Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CBR 600 RR 2004-2006-hoz komplett verseny kitt eladó!
Gyorsváltó, Power Comander, Blokk, H,fej HRC tengelyek, áttételek, fékek, felnik, Ten Kate Torkok befecskendezőkkel,stb.....
Csak egyben, külön Nem! Árban Megeggyezünk, Csak személyesen!
Azért egy asztal megtelne! Bár nem tudom mekkora.
Kedves Svéd!
Szerintem, nem kell szervezkedned mivel úgyis a résztvevők döntik el ki, kivel szeretne egy asztalhoz ülni. Én pl.: a Kurtival biztosan nem mivel nem szeretném ha a kupavadász érzés megfertőzne
Pontositottam az egységgel
3 db hosszú asztal lesz, abból az egyik az Ancsy féle csajbrigádé
lesz ezenkivül 12 db 10 fös asztal, lehet szervezkedni
Egyébként a tegnapi lista fel lett frissitve és már 164 fö a vége
Ugy látszik lassan senki nem meri kihagyni a bulit
Szerintem sem fog mégegyszer sikerülni ennyire összehoznom a racer brigád javát.
Ugy tünik lesz még egz dijkioszto is a bulin de az még titok
neked legalább biztosan lesz helyed a 6 db asztalnál kurti lenyujta a szabadalmam..kurvakurta
Á ott nem ülnének sokan:)
Svéd!
Szerintem az 1.55 alattiaknak is teríthetsz külön, de tudom azt már az Önérzeted nem engedi!
Mert akkor nem ülhetnél a menők közé!
Na most akkor én melyik asztalt kapom:)Ötletért én kérek piát:)
hehe....hogy ne lehessen fejlődési tanácsokat beszélni mi? 5 letért pedig gesztenyepürét kérek kuvvasoktelyszinhábbál
tényleg jó ötlet
összesen kéne terittetnem 10 db 20 fős asztalt
egy celeb
egy 2:00 alattiaknak
egy 2:05 alattiaknak
egy 2:10 alattiaknak
és hat asztalt a 2:10 felettieknek
Természetesen,amatőr vagyok:)
2.05 feletti asztalhoz ülsz?
Ákos 27!
Bocsi de be voltam rúgva tegnap este( valahogy ki kell húzni tavaszig) . Természetesen MNASZ-t akartam írni de nem figyeltem oda.
A pontosság kedvéért most (1996-tól):
Az autósoké az MNASZ (Magyar Nemzeti Autósport Szövetség)
A motorosoké a MAMS ( Magyar Motorsport Szövetség)

MAMSZ (Magyar Motorsportért Szövetség) régen ha igaz Magyar Autó és Motorsport Szövetség volt.
a helyszinen kell mindenkinek fizetni, az automatikus visszaigazolásban ugyan más áll de ennek ellenére a helyszinen
Nem lehet, hogy álnéven?
Pedig fent van!
Mert asszem jelentkeztem
C.Jani jelentkezz!
Ez mondjuk igaz. De akkor miből gondolod, hogy felkerül a listára?
Na majd a bulin megbeszéljük ezt az anagrammát! A motoros ruhádat hozzad! Ne a bőröd kopjon!
Látom a korod szerint már tudhatnád, de úgy látszik nem vagy az autó és motorsport világában régóta ezért nem tudod a történetet. A 90-es évek elején(nem emlékszem a pontos dátumra) még a motorosok is a MAMSZ tagjai voltak, de jött egy hős lovag a Bregyó aki akkor a motoros szakágvezető volt, meg még egy páran az elszakadást preferálták. Így a motorosok külön váltak. Gyakorlatilag ha jól emlékszem ennek egy komoly hátránya volt. mégpedig az, hogy előtte egy közgyűlésen az összese szakág autósok, motorosok megszavazta, hogy a Nemzetközi szövetségek felé a MAMSZ képviselje a technikai sportokat. Ez azóta megváltozott méghozzá mostantól biztos.A Rezső lett a FIM elnöke. A MAMSZ most az autósoké.
hagyd... ne megy neki ez a táblázatos téma... emlékezz anno még az on boarokat is néma filmben nyomatta....
Svéd! végig olvastam a listát, amit ABC sorrendben írtál. Lesz ott másik Fekete János is, vagy kétszer írtál fel. 1x SonáJ egyszer Fekete?
Svéd ,,én most iratkoztam fel,plusz 1 fővel,,elég ott fizetni ugye?