Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://members.aon.at/fhaglei1... Na pl ittvan ez igaz ez vizes meg sachs de akkoris menny etek lejjeb olvasátok el mennyi a vége Hivatalosan..
Na, mégis milyen az a blokk?
Előbb azt se tudtad mi ez.
Nem hülyeségből mondtam h majdnem 100 a vége -.-'
Jó ugyse hiszitek majd el de oké
sztem csinálj egy videót de télleg..
Majd aztmondja mindeggyik ilyen elvakult puchos hogy ez átbaszás és ilyen nincs meglátjátok..
ja tudom milyen aza blokk :) az na benyatemető :)
Jó eddig se hitted el most se fogod ha videóban látod még akkor sem.
Héj, figyelj, videózd le, elhisszük akkor. Jó?
Ne kapd fel a vizet!
Na brumo megmondtam vagy megmondtam de tesehittél nekem......
2 ütem, 3 henger, 40 lóerő.
MEGMONDTAM HOGY ANNYIT MEG BAZDMEG SENKI NEM HITTE EL épp ezért semmi többet sem mondok semmien mocimról..látjátok elvan vakulva az összes.... tisztelet a kivételnek..(mert azok mindig vannak)
na mi az? :)
Jó hidj amit akarsz te szerencsétlen gps el lett lemérve te senkiházi........
Tudod te mi ez az MVX?
DE miért nem gyúrsz honda CX 500-as turbóra?
hajrá a veteránminősítésre.
Bár terveim szerint hogy szeretnék szerezni még egy ktm cometet csak második kiadásút és azt restaurálnám fel rendesen :) Meg a fiadnak óvatos balesetmentes kmeket kvánok meg neked is! :)
Szevasz Brumo!
Semmi különös, leginkább a Mazda RX-7-et csinálom a veterán minősítésre. Azért a hét végén motoroztunk is egy nagyot (110 km). Én a BMW-vel a fiam meg a KTM-jével. Aztán egy kicsit cseréltünk . Nagyon komoly tempót lehet menni a KTM-el. 80-as utazósebesség, nagy emelkedőknek meg 4.-ben 6-7000-es fordulaton 60-70. Szépen együtt tudott jönni az 1000 ccm-es BMW-vel. Meg is lepődtem
Lehet félrerakom a Zündapp-okat most picit.
üdv neked... mizujs?
te is az vagy :D
hm..... kétséges bazzz...
Valóban, a Zoli volt olyan rendes, hogy félretett nekem az olajból. 3-ért mentem, de végül 5 lett belőle. Csak győzzük elmotorozni. Nekem garancia a Zoli véleménye/tapasztalata. Ha a racsing motorok bírják, akkor nekem is jó lesz a KTM-be Mégegyszer köszi Zoli!
Megvan, első teleszkópot szétkaptam. Nem volt semmi baja csak nem töltött bele a srác olajat. De kapott új szimeringeket aztán tökéletes lett az úttartása. Folyamatosan járatom befele. Eléggé erős kezd lenni. Eléggé jól kezd el húzni. Egyre jobban megy. De már igazán meghajtanám egyszer-egyszer. Bejáratom aztán csinálok róla onboard videót, hogy mit megy. Persze trafipaxosat mert van itt egy nem messze egy hosszú egyenes végén. Enyhe dombra felfelé van de nem vészes.
De a lóerő és a váltókiosztás függvényében lehetetlen. Német ember nem mondhat nagyot?