Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amit kivettél belőle legalább hófehérvolt?
uggyaan mááán testviiirem,ezek kánnnibáálok voootak!
uggyaan mááán testviiirem,ezek kánnnibáálok voootak!
Nézegesed az alkatrészhirdetéseket, mert hamarosan megtaláltod valameyikben szétbontva...
Ez 50-es? Rendszám nélküli 125-ös?
Egyszerűbb lenne megadni annak a címét, akinek ezt is eladtad! Csak a kapujába kellene beállni...
Ha szóltál volna tegnap este kimegyek egy körre nézelődni.
Ellopták eztet a motortot legjobb barátomtól Veszprémben
utoljára tatabányán látták ma este a vértes centernél. Ha látod szólj már jutalmad nem marad el ha nyomravezető vagy.
például az enyémre.. meg azokéra,akik nem nepperkednek
Mégis milyen kárára te bélböfi?
legalább nem fogsz gazdagodni megint mások kárára..
Megint van valami jó vétel azért üres a fórum?:D
Szrintem ez meg csak annyit jelent, hogy még nálad is bénább vot a pilóta:)
vicces egy gyertya mennyít javít a teljesítményen... észrevettem hogy az előző tulaj egy isolator gyertyát hagyott benne valami kis hőértékűt. Kicseréltem normálisra és 1.2 másodpercet rögtön javítottam.
Lesz majd milyet mentem a pályán. Eléggé gyenge de elsőnek jó volt. Lábtartó azért leért a másik oldalon meg a fékpedál
videot!
Ma volt alkalmam menni egy Hercules Ultra 2 LC vel valami nagyon durván mennek ezek a gépek. Gyorsulásra szerintem jobb mint egy Cobra levegős. Viszont szarrá kell forgatni hogy menjen de akkor megy mint az ÁLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT
Hajrá. Kipróbálod milyen most.
csinálj már légyszi egy onboardot hogy megy most a kicsike ha felhuzol vele még az is lehet hogy hétvégén megkereslek és elkérem egy körre a cobrát nosztalgiázni.gyorsulást akarok már látni végre.a régiszépemlékek hajjjjjjjjjjjj
Úgy értem a blokkhoz képest hurka.
Főleg az eleje.
Akkor ottan vótál egy veterán racétól pár 100 méterre...
jó legyen.
a többi a skypeon megbeszéljük ok?
ötezer
A tartalék az úgyis csak addig kell, amíg az eredetit tökéletesé nem tudom varázsolni. Úgy legalább nem számít az idő és a fáradtságos pöcsölés sem.