Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig Lajos azt mondta hogy elhiv titeket is Bowlingozni
igen ám csak az én motorom az első tulaj megtörte és első telók lettek cserélve, ezért beakarom állítatni az első futóművet. Ramm&kutya,adamfzr stb is nézte már hogy milyen puha meg akik kipróbálták is mondták hogy nagyon hintázik az eleje. Tutis hát azért nem 50 hanem 75-80kg vagyok szóval nem pehelysúly :)
Én 65-67 kg vagyok és alattam 2.14nél már hintázott a TL. Az előfeszítést belőttük a súlyomhoz otthon és hozott 5mp-et. Még bőven 2 perc fölött vagyok,de jobb így menni vele. Az eleje az el van tekergetve,neten találtam vmit,a hátulja gyári,csak egy 2mm-es alátét van betéve...de ég és föld a motor,mint amilyen volt. Viszont tény,hogy 2.14ig nem is volt bajom vele.
bejáratós még ez a motor ?
látom 80-nál többet nem megy, nem is kéne gsxr
Mi gokartolni megyünk mogyoródra Edzünk 3.-ára
Ezt helyesen igy mondjak: "már elnézést a kifejezésért - csak bóklászol a pályán MINT KEZDO BUZI A GOZBEN"
Mindbe tudtommal....
Sörözés- Bowlingozás Dec 28.-án hétfön este 19.00-töl ABS Sportcentrum Pub
Cím: 2040 Budaörs, Szabadság út 299.
06 (23) 445-070
http://abs-sport.hu/abs/index....

Hetek óta nem volt Big Buli, a Gokart vasárnap is messze van még, igy tuti mindenkinek nagyon hiányzom, ezért jöjjön egy hagyományos sörözés kis Bowlingal.
A bowling pályabérlet akicioban 2000/óra (3 pályát foglaltam)
Az étlapot itt találod, jó az árak de ebböl kedvezményt kapunk: http://www.abs-sport.hu/abs/et...
lesznek Celebek is (Rizi+KisJuhász)

1 Svéd
2 Philip
3 Jimmy
4 Rizi
5 Juhász Dávid
6
7
8
9

A Hatalmas érdeklödésre valo tekintettel mégis meg lesz tartva a ma esti sörözés, söt mindkét celeb jelezte hogy akkoris eljönnek ha senki nem kivácsi rájuk. Nekem ma landoltak a fiaim, és viszem öket, igaz nekik fingjuk sincs ki az a Rizmayer Gábor és Juhász Dávid, de bowlingba majd megmutatjuk ki az ur a házban

Kiderült Squash is van a házban, én szeretek squashozni igy bedobok cipöt meg rövidnadrágot és megprobálom elverni a fiaimat
Miért nem jöttök el kicsit sportolni? Tudom a beigli evés az egy fontos mozzanat a téli felkészülési idöszakban!
mindbe?.....akkor az még jó, a toyota is hasonló módon, de a nissan és a sutyuki(fiat) dieselek katasztrófák....
Honda sajat motorjait rakja az autoiba.. igaz nem occo, de jo.
Már bocsánat hogy beleszólok, de csak megjegyezném hogy a többieknek nagyobb igazuk van ebben a témában. Kistuning idén vette a vasat, Hringen talán párszor volt ha volt egyáltalán vele. Egy gyári beállítás a futóműnek mondhatni ideális, felesleges a futóművel foglalkozni míg - már elnézést a kifejezésért - csak bóklászol a pályán.. Ráadásul Kistuning van vagy 50 kiló, nem hinném hogy annyira hintázna alatta a gyári beállítás..
Szóval lehet tekergetni ide oda a futóművet, csak felesleges.. majd ha mennek az ívek meg a fékezés, kigyorsítás. Akkor lehet rámenni a futómű témára..Addig csak elvonod a figyelmedet az ilyenekkel.
pontosan.....azóta amit az eu-ban adnak el és itt készülnek nem a legjobbak.......volt főnök mondta, hogy a ferrarit arabok munkások rakják össze.......üzemvezető szint alatt nem volt európai ember....
Japanok is kurvulnak auto teren, Mitsubishi-be folkszvagen diesel, legalabb is a Grandis-ban.
Nekem mindig igazam van vaze!
Vagy nem?
De!
459.
francba....úgy örültem, hogy végre valahol nincs igazad erre tessék......megint.....
Nézzük gyakorlati síkon.
Azt állítani, hogy egy full gyári 600-as motorhoz akkor kell csak hozzá nyúlni ha valaki 2.00 alatt megy vele az mi?
Mert szerintem bőszen állítgatátok a motor futóművét ahoz, hogy 1.59.680-at tudjál vele menni. Nem beszélve a sok megtett km-ről amíg összejött az a 2 alatti kör. A D209-es gumi pedig bár akkor még nem motoroztam, de hallomásom szerint az akkori egyik legjobb gumi volt. De elvi és gyakorlati síkon is mernék fogadni arra, hogy több 2 feletti köröd volt mint 2 alatti.
Namármost ha igazam van akkor az állításom igaz.
Szerintem Te és Berisz sem hétköznapi motoros. Sok-sok év verseny és pályamotorozás tapasztalata van mögöttetek.
Így hát szerintem egy gyári 600-as gixer-el 2.00 alatt menni kiválló teljesítmény.
Megnézném vajon sikerülne e neked vagy Berisznek(azon felül, hogy elismerem mindkettőtök tudását) egy full gyári beállítású 600-as gixerrel ami gyári beállításokkal rendelkezik 2.00 alatt mennetek.
Szerintem nem.
Tehát elvi és gyakorlati síkon is igazam van.
Sőt... még egy kawasakival is lehet menni 59et. Szériával!
Kérdezzétek csak meg a Beriszt
az már haladás......amibe beleteszik a szutykukat ott csak a baj van....lásd nissan, mióta francia azóta nem mennek el 150000-et sem....
Az lehet... 2000 óta egybe sincs már Renault motor.
ami renault motoros az biztos.....
na na
nem széthullósak nekem elhiheted...
na csitulsssz!
nem tudom, hogy a benzinesben milyen motor volt, de a diesel az renault volt és nagyon szar.....ezért is voltak viszonylag sikertelenek mikor kiderült mennyire széthullósak.....egyébként a mostaniak is.....