), ha hosszabb útra indulok... Előre is köszönöm!
Minden a legnagyobb rendben ment és elindultam Dorogról Pestre. Az Árpád hídon haladva észleltem, hogy a motor nem akar húzni. Bedadog néha prüszköl is, de amikor alacsony fordulaton volt gyönyörűen járt. Lámpánál mint az arany Doxa úgy ketyegett. Gondoltam a nagy meleg miatt esetleg megbuggyan ez a fasza benzin... Este felé indultam Ceglédre amikor úgy 30 km megtétele után ugyan az a jelenség jött elő. Néha még durrant is. Ideges voltam mert az eső esett úgy hogy Bernie átesett az első megázáson is!
Ma gyertyát cseréltem és megnéztem a megszakítót, mert jártam már úgy, hogy elkopott és össze zárt. Itt viszont kb 3 mm-es hézagot találtam. Na mondom meg van a hiba. Beállítottam a hézagot erre be sem indult csak durrogott. Visszaállítottam nagyra akkor meg újra Doxa efektus! Viszont észre vettem, hogy a mekszakító néha szikrázik és az alaplap felé veri a szikrát! Ez kondira utal, de a motor jár és megy! Mentem vele egy kört a városban és azon kívül nem jelentkezett a probléma, viszont egyszer leállt, majd ráengedtem a kuplungot, durrant egyet és azóta is megy! Úgy hogy most itt tartok! Javaslatokat szívesen veszek!
, majd írok elötte.
Végül is ráfért már a gépre egy fúvókatisztítás, nem? mennyi km van a Tiedben?
Írtam neked, de megint hibát jelzett. Megkaptad? Üdv Kroki