), így az évvégén gyors csoportban erős középmezőnyt tudtam menni. Rockingham-ben 2:25 alá mentem októberre, a következő hétvégén láttam egy Superstock 1000-es futamot(Juhász Dávid is itt volt, 2-ik lett), az eleje 2:12-t, a vége 2:20-at ment. Talán nem olyan rossz egy Fazerrel, utcai(Michlein Pilot Power 2CT) gumikon. Persze tudom, előbb fogom a futómű határait elérni, mint egy sportmotornál és ezzel megint csak az esés kockázata növekszik...
Pár karc meg ez-az nem olyan nagy tragédia, meg inkább a kavicságy mint a kamaz...
Most van szervizben a moci, azért az esés mértékéhez képest elég jól megúszta ő is, én is.
Mindketto jo alternativa...
), de azért az idén már elég jókat tudtam vele menni a sportmotorosok között. Ezért is szeretnék még egy kicsit javítani rajta. A felvetésed jó(tényleg ráférne egy rendes féknyereg is előre), csak ez a módosítás már a kicsit költségesebb kategóriába tartozik(bár nem tudom, mennyiért lehetne bontott villát kapni, de gondolom nem pár ezer forint, főleg ha még a féknyergeket is hozzáadjuk), amibe egyenlőre nem szeretnék belemenni. Már csak amiatt sem, amire Lovasi is utalt, hogy ráköltök egy valag pénzt és aztán nem látom értelmét... nem sértettél meg különben(ez Lovasinak szólt), könnyen lehet hogy nem fogom tudni kihasználni... de azért bízom benne, hogy igen.
megnezni, mivel Sloveniaban gyartjak...
a te motorod nem pályázni való.Nincs vele semmi baj. a maga kategóriájában egy remek motor.de ha pályázni szeretnél akkor vegyél egy pályamotort.itthon pár száz ezerért van olyan ami nagyobb vezetési élményt tud nyújtani mint a te motorod. és pályázni azért szoktak pályamotorral mert 1 :nincs nagy értéke sem eszmei sem semilyen így nyugodtan beengeded a sóderbe ha kell
), ami szintén ráférne szerintem. Idén motoroztam hosszabbakat sportmotorokkal is(sajna csak közúton), az egy dolog hogy azokat mennyivel könnyebben irányíthatónak éreztem, nem képviselnek 1 kategóriát az enyémmel. De pl. amikor kipróbáltam egy barátom CBF 1000-es Hondáját, azzal szinte beestem a kanyarokba az enyémhez képest. Mondjuk ez gondolom a 160-as hátsó gumi miatt volt, ami azon van, de azért rávilágított, hogy mennyivel nagyobb erőfeszítéssel irányítható az enyém.
Majd hagyom magam. Nem venném a lelkemre ha miattam kupa nélkül maradnál.