Robogó

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem az állórészen romlott el tekercs,bontóban vettem rá másikat és jó lett.
Mérni kell... Jeladó, trafó, tekercsek az állórészen...
Sziasztok. Nemrégiben vettem egy gyújtáshibás piaggio zip-et. Minden elektronika működik rajta (önindító,duda,világítás...) csak szikra nincs. Cdi-t cseréltem, lendkereket néztem, nincs elnyírva. Szerintetek mi lehet a baja/ mit lenne még érdemes kicserélni?
Sziasztok! Robogó kuplung. Egy olyan kérdésem lenne, hogy a kuplungpofa és a kuplungharang között mennyi lehet a méretkülönbség? Pofa átméró 103,5mm, kuplungharang 107mm. Soknak tűnik de még sosem szedtem szét kuplungot.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy Yamaha Aeroxba hány grammos görgő az ideális?
Tapasztalatból származó adatokat várok.
Előre is köszönöm!
A megoldást nem tudom, de infónak elarulom, hogy a 2T motorok a forgattyús házba szívják az üzemanyagot. Tudod szívás-sűrítés, munkaütem-kipufogás egyszerre történnek. A dugattyú fölfelé útján szív a forg. házba, miközben a bent lévő üzemanyagot sűríti. Majd a lefelé úton a kipufogás közben a felömlőkön feláramlik a beszívott üzemanyag a dugattyú fölé.
Szép Napot!
Adott egy Yamaha Neos 70 2T robogó.
Projekt és napi használós motornak vásároltam, de sajnálatosan még mindig nem akar életre kelni.
Idén minden elektromos gyújtás alkatrész cseréltünk de hiába.
4-et, 5-öt pöffent és már le is fullad, mintha a gyújtás nem jó helyen lenne, mivel a forgattyús házba is üzemanyag kerül.
A gyújtás alaplap fix, és nem állítható.

Kérlek segítsetek!
sziasztok
Honda lead 100 -as robogóban berúgás nem tökéletes meg az önindítás sem .Tudja valaki melyik alkatrészt kell kicserélni? Ez típushiba ezeknél azért kérdem. esetleg tudtok e szerelőt aki nem horror áron dolgozik?
ha egyáltalán nem értesz hozzá akkor nehéz lesz
esetleg keress rá a típusra és hátha lesz valami infó a neten a fúvóka méretekre
de ha már a kipufogó nem egyezik az sem lesz tökéletes de kiindulási alapnak talán jó lesz
Sziasztok!
Yamaha zest 75 köbcentis, robogóval kapcsolatban lenne kérdésem.
Valaki tudja esetleg, hogy a karburátor fúvókáit, hogyan kell beállítani? Sajnos én egyáltalán nem értek ehhez....
Előre is köszönöm!
Sziasztok! CA17A típusú Suzuki Ranhoz keresek alkatrészeket elsősorban kereket illetve a henger körüli hűtés burkolatot. Keresek olyan embert is aki képben van a típussal és tudna segítséget nyújtani. Köszi!
Ha van, legfeljebb fojtás lehet benne.
Sziasztok,
Yamaha Neos 4 2014-es 4 ütemű robogom van, a kérdés hogy tudja-e valaki hogy milyen folytások vannak benne? nem sok információt találtam online, elvileg elektromos van benne, ez esetben jó lenne tudni melyik kábel felelős érte és kihúzni azt.
Sziasztok!
Honda Dio AF34 CDI bekötési rajzot nem tud valaki küldeni? Vagy hol keressem?
Sziasztok!

Az alábbi problémában kérném a segítségeteket:
van egy 2013-as Yamaha neos easy 2T-m. Melegen (kizárólag akkor) ha - pl. egy kereszteződés miatt - visszalassítok kb. 20 km/h környékére, akkor hiába adok rá gázt, a motor egy adag késleltetéssel gyorsul csak. (kb.: 2-3 másodper múlva) A nyomatékkal egyébként nincs baj, szépen gyorsul a motor + hidegen nem csinálja... (...már. a Már szót mindjárt kifejtem alább)
Elvégzett karbantarások:
variátorgörgőt cseréltem
kuplungot átnéztem, minden ok (jók a rugók / röpsúlyok / nem kopott a ház)
gyertyacsere
karburátort kitisztítottam
ékszíj jónak tűnik
Érdekes plusz infó / a fenti "már" szó magyarázata: a fenti karbantartási műveletek előtt hidegen is csinálta a motor, azaz javult a helyzet, de sajnos nem szűnt meg a probléma.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok lenne egy kérdésem van egy robogom ma berugtam és lent marad a berugo kar és se fel se le nem megy
Sziasztok! Bocsi, de úgy látom itt ügyes srácok vannak. 2006-os Yamaha Neos 50 2T-m van. Digit műszerfalas, vagy hogy az ördögbe hívják? Az üzemanyag szint jelzője megbolondult. Össze vissza mutatott egy darabig. Kivettem a tankból azt az ellenállást, vagy minek hívják. Látszólag semmi baja. Visszaraktam, most állandóan telit mutat, bármennyi is van tankban. Valakinek volt már hasonló problémája? És ha igen, tudna-e segíteni. Mi a megoldás? Segítséget előre köszönöm: István.
attól hogy a tankból zabolázatlanul folyik a benzin
ami hiba lehet:
benzincsap átereszt(ha vákuumos)
tűszelep szar a karbiban
a túlfolyó el van dugulva
Sziasztok van egy suzuki lets 2 loft robogóm ,az lenne a gondom hogy a forgattyús ház és a kipufogó megtelt benzinnel. mitől van ez?Segítségeteket előre is köszönöm.
Sziasztok!
Kaptam egy Flex Tech Hurricane X1 4 ütemű robogót, aminek elszakadt az eredeti meghajtó szíja, és nem tudom, milyen méretű kéne bele. Próbáltam egy 788/17/28 méretűt, de az túl nagy (kb. 5 cm-re belóg a feltett szíj, ha összenyomom). A neten keresgélve úgy tűnik, hogy ez a motor a Jin Lun JL50Q, ahhoz meg 699-es szíj passzol. Meg tudja ezt valaki erősíteni?
minél egyszerűbb annál jobb, szóval nekem a levegős jön be
nemrég erdélyben kapott olyan megterhelést szegény centro hogy az csoda hogy túlélte
pedig már szaggatottan ment úgy túlhevült a kuplung része
miután kihűlt ismét tökéletesen működött
Hát a ditec-et kerülném,ha nyűglődik,az sokba fáj.Én minarrellis vagyok,mindegy,hogy levegős,vagy vizes.A piaggio blokkokat nem ismerem behatóan,de az olajszivattyú szíját elenőrizd azonnal,ha olyat veszel.
És minden képpen 2t.%0-es ben a 4t nagyon harmatos.
városban tök mindegy...
ja a centro gyengéje hogy 2x15w az izzó elől gyárilag elég halvány és ez a távolsági
de van 20w izzó is az egy fokkal jobb
én sokat jártam éjszaka feltettem 2db projektoros led lámpát hogy a buzi autók ne reflektorozzanak, mert baszták levenni tompítottra
Ja es de,purejet,inyektoros,nincs berugokar.
Pont ezert vakartam ossze a lomokbol egyet de meg nem megy.