Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy motorszerelő műhely, tudod ki venné meg:)
persze, ha vannak a manuszról refefenciák az más.
MAMI?
Semmire nem mennél, ha leszednél innen csak egy csövet.
Örülök neki, majd gyere motorozni...
Ez durva. Jó lenne tudni annak a rezónak a méreteit. Érdekes, hogy gyártottak a spanyolok hozzá 80 as vizes hengert. Képről elég nehéz lenne pontos méreteket leszedni.
Pontosabban társ alapító.
Nem vendég, alapító.
igen mert februárba kezdődik a motorszerelő iskola és kellenerá a pénz de nem minden áron eladó mert sok munkám van benne amúgy 110000Ftért elvihető sok alkatrésszel és pluszblokkal.
Nekem volt egy ugyan ilyen blokkal szerelt igazi Zündapp-om.
'zundapp' kollégának meg van is ilyen blokkja.

Te árulod ezt egyébként?
Úgy találtam ide ,hogy szoktam figyelgetni mert itt sók zündappós van fen és hát ha mondanák pár jó dolgot meg talán elvétve néhány alkatrészt is fel lehetne hajtani.
Furcsa a gép!
Biztos megy mit a disznó!
Nekem is kéne már 125-ös!
De akkor már meg is kérdezném hogy találtál ide úgy hogy nincs benne a topik névben se a Laverda se a Zündapp?
Mi ne ismernénk? Itt mindekinek a gépe ritkaságnak számít.
Helló srácok és ezt a típust ismeritek bárnem hiszem mert ritkaság laverda ezek a 125őse zündapp blokk és vízes. Most újítottam fel de még nem tökéletes. Bár a blokkótt azóta egy kicsit ki kupáltam.
Szerintem a "társai" szót mindenképp megkéne hagyni ugyanis van jelentése.
Mégpedig:minden cég kohánykodott az alkatrészekkel, össze vissza mindenki tudrá nem egy példát!
Ezért is lenne helyénvaló megtartani a társait megtartani.

JAvaslat:Puch,Zündapp és társai
A cobra valóban fölösleges!
Oda simán mehetne a zündapp!
Hosszú.
Sajnos a Fórum kezdőoldalán nem férne el a kategóriáknál.
a puch,zundapp,sachs,ktm és társai miért nem jó?
jaj hagyd már, nincs se Puchom sem Zündappom, sem másom, nekem ótvaros cimconyom van(vagy sok:)

Szreintem a címben felesleges felsorolni az ide tartozó márkákat, aki a hasonlót keresi idetalált eddig is.
Persze, a Cobrát tényleg ki lehetne venni, elég a puch, és akor a Cobra helyére beférne mondjuk a zündapp, ebbe szerintem még az adminek is belemennének.

Hülyénnézne ki, és nem is engednék(pont mint az alapításkor) hogy pl:
Hercules,Puch, Zündapp, Ktm, Sachs legyen a topik neve, mert hülyén néz ki.

Olyan ötletünk is volt Rikkel, hogy legyen:
"nyugatnémet kismotorok" meg oylen is hogy: " régi nyugatnémet kis sportmotorok" de ezeket elvetettük, mert ez nem fedezi a topik tartalmát, ezért lett ez a mostani cím.

Én nem akarnék beleszólni, hogy mi leygen a topik neve,én itt csak vendég vagyok.
egyetértek,sok felesleges szöveg zajlik a forumon,ami nem tartozik a motor-motorozás témakörbe! ezeket inkább e-mailbe küldjétek ha lehet! kösssszz.
Találtam egy érdekes oldalt Puch versenymotorról. Lehet már ismeritek, akkor bocsi.
http://images.google.hu/imgres...
Létszi írj már egy e-mail nekem, adatlapon megtalálod a címem.
Szeretnék beszélni veled.
CHAT?
Már nem is a névvel van a bajom, hanem veled...