Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem csak a vasárnap nem jo a szombat meg a péntek mehet
Ez igaz,remélem most is tévednek az időjós ingyenélők
most szombaton is mindenki lemondott a gurulásról és mien fasza volt az egész dzsozéval ketten mindenképp mentünk volna de azért többen lettünk ez tök jó na mind1!a bukó még 1szer nagyon tetszik!
én lehet szombaton megyek horgászni!de ha megyünk motorozni akkor kihagyom a pecát!
szombat esö kb 10 fok, vasárnap felhos 10 fok... bár sosem lehet tudni...
akkor ezt meg is beszéltük!remélem jó idő lesz hétvégén
Persze,jó lehet felrepeszteni motorral Én is meggondolnám a dolgot ha nem lenne autós fuvarom
Burger jön-jön már közeleg
jessssz
rám számíthattok csak szóljatok mert már éhes is vagyok!
Hamburgerezés részemről is jöhet:)
Az érthető hogy te a családdal nyilván autóval mentek:de mi ha nem családdal megyünk miért tennénk ugyanezt?Ha te egyedül mennél gondolom te se autóznál!Amúgy is mennék/mennénk mocizni,akkor a kellemeset a hasznossal nyilvánvalóbb megoldás .
Hétvégén ki kellene menni pihihez motorral aztán behajítani pár hamburgert
gabo a proféta szoljon belöled
mármint a motoral a kiállításra dolognak
Akkor viszont hétvégén mindenképpen találkozunk Figyelj,ha jó az idő akkor sztem semmi akadálya a dolognak,de nálunk egyedi a helyzet
Detto.Én is benne vagyok.De remélem motorral megyünk a találkára!
én benne vagyok
ennek nem lesz jó vége cimbi....hétvégén ha szar az idő összeülhetnénk megint egyet kajolni,trécselni vhol. Vélemények?
szulta , z roli jötök motorral pestre a kiálitásra?
kéne mert ma is csak 1 menükaját ettem azt is 2 részletben mag a motorozás is sok kalóriát elvesz!főleg a mai 200 kilóméter sikerült szekszárdrol hazaérni pécsre 22 perc alatt siettem!
Akkor sürgősen el kell mennünk egy cukrászdába vagy pihenőbe és pótolni a veszteségeket
én alig szoktam enni!szinte semmit már teljesen kezdek elfogyni!
Akkor azért aggódnék érte...
jo akkor neki állok
Ha nincs rajta ilyen bukó akkor nem éhezik meg ?