ja és firehornak üzenem hogy annyira nem kajáltam hogy már a fejem is kezd lefogyni mert az xl-es bukó helyett csak l-es kell már úgyhogy sürgősen ell kell menni hétvégén bedobni valami kaját aztán egy kis süti laza tápértékhabzsolás!
nem hiszed el hogy mekkora különbség van a 2 bukó közt hihetetlen mindenhol passzol kényelmes este is mentem mikor már hideg volt és akartam hogy párásodjon leheltem lihegtem de sehol pára hihetetlen jó!ma legalább tudtam tesztelni mert sokat tudtam vagyis nem tudtam hanem kellett mennem !íme még 1 szer a bukó ha még nem láttátok volna!nekem nagyon bejön!de élőben fogod látni beszarsz tőle!de remélem nem lesz büdös!
tegnap is látalak misleny felé jöttél velem szembe a hátso uton ma meg a dohány gyár nál jöttél velem szenben k b 3/4 5 körül vilogtattam inntettem de nem vettél észre
dzsozé azt hiszem ma nekem elég volt a motorból jól el is fáradtam!azért tegnap jó lett volna gurulni 1 et bár én tegnap este mentem 1 állatot levettem a dobozt azt kámikáze!kicsit állatkodtam!
Jól hangzik a motorkiállítás!
De a motort piszkosul féltem!
Nem merném kinhagyni!
Nagyon ütős!