Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

netán neked bogarad van?
Üdv
Vw bogár dinamó érdekel?
Ez a karosindexes utáni kivitelen volt.
Suzuki bajuszkapcsolók 20-ba vihető.
Jóvanna csak viccelődtem :)
Jól néz ki.
Jajj hadjad már ezt az olcsójános szargeciséget.
Nem tudom felvenni a kapcsolatot ennyi nem szoktam mellébeszélni.
hehe, kamrás rezója van.
Qva jól néz ki
kinek mi a véleménye erről a mociról és a technikai adatokat tudna adni? Egy csere lesz és a illető ajánlja a kép nem az a moci hanem maga a típusról van szó a képet későb fogja küldeni. gondolom ez a moci eléggé ritka:) és teccetős de félek hogy alkatrész nuku azaz alig van.
gondolom mert most próbál olcsójánoskodni a puchi
Két napja még csakis magadnak akartad...
Nem értem miért nem beszélhetek az emberrel.
Na mindegy, téged nem lehet megérteni.
Bocsánat de megígértem egy falusi haveromnak hogy megpróbálom kizárólag neki megboltolni ha lehetséges.
Üdv
A henger + dugó 4-ezer tökéletes.
Megtennéd hogy félreteszed?Mostanában mindenre kell a pénz és csak kapkodok a fejemhez, ha konszolidálódik a helyzet akkor várom 1000-el!
Inkább add meg a címét...
Nehéz elmondani?
Nincs úgyse annyim, nem tudom megvenni.
Az érdekes.
Valakinek iylen 130-ért?
Ja az!
De én nem tudom hogy a picsába de valahogy forditva raktam bele pedig nem lehet forditva!
NA majd holnap kideritem.
Kajakra nem tudok összeköttetésbe kerülni az illetővel.De majdidővel a jókis KS hazatér ide appához.
Üdv
Tudom hogy nevetséges vagyok de nem kell.De azért el nedobd mert idővel még zaklatlek a blokkfelől.
Ha összejön a rávaló akkor benevezekrá.
Üdv
A léptetőt a csoportkerék közötti kis karikába kell rakni.
Közúton:P Amúgy Ma elkezdtem összerakni a Rangert. Első teleszkópokat és villát eddig egyedül még nem újítottam fel. De most egyedül csináltam. És nagyon szép lett és jól is működik. A tankot még le kell fújni és kész a motor és belerakni a blokkot.
Ja és vannak lameláim meg 3.fogas kerekem
Nincs véletlen robbantot ábrád Monzához mert ma 3 szor szedtem szét a blokkot mire rá jöttem hogy a (nem jut eszembe mi a neve)
ami a gengeket lökdösi szarul raktam bele
Na majd holnap 4.nekifutásra
A blokkot amit írtam hogy ugyanolyan lesz ami van és állapota is ugyanolyan. 10 ezer. és a henger + dugó csapszeggel kb 4ezer ft jó lesz így? az utóbbit ajánlom mert te tuningolni akarsz.:) a blokkot se rossz lenne vásárolni. szólj mihamarabb ha kell akkor utalom a illetőnek pénzt és kb 1 hét és idepostázik.
Persze könnyű annak aki gitárral a kezében születik
Mostanában nagyon rá álltam a magyar számokra némelyikbe kegyetlen a gitár szóló
Még a végén meg tanulok
Meg aképet kérek a cuccaidról mi http://youtu.be/poLpP7GgdQ0
Hogy juthatok oda?
Üdv
Konkrétumokat kérek.Pl ár meg ilyenek de azt most mondom hogy milliókért nemkell.