Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos egy esést sikerült nekem is felvenni:
http://youtu.be/bN54F1VM780
Amikor axontad sok(k) hatás(a) alatt állsz, nem gondoltam hogy ez ennyire durva volt... Tényleg rossz volt nézni!
Annyira nem lehet tudni kinek (előtted lévő) mikor mi jár a fejébe !
Jobbulást mind2ejüknek! Gondolom éreztél vmi veszély félét, mert ha simán 20 méterrel beljebb engeded ?!(hagyjuk is)... Azért az is komoly, ahogy "lefékezted" a helyzetet, én lehet belemarkoltam volna az első fékbe, onnan meg ki tudja mi rosszak történnek...
Sziasztok,
hétfőn mind az 5 etapban mentem a K1es csoportban és sajnos volt legalább három baleset a délután folyamán. Ebből az egyik a Mansellben pont előttem történt, úgyhogy rögzítette a kamerám. Ahogy hallom mindkettőjüket a Honvéd kórházba vitték, de hogy pontosan mi lett velük azt nem tudom. Remélem mindenki megúszta kisebb sérülésekkel! Sokan voltunk a pályán és boxoknál is, de azért elfértünk és jót tudtam motorozni. És akkor a video:

Hungaroring 2015.06.29 - K1 15:25 baleset
Sziasztok,
holnap Hungaroringen szívesen betársulnék box bérlésbe.
Esetleg beférek még valakihez? 11 körül mennék ki és a lassúba megyek majd 5x.

Köszi,
Balázs
Egy ismerősöm árul a 20-hat18kettő588-on eléred.
0620 9383982
Üdv!
MOTORSZÁLLÍTÓ utánfutót keresek 2 motor szállítására alkalmasat! Ha valakinek lenne eladó kérem írjon!
Csörögj rám reggel 8 körül, legkésőbb fél 9-3/4 9-ig.
30/4748973
Szia!
Érdekelne a jegy. Aktuális még?
atis@streetbike.hu
Motul 5.1 a legtöbb esetben bőven elég.

Ha melegitetted már el a féket akkor Motul Rbf660, az tovabb bírja mint a sima fékfolyadékok.
adsz egy mail címet?
GPS adatrögzítő, köridőmérő. Pályázáshoz, gyorsulási versenyekhez, rallye versenyekhez, de akár kerékpározáshoz, túrázáshoz is. 1Hz vagy 5Hz üzemmódok. (másodpercenként 1 vagy 5 adat mentése)
Teljesen újszerű karcmentes. Cserélhető, tölthető akksi. Gyári dobozban. Minden tartozéka bontatlanul mellékelve.
Köridők összehasonlítása, G-erő mérése, pályák szektorokra bontása, onboard videókra mozgó pályarajz, grafikus kilométeróra szerkesztés, stb.....

Működése: https://www.youtube.com/watch?...

Ára: 32.000.- ingyen posta
Így jelzik, hogy kimennek a boxba.
Intés a kamerának
Sziasztok! pár motorosnál megfigyeltem Hringen, hogy kanyarban felemeli a külső lábát. ez a mozdulat mi célt szolgál? nem bírok rájönni. köszi!
Sziasztok megéret a fékolaj csere milyet ajánlotok?
Július 1-én Pannóniaringre Fiala Motorsport pályanapra lenne két jegyem (vagy egy) eladó. Nekünk kb 58euróba került (utalási költséggel), ennél olcsóbban átvehető. Akit érdekel keressen.
Továbbra is eladó Conti RaceAttack Soft 190/55 méretben. Pár kört ment Kakucson 95% állapotban van. Méret probléma miatt eladó.
Használ valki angol Race-Tech gumimelegitőt?

195/65 vagy 200/60 hátsóra felmegy?
A gyártó 190/55-ig irja csak...

Vagy esetleg a Racefoxx német márka ismerős valkinek?

Sajnos nem telik Capitra...
lemaradt
alsó,felső, farokidom, sárvédő, ramair, plexi, tank borítás, szivacsok.
Suzuki GSX-R 1000 k5-6 komplett idom olcsón eladó gyári plexivel ramair csővel!