Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor most az a kérésem írd le érthetően. Oké azt felfogtam hogy nem lehet kapni csak ugy....
és valóban jó!
only!nincs forgalomba,az ára 4000!
Erről nem találok sehol semmit.
Mennyi egy olyan cucc?
igen tegnapi,és bizony azota ott sasol a por!de poros több helyen is!gondolom esőre számítottak! 14-re csak lemossa az eső!
Predator!
A 3.videód az tegnap készült?Mert ha igen,komolyan elszomorít hogy vasárnap óta nem voltak képesek a pályát feltakarítani a cél végi 1es kanyar kigyorsításán.
JJK,only for race!most ez van az ezresen is!
lámpákról kép nekem is jöhet..
predatork2.
A 750-es gépeden milyen pufó volt mert néztem a videoidat és igen csak üvölt ....
neem. csak kiváncsi-fáncsi vagyok a motorjára....
jaja, vagjam bele a lampat, hogy lassad hogy nez ki... biztos orulne neki a teso...
oké
az öcséd motorjárol is csinálhatsz képet.
Ok, este megnezem, az ocsem palyaidomos K7-es 600a ugyis ott van, csinalok fenykepet aztan felteszem.

udv,
N.
Ok. Tök mindegy milyen hátsó lámpa csak könnyű legyen belevágni. K6 600-asnak ha megnézed a hátulját akkor látod te is mi az ami beleférne. Na azokrol dobhatnál át képet a mortis@citromail.hu -ra. Meg valami árat az első és hátsó lámpára.
Köszi.
Szevasz
Engen érdekelne a pályaidom az rr-re.
Nekem 2004-es 1000 rr-em van
küldhetnél pár képet :

istiszabo@gmail.com
Szia,

igen, megvan még. van hatso lampam is tobb fajta:
- vannak sport- es turasportmotor gyari hatso lampak ( R6, ZXR-400, zx9r, zzr-1100, TL-R, etc)
- de van pl utangyartott ket kis kor alaku lampa is, ami konnyebben belevaghato.

udv,
N.
dnor!
Aktuális lenne a lámpa! Megvan még? Hátsó lámpád van e amit egyszerű belevágni az idomba?
LFP!ez lenne a rövídítés!szia joe!
locsi fecsi pályázok topik ez jo.csináljunk ilyet
ostoba csacsogásainkhoz keressünk egy másik topikát,mert zerne megvadult!vagy csináljunk egy locsi fecsi pályázók topicot!tőtöm a tegnapi videojókat!
itten vagyok bocsesz!de mán menek aludni,a mai ring király volt!köszönöm a segítséget minden fütőmű szakinak!tényleg jobb lett!de a brigádunk sem volt semmi!yuszuf megvadult,lucky nagyot ment elsőre,johnie meg utcai tré gumival a fülén kanyarodott!király volt!
Hali!

A kijelzőim még mindig sehol
Holnapra ígérték (ismét...), ám Pestre csak hétfőre jönne meg futárszolgálattal, de ha megjön egyáltalán, akkor megpróbálok elmenni érte Miskolcra, hogy legyen a Vasárnapi banzájra pár köridőmérő.

A tesztpéldányok, amiket begyűjtöttem frissítésre (Bércziéktől, és Briantől) elkészültek már.

Üdv.: Géza
NÉZTEM,ezekszerint mégsem esett le...
Kykke,Predi!:BŐ NYÁLLAL Jóccakát