Hát örüljél :) Bár én azon kicsit rágok hogy mikor küldik a csekket. ha nem akkor megúsztam. Bár aza híd szakaszrész megengedett max 130 km/h a gps szerit írta ki. DE poén hogy a max sebesség túlépéskor 150 km/h. És de én végig 150el jöttem de csak a csúcsponton volt am pillanatnyira 160nal:) de aztán visszavettem 145 khmre :) mert kiváncsi violtam hogy mit tud az én szívódízel 1,9 golf 3-as kombim :)
ez nem turbós! ahhoz képes jól megy:)
ÉS még nagyobb poén hogy ha minél gyorsabban mész annál kevesebbet eszik pl ha végig 120 átlagosan akkor lazán 4-4,5 liter. De a városi vegyesen akkor mag 5-6 liter... és ahhoz képest 1,9-es nagy motor ennyit eszik.
Huhú voltam piacon voltak kisolcsóságok meg nagydrágaságok.
Nem vettem semmit csak infótszereztem arról honnan lesznem veterán nyugati kismotorjaim.
Odamentemegy motorcuccs lomishoz hogy miahelyzet a helyzet néhány puch sachs egyéb finomságok.
Mondta 15 ezer mondom sok mondta bevan álva montam sok.
Abban maradtunk hogy biglomidayre kihoz mindent és eladja mondom király.
Aztmonta lesz minden a kreidlertől a sachsig.Én ottleszek.
Nah örülök hogy épségben értél haza. ÉS a utolsó képen hatalmas! olyan mint ha szeretkeznének:D.
Amúgy az a hídon amint mentél az dunaújvárosi híd és pár hete mentem ezen durván 160-at kocsimmal :D:D
Most értem haza...
Jó kis menet volt. Ha azt nézzük, sikerült 24 óra alatt! Bár csak 20 perccel túlléptem a szombatot, de ez van.
Részletesen beszámoló majd később. Most kicsit fáradt vagyok. Cegléd tájéka kicsit kiesett az emlékezetemből, asszem félálomból vezettem.
Addig is egy kis kép csemege :
Miből? :D így is a műszer fal eléggé csal mert a műszerfalon max 8ezerig mutat. de ez 10 ezer fordulat fölé sétál durván 10-14be benne van :D:D akkor a sebességen nem merem se megnézni:)a kmóra rosz :S de tippelném hogy 80-100 ban benne lesz.
Tisztelt Motoros Kolléga !
Semmi baj !
Köszönöm , hogy elismerte a fórum elött a tévedését.
Ezúttal élek még egyszer a kéréssel ha tud a megadott imél alapján segítsen az Érdi motoros kollégának .!
Még egyszer Köszönettel Kőhalmy László
Üdv
Ha sikerült kiszedned a hátsókereket leírnád hogy pontosan mit találtál benne hézagolás címszó alat?
Magyarul mit találtál a hátsóláckerék és a legőkar között.
Én a láncbeállítással szenvedek 2 napja de csaknemjön össze.
Feltettem a rombusmintás alulemezdíszeket a lábtartóra felraktam az igazi hátsólámpát bekötöttem behúztam a vezetéket, a múltkor üregvédelmet csináltam átgumiztam felcsiszoltam a ferodolt, szigetetltem a karburátort, ganéztam a hengert henerfejez síküveglapon csiszoltam síkba,a hengert is meg a karbit is síkolnikelett.
Egyre nagyon vigyázz mielőtt kitéped az összes vezetéket húzz bele valami segédszálat amivel visszatudod húzni bele mert volt vagy 2 óra mire belefűztem a vezetéket.
Még megkell csináltatnom a hengert üregvédőzni az elsősárvédőt
beletetnni a csengőjét beköütni a világhítást összerakni bejáratni örülni neki.Ja és venni mégnéhányat!
Amúgy mennyibevan?
ez nem turbós! ahhoz képes jól megy:)
ÉS még nagyobb poén hogy ha minél gyorsabban mész annál kevesebbet eszik
Nem vettem semmit csak infótszereztem arról honnan lesznem veterán nyugati kismotorjaim.
Odamentemegy motorcuccs lomishoz hogy miahelyzet a helyzet néhány puch sachs egyéb finomságok.
Mondta 15 ezer mondom sok mondta bevan álva montam sok.
Abban maradtunk hogy biglomidayre kihoz mindent és eladja mondom király.
Aztmonta lesz minden a kreidlertől a sachsig.Én ottleszek.
Amúgy az a hídon amint mentél az dunaújvárosi híd és pár hete mentem ezen durván 160-at kocsimmal :D:D
Jó kis menet volt.
Részletesen beszámoló majd később. Most kicsit fáradt vagyok. Cegléd tájéka kicsit kiesett az emlékezetemből, asszem félálomból vezettem.
Addig is egy kis kép csemege
Amúgy jó!
Szerintem jó lett.
úgyhogy talán holnap de nem biztos.
Semmi baj !
Köszönöm , hogy elismerte a fórum elött a tévedését.
Ezúttal élek még egyszer a kéréssel ha tud a megadott imél alapján segítsen az Érdi motoros kollégának .!
Még egyszer Köszönettel Kőhalmy László
Ha sikerült kiszedned a hátsókereket leírnád hogy pontosan mit találtál benne hézagolás címszó alat?
Magyarul mit találtál a hátsóláckerék és a legőkar között.
Én a láncbeállítással szenvedek 2 napja de csaknemjön össze.
Feltettem a rombusmintás alulemezdíszeket a lábtartóra felraktam az igazi hátsólámpát bekötöttem behúztam a vezetéket, a múltkor üregvédelmet csináltam átgumiztam felcsiszoltam a ferodolt, szigetetltem a karburátort, ganéztam a hengert henerfejez síküveglapon csiszoltam síkba,a hengert is meg a karbit is síkolnikelett.
Egyre nagyon vigyázz mielőtt kitéped az összes vezetéket húzz bele valami segédszálat amivel visszatudod húzni bele mert volt vagy 2 óra mire belefűztem a vezetéket.
Még megkell csináltatnom a hengert üregvédőzni az elsősárvédőt
beletetnni a csengőjét beköütni a világhítást összerakni bejáratni örülni neki.Ja és venni mégnéhányat!