság van benned,mivel hitetlen voltál sokszor és ehhez jócskán hozzátett az általam érzett útálatod.ddt-t a kezdetektől fogva nem igazán tudtam elviselni folytonos kioktató és mindenkinélokosabb magatartása valamint az iszonyatos seggnyalása miatt,melyet már évekkel ezelőtt még Te magad is megjegyeztél.Ettől neveztem féregnek.Mindenkit szeret valaki, de senkit sem szeret mindenki.Az ,hogy az én stílusom milyen azt ne boncolgassuk mert megtetted már 100x,lényeg ,hogy leginkább nem akarom hogy mindenki a "haverom" legyen-ettől olyan amilyen.És ez nekem igy jó.Azon pedig már jócskán túl vagyok hogy az érdekeljen ki-mit és-mikor mondott.De mostmár valóban adjuk át a topikot pl Svéd sloringes beszámolójának,mert ennek mindenhol,de nem itt van a helye