ott majd úgy foglak kezelni ahogyan te másokat
bár ez azért nem jó megoldás mert akkor mindíg sokat kell várni rád.Preparátorral is játszottunk kormányvégsúlycsatát mókából,de ott valahogy biztonságban éreztem magam...Te ilyen takumaszátó féle srác vagy és ezt mások is észreveszik,s ha ennek hangot adok azon nem kell megsértődni,viszont vállalom amit mondtam.
Komolyan irigyellek. Nekem meg majdnem bűntudatom van.
a nem cinkellek tovább, csak azért írtam ne oltsátok egymást mert van azért mindenkiben hiba
Bennem persze nincs, de ez nem tartozik ide
Lehet veszek akkor valami gyári viszkozítású olajat oszt jónapot, úgyse tudok motorozni, akkor meg nem mindegy az olaj..
olaj témában valaki? Mondhatsz te is valamit, majd elteszem talonba
Crazy, ne törődj ki mit mond, ez most valami faszmérőverseny hogy ki megy 57-et meg ki nem? Ha mentél annyit hát mentél, ha nem akkor sem kell senkinek elszámolni vele
Ddt-t meg ne bántsd, amikor engem is szépen kivezetett a kavicságyba mert inkább beszúrt elém minthogy felmérje a helyzetet és hagyjon nekem helyet, akkor is megmagyarázta hogy Ő ugyan penge csávó, én voltam a hibás mert előzni ott nem lehet ahol akartam (valami fura kressz szabály lehetett de azóta se találtam a kresszkönyvekben
) szóval hidd el neki hogy az
Én azóta félek a motoron amúgy
Maradjak gyári viszkozításnál vagy keményítsek?
a különbség de nem Attilát védem hanem magam
.
Én sosem mondtam, hogy jó motoros vagyok, azt sem hogy jobb vagyok nálad. És kifogásokat sem kerestem sose. Ennyit tudok, béna vagyok. Téged amióta ismerlek állandóan csak sírsz. Nincs gumi, fék, gumimelegítő, szétrúgod a váltódat. Kit érdekel, hogy mitől vagy lassú? Senkit. Volt nekem is elég bajom azon a futamon csak nem emlegetem annyit.
nna.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...