Pályázik valaki kis motorral? Az én 250-esem gumimérete gyárilag 110/70-17 és 130/70-17, és az érdekelne, hogy milyen gumit lehet ilyen kis méretben kapni pályára, milyet használ aki hasonló kis méretekkel megy...
Slick-et nem találtam, gumis oldalakon kb. ugyanazt a pár sporttúra gumit dobja fel a kereső, amik sportosabbnak tűnnek azok ezek:
- Michelin Pilot Street Radial (egyedülálló radial gumi ebben a kategóriában)
- Pirelli Sport Demon
- Continental ContiTwist Sport SM (ebből viszont nincs 110/70-es első, csak 100/80-as)
- Heidenau K80 (ebben nem vagyok biztos, mennyire sportos...)
Ezekről esetleg véleménye valakinek (pályázás szempontjából)?
Esetleg mennyire merjek variálni a méretekkel?
Sziasztok!
6 éve nem voltam Hungaroringen nyílt napon,haverokkal elmennénk a következőre. A honlapjukon ha jól értem regisztrálni kell,küldenek email-t,a kérdésem az,hogy mikor kell fizetni? Amikor felmegyünk ott a helyszínem mint régen vagy előre kérik a zsét?
Sziasztok !
Sajnos a kollégámmal nem tudunk elmenni a csütörtöki Hringre. Ha valakit érdekel van két regisztrációnk.
K1 9:50, 10:40, 13:00, 13:50 (mindez kétszer)
Erről a papucsról mi a véleményetek előlre, hátulra?
Supermotora kellene, egy DRZ-re.
Tapad azért attól, hogy nem Pirelli meg Michlein slick?
Most egy Metzeler Racetec K1-esem van elől. Attól azért ez jobban fogja a motort?
Hát a honlapjukon pályamotorokkal hirdetnek azok meg nem igen mennek 190/55-el szóval biztos körbe kell érni. Hacsak nem gyártanak 5 félét. De csak supermoto meg sbk melegítőjük van.
Pályázik valaki kis motorral? Az én 250-esem gumimérete gyárilag 110/70-17 és 130/70-17, és az érdekelne, hogy milyen gumit lehet ilyen kis méretben kapni pályára, milyet használ aki hasonló kis méretekkel megy...
Slick-et nem találtam, gumis oldalakon kb. ugyanazt a pár sporttúra gumit dobja fel a kereső, amik sportosabbnak tűnnek azok ezek:
- Michelin Pilot Street Radial (egyedülálló radial gumi ebben a kategóriában)
- Pirelli Sport Demon
- Continental ContiTwist Sport SM (ebből viszont nincs 110/70-es első, csak 100/80-as)
- Heidenau K80 (ebben nem vagyok biztos, mennyire sportos...)
Ezekről esetleg véleménye valakinek (pályázás szempontjából)?
Esetleg mennyire merjek variálni a méretekkel?
Előre is köszi minden tanácsot!