Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

skacok viszünk egy hoszu láncot és ösze láncoljuk a mocikat meg kormányzár tárcsa zár még az aksit is kiveszük meg a kereket na ?
Én még az örzött parkolóban sem merném ott hagyni nyugodt szívvel!
hát akkor gondolkodjatok rajta nem akarom eröltetni ti tudjátok de faaasssszza lenne
én szerintem jönni fogok de csak ha nagyon szép idő lesz ebben az új bukóban akár a világból ki lehet menni
Ezzel énis így vagyok
ezzel én is igy vagyok de állitólag örzött parkoló van meg sok motoros lesz jo filing lenne
Hát igen!Elég egyedi!
Szeva Dzsozé!
Jól hangzik a motorkiállítás!
De a motort piszkosul féltem!
Nem merném kinhagyni!
szeva roli jösz jövö hétvégén pestre a kiálitásra motorral?
köszönöm azthiszem még egyedi felénk nem igazán szaladgál senki ilyenben!ez jó dolog!
ez jo duma ird meg sms be menyi volt ha lehet kiváncsi vagyok hogy nekem is kellett e volna várnom
Trolika gratula a sisakhoz!
Nagyon ütős!
ja és firehornak üzenem hogy annyira nem kajáltam hogy már a fejem is kezd lefogyni mert az xl-es bukó helyett csak l-es kell már úgyhogy sürgősen ell kell menni hétvégén bedobni valami kaját aztán egy kis süti laza tápértékhabzsolás!
nem hiszed el hogy mekkora különbség van a 2 bukó közt hihetetlen mindenhol passzol kényelmes este is mentem mikor már hideg volt és akartam hogy párásodjon leheltem lihegtem de sehol pára hihetetlen jó!ma legalább tudtam tesztelni mert sokat tudtam vagyis nem tudtam hanem kellett mennem !íme még 1 szer a bukó ha még nem láttátok volna!nekem nagyon bejön!de élőben fogod látni beszarsz tőle!de remélem nem lesz büdös!
ez lesz a védjegyeg máminta kép
jaja tudom 200 nál már elmosodik a környezet
este is motoroztam 7 körül értem haza!
ja láttalak csak má késő volt integetni tegnap pont a kanyarban taliztunk ma nem vettelek észre bár mondjuk a mai napom az kész rohanás káosz volt!
hát remélem is hogy nem belém
tegnap is látalak misleny felé jöttél velem szembe a hátso uton ma meg a dohány gyár nál jöttél velem szenben k b 3/4 5 körül vilogtattam inntettem de nem vettél észre
hallod lehet szerelmes vagyok ...mármint a bukóba!
halod má kezdem azt hinni hogy kapsz valamit a reklámért cserébe vagy nagyon tetszik
dzsozé azt hiszem ma nekem elég volt a motorból jól el is fáradtam!azért tegnap jó lett volna gurulni 1 et bár én tegnap este mentem 1 állatot levettem a dobozt azt kámikáze!kicsit állatkodtam!
sszerintem nekem mindig ok mindig tudok jönni!