Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Puchi, ne szórakozz velem! Bírni gondolom bírta volna a KTM.
Laktak páran nálam jóval közelebb Kakucshoz, aztán mégsem jöttek el. Lábon nem vállalok napi kb. 350 km-t. Amúgy is itt mindig csak a fogadkozásokat hallom arról, hogy ide meg oda menjünk, aztán semmi. Erre mondtam, hogy megy a szájkarate ilyen ügyekben. Mert megy.
A KTM-nek bírnia kellett volna.
Egyébként itt fórumtalálkozó sohasem lesz (sajnos).
Izgat az a blokk hogy miért olyan amien.PONT.
Jólvan ne kapd fel a vizet vagy mostmár tedd le!
Ma nagyon jól jött a sachs.
Felétek nem volt vihar?Itt hatalma volt.
ráadásul a komplett gyújtás zsírúj mér szemem láttára raktak be dobozból! és akkor ez kókány? ááá neeem!
miért lenne kókány? és nem alus, hanem öntvény. bár nincs kész! amikor kész lesz akkor mondd csak hogy kókány ha merszed van.
Basszus Zündapp, kár, hogy nem találkoztunk!
Egyedül Suzi777-el találkoztam. Akkor már mentem Ladánybenére, ahol nagyon nagy veterán motor találkozó volt.
Hello véletlenül nem aluhengeres?
Érdekes dolog ez a blokk egyszerre tűnik kókánynak és érdekesnek.

http://youtu.be/pwMlL7HgQss
Hello

Írtam levelet.
hello
itt vagyok:
1974.secret@gmail.com
Hello nem találom az elérhetőségedet.
én ott voltam,mikor mentem,akkor jöttél el éppen a bmw-vel.....
Gyógyulgass csak:) Amúgy meg jobbulást:)
Igen szeretnék mégegyet!
miért te is cobrát akarsz venni? nem elég egy?a babszigyusziért meg már mondtam sorry ugy sem adtál volna anyit érte amenyiért elment.
na megyek dögleni csáááá
Kössz. Szerinted Veszprémben milyen amatőr motorsportokat lehet űzni? SEMMILYET! Szalomverseny van hébe-hóba az autósoknak. De motorosoknak semmi.
Nekem is írd már meg ha már babszigyújtást nem üzleteltük el:)
Mennyi a házhozszállítás? Mennyire egyszerűen magyarázza el a használati útmutató mit hogyan?
ja lakott területen kivül tudtommal 90-nel lehet menni én még ennyivel sem mentem.
szia neked eladom a cobrámat mert te már régota keresel és megérdemled.ha érdekel keress meg vagy ha kiirom ide a vételárat hanyatt dobod magad?ideje lenne felnönöd és kezdeni valamit magaddal vegyél végre egy normális motort,ne csak álmodozz rolla régota csak néha néha beleovasgatok a forumba de te mindigis egy cobrát akartál itt az alkalom.
üdv:lui
nabazz lefogadom hogy nem 50-nel mentél hanem jóval többet!
csö haver mondtam van 80-as blokk nem kell? bocs hogy nem hivtalak de csupa seb a kezem.a lábam meg csupa gipsz
vigyázzatok a zsigulis öregasszonyokra akik földutrol rákanyarodnak a betonutra jobbra nagy ivben mikközben csak balra néznek szét.
mi a jószart csináltál..... mesélj.....
én nem szájkaratézok hanem a slickrick meg a slampi. BÁr én örömmel mennék de nincs védőrucim és volt egy komolyabb autósbalesetem ami amiatt gerincferdülésem van és attól félek hogy ha újabb balesettőll mát lebénülnék. És nem akarok így leélni 2 gyermekem mellett. bár mondjuk kirándulni az jöhet. De mikor? mert a lányopm még 2 éves és a fiam meg csak még 6 hónapos. és így most ebben az évben kilőve. mert nem tudják nagyon vigyázni és gyakran nekem is kell vigyázni a gyerekekre...
haho skacok mostmár én is ráérek forumozni de csak ugy 6 hétig.
utánna megyek vissza motorozni.....ha birok.
A végén a leggyorsabb voltam már, de itt nem az volt a lényeg, hanem az egyenletesség. Mit mondjak, abban voltak jobbak
Én csak élvezkedésből mentem, azt próbáltam ki, milyen menni pályán a BMW-vel. Lábon mentünk a fiammal 170 km-ről...
Azt a KTM-el nem vállaltam volna be
De inkább arról beszéljünk, hogy Ti miért nem jöttök el ilyen helyekre? Mindig csak azt hallom, hogy így megy, meg úgy megy. Nem szájkaratézni kellene, hanem indulni ilyen versenyeken!