kinek mi a véleménye erről a mociról és a technikai adatokat tudna adni? Egy csere lesz és a illető ajánlja a kép nem az a moci hanem maga a típusról van szó a képet későb fogja küldeni. gondolom ez a moci eléggé ritka:) és teccetős de félek hogy alkatrész nuku azaz alig van.
Üdv
A henger + dugó 4-ezer tökéletes.
Megtennéd hogy félreteszed?Mostanában mindenre kell a pénz és csak kapkodok a fejemhez, ha konszolidálódik a helyzet akkor várom 1000-el!
Közúton:P Amúgy Ma elkezdtem összerakni a Rangert. Első teleszkópokat és villát eddig egyedül még nem újítottam fel. De most egyedül csináltam. És nagyon szép lett és jól is működik. A tankot még le kell fújni és kész a motor és belerakni a blokkot.
Ja és vannak lameláim meg 3.fogas kerekem
Nincs véletlen robbantot ábrád Monzához mert ma 3 szor szedtem szét a blokkot mire rá jöttem hogy a (nem jut eszembe mi a neve)
ami a gengeket lökdösi szarul raktam bele
Na majd holnap 4.nekifutásra
A blokkot amit írtam hogy ugyanolyan lesz ami van és állapota is ugyanolyan. 10 ezer. és a henger + dugó csapszeggel kb 4ezer ft jó lesz így? az utóbbit ajánlom mert te tuningolni akarsz.:) a blokkot se rossz lenne vásárolni. szólj mihamarabb ha kell akkor utalom a illetőnek pénzt és kb 1 hét és idepostázik.
Persze könnyű annak aki gitárral a kezében születik
Mostanában nagyon rá álltam a magyar számokra némelyikbe kegyetlen a gitár szóló
Még a végén meg tanulok
Vw bogár dinamó érdekel?
Ez a karosindexes utáni kivitelen volt.
Suzuki bajuszkapcsolók 20-ba vihető.
Nem tudom felvenni a kapcsolatot ennyi nem szoktam mellébeszélni.
Nem értem miért nem beszélhetek az emberrel.
Na mindegy, téged nem lehet megérteni.
A henger + dugó 4-ezer tökéletes.
Megtennéd hogy félreteszed?Mostanában mindenre kell a pénz és csak kapkodok a fejemhez, ha konszolidálódik a helyzet akkor várom 1000-el!
Nehéz elmondani?
Nincs úgyse annyim, nem tudom megvenni.
Valakinek iylen 130-ért?
De én nem tudom hogy a picsába de valahogy forditva raktam bele pedig nem lehet forditva!
NA majd holnap kideritem.
Tudom hogy nevetséges vagyok de nem kell.De azért el nedobd mert idővel még zaklatlek a blokkfelől.
Ha összejön a rávaló akkor benevezekrá.
A léptetőt a csoportkerék közötti kis karikába kell rakni.
Nincs véletlen robbantot ábrád Monzához mert ma 3 szor szedtem szét a blokkot mire rá jöttem hogy a (nem jut eszembe mi a neve)
ami a gengeket lökdösi szarul raktam bele
Na majd holnap 4.nekifutásra
Mostanában nagyon rá álltam a magyar számokra némelyikbe kegyetlen a gitár szóló
Még a végén meg tanulok
Konkrétumokat kérek.Pl ár meg ilyenek de azt most mondom hogy milliókért nemkell.