Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,es a teljes 51% reszveny megvasarlasa a 4IG-nek 660 milliard volt,amibol az MFB hitelkeret 170 milliard,a tobbitreszvenykibocsajtassal fedeztek,a 49% nem a 4IG tulajdona,az allami lett.
Ebbol hogy lett 1000 milliard?
Amugy de,kell,belinkelned a vodafone megvetel szerzodeset es a penzugyi kimutatasat?
Siman,epitoipar,strabag,svietelsky stb.
nem kell ide írás csak a vodafon 1000 milliárd volt tokkal vonóval és minden évben van egy ilyen ügyletük 😆
Nem tudom a liszt ferenc reptér az övéké már vagy az majd még csak lesz? övéké az mvm szerinted az hány ezer milliárdot treml nekik egy évben ami az államkasszát is gyarapíthatná? Balatonon van még magántulajdon vagy az utolsó parcella is a lölő nevén van? Szálloda ami nem nemzetközi van még ami nem lőrié? Erőművek? Ja bocs azt pont eladták amit megvettek nulla forintért és az állam visszavásárolta olyan 500 milliárdért akkor ez sztornó 😅 Tudsz olyan szegmenst ami nem az övéké? Inkább arra gyúrnál, hogy jól fusson a boltod akkor állami pénzből kivásárolnának téged is 😂
Valami irasos,nem aze de pipi szava hat szoval,sokat nem er.😀
szigetről jobb(kezeit széttáró) Körbe horgászhatod a vizet 😅
1000-1500 miliilárd/ év kézen közön. Ez néhány száz ember javadalma.(kezeit széttáró) Minden szektor magán tulajdonukba került a te és az én na meg raks pénzéből., Iniével nem sokra mentek(kezeit széttáró) 😅
Ja,es addig mig csak diakhitelvezer volt,nem volt mentelmi joga.Csak miutan azt kerdezte a hívektol menjen eu kepviselonek,a nem valaszra csakazert is ment.
Most is megvan a mentelmi joga.
nekem nem kell sziget, mindig a partról pecázok
bűneinket megbánni sosem késő 😂
miután nem rúgta fel a szaros vödröt az én szememben ugyanolyan semmitérő gazember mint a többi
mentelmi jogával élve sok durva dolgot tudott volna tenni a fidesz kárára és nem tudták volna beszopatni
Amugy remelem te meg a csatornas vettetek rendszervalto kartyat,de legalabb alapitottatok tiszaszigetet.......amit ugyanugy orbani polgari koroktol lopott otlet. 🤣
Csak a masfeleves partfinanszirozasi zűrjei se maria magdalena eletvitelt mutatnak.
mária magdaléna is megtért, felhagyta az addigi életvitelét.....
lehet így tenne a hungárian péter is
ez is feltételezés de ezt valamiért figyelmen kívül hagyja a nép.....
na még most kell gyorsan szegeden lakásokat venni(gondolkodós)
Nade mennyi b+?
Komolyan erdekel osszegszeruen. 😆
Mert peter nem a diakhitel kozpont vezére volt meg a volan igazgatosagi tagja havi 3 millioert?
A diakhitelnel is azert rugtaki ki mert neres korokben is sok volt a haveroknak atjatszott penz.🤣
Ne legy hulye,vagy legalabb ne told tul.
az a helyzet, hogy a mérték az már óriási(kezeit széttáró) Nem mintha kicsinyíteni lehetne vityáék ténykedését de úgy látszik ez jött a divatba mert nincs európában olyan ország ahol ugyanez ne ugyanilyen méreteket öltene. Mindenhol ez van úgy látszik ez lett a természetes(szemeit körbeforgató) Meggyőződésem, hogy más kormány ugyanezt csinálná ugyanilyen mértékben vityáék után annyi különbséggel, hogy kecskebaszó lenne a szomszédom jobbról is balról is. Egész pontosan tudom mi megy a fényes nyugaton vannak rokonaim olaszba, osztrákba haverok németbe és egész katasztrófa ami ott van(szemeit körbeforgató) Ha már úgy is ellopnak mindenünk legalább félni ne kelljen el merjem engedni a gyereket legalább napközben. Ez a fejlett nyugaton már egyáltalán nem egyértelmű(ujjával nemet mutató) nem hiszem, hogy szeretnél te felszállni egy buszra vagy metróra ezekben az országokban(kezeit széttáró) A helyi nép már ezeket nem meri használni ezeket már kisajátították maguknak a migránsok a buszvezető rácsos kalitkából vezet(szemeit körbeforgató)
az tuti 😅
nem kell(kezeit széttáró) Csak a tojásokat meg a paradicsomokat dugd el ne vegye észre a rendőr 😅
a gyáraknál érdemes kivárni az adókedvezmény végét meg azt hogy befizessék azt az értékű adót amennyi támogatást kapnak
ha utána itt marad és termel akkor jól jártunk
de ha lepattan mint anno a levis kiskunhalasról akkor nem jártunk jól
pár nap alatt elcuccolták a termelő eszközöket romániába miután lejárt az adókedvezményük
szerintem azóta onnan is leléptek már....
Elsosorban full fogalmad sincs sem az elobbi sem a mostani penzekrol.
Seggulye vagy mert csak ezt a merteket szajkozod.
Ha nalad csatornazasi szakembernel megkerdezik hogyakkor most mekkora is az utcaban a szarelvezeto,akkor te ugy valaszolsz hogy nem tudod,de mindenki tudja hogy a merteke nagy?
A masik hogy csontig benyalsz te orbannak is ha elkezdi orbant szidni meg megigeri hogy lecsukja?
Peterunknel az van hogy szin neres,csak zokon vette hogy kiebrudaltak minden jol fizeto allasabol mert elvalt a felesegetol.
Ugyanaz a retorika programpontok (mar ha vannak,nem csak lozungok)
Total ugyanaz a haveri kor,csak a nevek cserelodnek,Mar a part pemzugyei is kisertetiesen neresek.
Mondjuk neked full mindegy,lenyeg hogy o1g.
Es mondhatod hogy mindegy mert ha rossz majd levaltjatok konnyebben mint orbant.
Ez is full hulyeseg,mert egy centit nem fog valtoztatni az orbani szabalyokon.
eee nem figyeltél ! a kedves parlamentbe járó trógereknek, mert szegényeknek szinte ingyen kell kaját adni mert alig kapnak valami pénzt ... ha 4 évig szundikáltak a parlamentben speciális nyugdíj is jár nekik aki meg dolgozott 25-30 évet kap kb 100000 forintot
Nocsak bútornepperkém, te is megjöttél a szokásos nyomós érveiddel? Csalódtam, előbbre vártalak...
Értelmezd már légyszi amit írtam!