Van egy eleg nagy terulet amit nem fognak elerni,de ezekkel a ritkaföldfem,asvanykincs dologgal az a baj hogy van geologiai kutatas hogy megvan a cucc,de se banya,se tanulmany nincs hogy gazdasagosan kitermelheto e,a szovjetok se velrtlen hagytak ott,egyszeruen van konnyebben es jobb megterulesu banya van mashol.
Egy lithiumlelőhely sevcsenkoban van,dnyipro -donyeck oblaszty hstara kozeleben,na azt meg nem foglaltak el,bar hir jött rola.
A vicc hogy egy rahedli shevcsenko porfeszek van ukrajnaban,kiafene tudja melxik a lithiumlelohely.
Olyan mint nalunk a kossuth utca,minden faluban,varosban van.
Érdekes, hogy mi lesz ennek a vége mert állítólag a ritkaföldfémek nagy része az oroszok által elfoglalt területen van. Vajon miről egyezkedhetett Trump az oroszokkal ahova nem hívták meg a Zelenszkijt meg az EU-t? Az EU vezetők ezt elqrták nem kicsit. Szerintem ha ezt aláírja Zeli utána fog beszélgetni Trump meg Putyin valamiről....
édesapám az ügyvédekre mondta ezt pedig volt néhány ügyvéd komája 😅
Azt mondta fiam ezek a hivatásos bűnözők(kezeit széttáró) Én úgy engedném csak praktizálni őket, hogy minden 4-ik hivatalban eltöltött év után kötelezően le kellene ülni az 5-ik évet. 😅 szóval minden 4 év után 1 év böri, hogy valamennyire azsúrba legyen 🤣
az mind1 csak a szándékosság ne derüljön ki. Biztosítást kötöttem rá 400 ezer ft/m2. 180 m2-es. Közel nem tudom annyiért eladni, úgy,hogy nem gond ha felgyújtja magát majd ráfogjuk, hogy elektromos tűz arra csenget a bizti 😅
Van rá mód, és igen, jártam így, pont egy cigóval, még 90-ben. Nem volt egyszerű, szerencsére volt egy ügyvéd ismerős, aki adta a tippet. ...bár ez ugye 35 éve volt, nem tudom, mik változtak azóta, de már akkor több joga volt a bentlakónak, mint a tulajnak, ismerve a mai libsi módit, ez biztos így van még most is.
eladásra megy majd arra is vettem ez túl nagy ahhoz, hogy ujítgassam. Nagyából azért mindegy mert olyan mértékben ugrott az ingatlan ára és előrejelzések szerint ebben az évben is folytatódik, hogy mind1 mikor adom el. Vásárló értéket tekintve nem lesz sem jobb nekem sem rosszabb. (kezeit széttáró)
én ezt értem csak azt szeretném kérdezni ha már a te birtokod minden értelembe akkor is fen tálnak ezek a pozitív váltásosok vagy nem ?
akkor miért jó kb 5 évig más használja ?
már 5éve rakna zsebedbe pénzt mondjuk albérlő formájába + ugyan úgy nő a ingatlan értéke
nekem nem lesz jobb akkor sem ha türelmetlen vagyok. türelmetlen talán akkor lennék, ha lefelé esnének az árak de erről szó sincs(kezeit széttáró) Véget értek a 15%-os kamatosztogatások így vélhetően ugrani fog az ingatlanok ára az évben(kezeit széttáró)
pont, hogy mindent törvényesen csinálok. Épen ezért ilyen lassú. 😅 Nekem van időm(óranézegetős) az eltelt 4,5 év alatt épen 3* annyit ér a bódé 😃
egy 70 éves öreglány lakik benne egyedül. Az ügyvédje minden végrehajtói mozdulatot megtámadott. Egy ilyen végrehajtói kifogás elbírálásának darabja kb. fél év a bíróságokon. Dobálgatták 1 és 2 fok között mindet nekem ítélték, legalább 3 bírósági titkár ment azóta nyugdíjba. 😅
Tavaly augusztusban megjött a parancs a kilakoltatásra. Na azt is megtámadták betegségre hivatkozva 😅 Most fog zárulni a kör ahogy lejár a moratórium(kezeit széttáró) A mamika egyébként ráfarag, mert ha 4,5 éve amikor megnyertem az árverést az akkori 5 millás tartozását levonták volna és még maradt volna annyi pénze, hogy valami tanyát vagy valami ócska hajlékot még esetleg tudott volna venni magának. Na nem a környéken(ujjával nemet mutató) Most már a felhalmozódás miatt úgy sejtem semmije nem fog maradni közben meg a nyugdíját is ügyvédre költhette(gondolkodós) tavaly ápriliksban nevemre került az ingatlan. Ha nagy g.ci lennék túlhasználat miatt indíthatnék ellene eljárást. Már az is lenne szűk 2 milla amit sosem tudna megfizetni legfeljebb aprópénzeket vonogatnának a nyugdíjából(kezeit széttáró) Hát ezért én nem fogok baszkódni. Lassan de révbe ér a dolog ezért nekem nem volt egy álmatlan éjszakám sem(kezeit széttáró)
ha elfelejt akkor ugrik még egy ujj
aztán amikor már a seggtörlés is veszélybe kerül csak megjön az esze
nem lesz rendőr ráállítva minden alja népre
a seggtörlésről jut eszembe
tartoztak egy ismerősnek egész nagy összeggel, még a régi zavaros időkben
az fogott pár erősembert akik lekötözték a konyha asztalra az adóst aztán egy buzival megrakatta a seggét
amikor végzett mondta neki hogy akárhányszor törlöd a segged eszedbe fog jutni hogy tartozol 😂
meg is lett a pénz gyorsan
húúú én is(meghajlós) van ott tenni való bőven(kezeit széttáró) Egy év is lenne mire rendbe szedném azt a tanyát. Még tető héjazatot is cserélni kell(meghajlós)
Egy lithiumlelőhely sevcsenkoban van,dnyipro -donyeck oblaszty hstara kozeleben,na azt meg nem foglaltak el,bar hir jött rola.
A vicc hogy egy rahedli shevcsenko porfeszek van ukrajnaban,kiafene tudja melxik a lithiumlelohely.
Olyan mint nalunk a kossuth utca,minden faluban,varosban van.