Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Küldtem e-mailben képet ha gondolod majd nézzél rá.
Ment mail
Attól, hogy a Cobrát a Porsche-nél tervezték...
Ez a beszéd!
nemtom, nekem csini.
Kicsit szögletes, de harmonikus
Elk...tam ki töröltem az e-mail el tudod küldeni még1szer a dolgot
valamelyikőtök kereset fehér peremes gumit, itt van egy hapek akinek van 16-osba de sztem kérdezz meg hogy hol lehet kapni. http://www.vatera.hu/dunlop_mo...
Végülis igaz. 80-as években nem a gömbölyű formák voltak a divatosak.
Nekem tetszenek bár némelyik elég érdekesen néz ki.
Szerintem valami nagyon csúnya egy motor ez a Kreidler. Tuti nem használtak körzőt a formatervezésénél
Semmi. Félreértelmeztük egymást. Neki a Puch kellenne.
De nem baj, meg lesz akkor is a másik Kreidler, csak máshogy.
Most hogy így megszakértettük mi a heyzet a kreidler cseréddel?
Ez MS, nem MV.
Ez 50-es évek bizony.
Ősök Őse, ezzel a fajta légszűrővel a angyon korai gépek jöttek ki ez nagyondurván az 50-es évek.
Ma írt az ember, hogy elküldte a megbeszélt összeget. Most várom, hogy mikor kapom meg.
(ha megkapom)
helló elvitték a monzát? ha nem nem viszik el vagy nem jönnek el akkor szólj elmennék érte
Azt elfelejtettem odaírni még,hogy a képről hiányzik egy "közdarab"szerűség természetesen az is gyári motoplat.
OK, csak vicceltem.
Az azért igaz, hogy próbálom elkerülni, hogy ilyen sokat kelljen mennem a kis KTM-el. Ehhez azért kissé türelmetlen vagyok.
Na mindegy, ha mégis jársz erre, akkor feltétlenül értesíts!
Általában igen:D Mert jó csapatban motorozni, egyedül unalmas..
Készítettem róla képet,sajnos a fényviszonyok nem igen kedveztek,holnap tudok róla jobb minőségű képet küldeni.
Ne hülyéskedj, nagy fiú vagy már, nem kell neked kísérő.
Többször írtad, hogy Cseténybe szoktál menni. Onnan is mindig hívsz valakit kísérgetni?
Persze csak egyedül nem szeretek motorozni ha eljössz Veszprémbe símán elmegyek veled Zircre.
20° árnyékban...
Ha van kedved Zircre jönni, akkor megkérnélek, hogy próbáld ki és mondd el a véleményedet róla.
Mikor megyünk egyet?:)