Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet illegális webáruház és ezért nem támogatják a személyes találkozót, hiszen akkor csapnak le az adóhivatal ellenőrei.
Egy érdekes tendenciára lettem figyelmes a télen:
Létező bolt webáruházában kinézek egy-két-három alkatrészt:tükör, index, kesztyű stb. Megérdeklödöm van-e (szin, méret...).
Válaszként jön: hogy fizetek? hova küldjék?
Írom: ha megvan megyek a boltba, megnézem, megtapogatom, lemérem....
És itt megszakad a kommunikáció.

Lemaradtam volna valamiről, vagy mi van?
akkor most vegyél télit mert tele vagyok vele nem ujak..ellenben jok és olcsók
szerintem az nem volt eredeti...kurva kényelmetlen volt..de majd próbálok egyet pardiéknél és lehet a mérettel volt baj.. vagy a kezem lakatos
autóalkatrész, olaj, gumi, ezeknél mindenhol megvan ez.
Most vettem gumit, nyárit, 4 darab darabja 32, itthon 56 a legolcsóbb helyen. Hány % az?
Amikor 130 Ft volt a dollár akkor egy shoei x-spirit-et meg lehetett venni 85.000-ből + vám áfa =110.000. Itthon, meg 195.000-ért árulták. És ők gondolom a 85-től is olcsóbban kapták +vám+áfa.
Ez ám a haszonkulcs....
Bakker amit küldtem "L"-eset az kicsi volt nem? Az eredeti volt. Akkor most miért akarsz megint "L"-eset?
Minden apad, Én csak az élelmiszerről tudok, de ahogy a motor, az autó is kevesebb, így az alkatrészvásárlás is. 400cm3 felett kijelenthető, h kis hazánkban a két kerekűzés már-már luxus, ezért itt szorul a nadrágszíj leginkább
én alkatrészt árulok,,de minisz 30%-al...és még igy is kevesebb a vevő mint 2010 ben vagy akár tavaly...nem kevés,,de kevesebb.
Én pedig ezt nem vitatom
Pardi...eredeti és új is.
A hozászólás valóságtartalmát nem vitatom.
Igaz, én inkább ruházatot árulok, és kiegészítőket. De ezen a területen nincs 40%, mert mindenki tud tájékozódni a neten, és ha drágábban adom, akkor elmegy máshová és érthető ha megveszi ott.
Pedig az eset valós, néha még a 40 % is kevés, álltalában alkatrész és kenőanyagoknál
De szeretnék 40% árrést...Szerintem általánosítani nem szerencsés.
L es versenykesztyűt vennék Alpinestars előnyben,de kínaiverszacsi és egyéb utánzatokkal ne fárasszuk egymást.Kérném ,hogy csak az írjon akinek eredeti terméke van.Csak új érdekel.thx
Véletlenül nem tudja valaki, hogy hol lehet kevlárszövésű farmer-anyagot szerezni?
Ki mit vagy menyit adna érte?
Én szerettem volna itthon elkölteni a pénzem.Kinéztem a louisban egy Uvex sisakot.Az volt x euró.Itthon,a Bázismotornál be volt árazva,kb 3e ft-al drágábban mint a louis-nál.Mondom hajrá,végre nem lehúzós kereskedő,megveszem itthon,mégis inkább nekik adom a manit mint sógoréknak.Elmotoroztam a bázisba,mondom mi kéne.....Ahha...erről a tipusról nem is hallottak.De mondom fent van az oldalatokon!Be van árazva!Ők nem tudnak róla...De meg tudják rendelni.Ok,adjatok egy L-es Uvex-et hogy legalább a kb méretet tudjam.Nem volt bazmeg L-es
Uvexük.Nagyin ideg voltam Inkább kint melózó ismi behozta a kupakot,és amiért kellett várni 1 hetet rá,engedtek 10 ájrót az árból.
Azóta inkább összegyüjtögetem hogy mi kell,és kigurulok Bécsbe.
Ennnyyyyiii!
Rendeltem pár alkatrészt a motoromhoz és a posta ellenére is több mint 40000-et takarítottam meg,mintha itthon vettem volna meg.
Sose volt 40%-os árrésem.Jó ha 15-20% közt tudtam tartani világ életemben.
De cseszhetem ha van olyan konkurens aki még az ÁFÁ-t sem szeret fizetni.
Nem építőipar és nem motoros cucc.
Sokkal rosszabb.
igen. Csak a magyar ár jellemzően 40%-al drágább, mint kintről a postával együtt.
Van egy osztrák cég ügyfelem. Azt mondta tegnap a vezetőjük, hogy le vannak döbbenve, az építkezéshez minden 30-40%-al drágább, mint kint, beleértve a munkaerőt. És Ausztria sem egy adóparadicsom pedig.....végig kéne gondolni, hogy a kisebb haszonkulcs néha többet hozna. Elég pl. megemlítenem, a probolt magyar forgalmazója a terméket 400FT/EUR-val szorozza ki, most is, amikor 290 az árfolyam. Plusz rátesz még kisker-kulcsot is. Na honnan veszi az értelmesebbje?
Hát akkor én pont lecsúsztam a költözésről, és csak a sarki kis üzlethez volt szerencsém a centrumban, két álmos hölgyeménnyel és no vásárlóval... A kirakat meg tele a legjobb cuccokkal, amit itthon sose látni. Aachen jó város, hatalmas motorosboltokkal és csokigyárakkal...