Puchi, ne szórakozz velem! Bírni gondolom bírta volna a KTM.
Laktak páran nálam jóval közelebb Kakucshoz, aztán mégsem jöttek el. Lábon nem vállalok napi kb. 350 km-t. Amúgy is itt mindig csak a fogadkozásokat hallom arról, hogy ide meg oda menjünk, aztán semmi. Erre mondtam, hogy megy a szájkarate ilyen ügyekben. Mert megy.
Basszus Zündapp, kár, hogy nem találkoztunk!
Egyedül Suzi777-el találkoztam. Akkor már mentem Ladánybenére, ahol nagyon nagy veterán motor találkozó volt.
miért te is cobrát akarsz venni? nem elég egy?a babszigyusziért meg már mondtam sorry ugy sem adtál volna anyit érte amenyiért elment.
na megyek dögleni csáááá
szia neked eladom a cobrámat mert te már régota keresel és megérdemled.ha érdekel keress meg vagy ha kiirom ide a vételárat hanyatt dobod magad?ideje lenne felnönöd és kezdeni valamit magaddal vegyél végre egy normális motort,ne csak álmodozz rolla régota csak néha néha beleovasgatok a forumba de te mindigis egy cobrát akartál itt az alkalom.
üdv:lui
csö haver mondtam van 80-as blokk nem kell? bocs hogy nem hivtalak de csupa seb a kezem.a lábam meg csupa gipsz
vigyázzatok a zsigulis öregasszonyokra akik földutrol rákanyarodnak a betonutra jobbra nagy ivben mikközben csak balra néznek szét.
én nem szájkaratézok hanem a slickrick meg a slampi. BÁr én örömmel mennék de nincs védőrucim és volt egy komolyabb autósbalesetem ami amiatt gerincferdülésem van és attól félek hogy ha újabb balesettőll mát lebénülnék. És nem akarok így leélni 2 gyermekem mellett. bár mondjuk kirándulni az jöhet. De mikor? mert a lányopm még 2 éves és a fiam meg csak még 6 hónapos. és így most ebben az évben kilőve. mert nem tudják nagyon vigyázni és gyakran nekem is kell vigyázni a gyerekekre...
A végén a leggyorsabb voltam már, de itt nem az volt a lényeg, hanem az egyenletesség. Mit mondjak, abban voltak jobbak
Én csak élvezkedésből mentem, azt próbáltam ki, milyen menni pályán a BMW-vel. Lábon mentünk a fiammal 170 km-ről...
Azt a KTM-el nem vállaltam volna be
De inkább arról beszéljünk, hogy Ti miért nem jöttök el ilyen helyekre? Mindig csak azt hallom, hogy így megy, meg úgy megy. Nem szájkaratézni kellene, hanem indulni ilyen versenyeken!
Laktak páran nálam jóval közelebb Kakucshoz, aztán mégsem jöttek el. Lábon nem vállalok napi kb. 350 km-t. Amúgy is itt mindig csak a fogadkozásokat hallom arról, hogy ide meg oda menjünk, aztán semmi. Erre mondtam, hogy megy a szájkarate ilyen ügyekben. Mert megy.