Először azt hittem, kifosta az olajat,és megszorult, de nem. Valamennyit kiporlasztott a karterszellőzőn, mert olajos volt a hátulja, de van benne olaj, és nem is szorult meg, egyszerűen csak összetört a dugó.
Mondjuk az látszik rajta, hogy nem egy csúcs minőség, de azért ettől többet is kibírhatott volna.
Még szerencse,hogy sem a hengernek,sem a hajtókarnak semmi baja, de akkor is szét kell túrni az egészet, kitakarítani a törmeléket belőle.
Ma végre volt idő, és lehúztuk a hengerfejet. Hát, sajnos én nem úsztam meg a szivaccsal, 18500 km megtétele után a dugattyúnak leszakadt a feje az olajlehúzó gyűrű hornyával nagyjából egy vonalban, a szoknyája meg kettétört.
Teljesen szép, egészséges, se megégve , se megszorulva nincs, egyszerűen széttört. Azt mondta a szerelő, igen Jó minőségű, profi munkának látszik, az anyagminősége meg egyszerűen fenomenális!
Kíváncsi leszek rá, mit mondanak hétfőn Dorogon, mert mivel a darabjaival tele van a blokk, ezért ki lehet csontozni az egészet! Na ezt kerüljétek el, ha lehet, kedves kollégák! Ja, és persze nem ám,mikor sietünk, hanem mikor 70-nel poroszkálunk a szürkületben hazafelé.
Az indexeket mikor rugdosod már le ?