Új BF AKITO cordura és bőrkabátok, túranadrágok, csizmák, kesztyűk, esőruhák rendelhetők minden méretben.
Ugyan itt új RINO cross csizmák 25.990 ft-ért.
UFO páncél 14.990 ft.
Lazer sisakok.
M-Cax, Progrip cross szemüvegek.
Progrip és UFO cross ruházat!
Ugyan itt:
Kopóalkatrészek: láncszett, dugattyú, hajtókar, tömítés, teleszkóp és himbafelújító szett, kuplunglamella, karok, tükrök, gyertyák, fékbetétek és minden ami a motorozáshoz kell!
Írtam mail-t. S M L XL méretben 1 héten belül nálad lehet a Shoei Xspirit2 kiyonari (piros-fekete), bogárhálóval, orrvédővel, eredeti dobozban, sisakzsákkal, pin-lockkal, kis pleximatricákkal.
új nevén Mr. Tanaka, így keress rá... Ő E-bay-en "lakik", ott él, ha nem a levegőben. Szóval e-bay-ről Ő (is) tud hozni, de pl. Bigoneoszi, és Pohi is tud Neked segíteni. Én utóbbi segítségével vettem csizmát Angliából.
Közben láttam a méreteket! Fingom sincs hogy mekkora ez a méret! Esetleg ha letudnád nekem mérni a hosszát és a derekát azt megköszönném! ezek használtak?!
Ugyan itt új RINO cross csizmák 25.990 ft-ért.
UFO páncél 14.990 ft.
Lazer sisakok.
M-Cax, Progrip cross szemüvegek.
Progrip és UFO cross ruházat!
Ugyan itt:
Kopóalkatrészek: láncszett, dugattyú, hajtókar, tömítés, teleszkóp és himbafelújító szett, kuplunglamella, karok, tükrök, gyertyák, fékbetétek és minden ami a motorozáshoz kell!
endurobolt@gmail.com