Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szép 58-as bőrruha eladó! Csak 38e ft!

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
életem legnagyobb hülyesége volt az agv s4sv,hangos mint az állat,brutál szélzaj,alacsony perifériás látás...soha többet!
azért egy villantást megérdemeltünk volna
Shark rsr2 duhamel miguel replika,eladó!nagyon szép állapotban,3db plexyvel.csak a plexy darabja 26000ft volt.a sisak ára 52000ft.
A ruha magába csizma nélkül 20ez ,csizmával 35,az árak irányárak .Felpróbálni Gyulaháza SZabolcsmegye.
Mennyi a ruha,és hol lehet felpróbálni?
Jó állapotu össze cibzározható bőr ruha 58-as méret. Szép WERMACHT csizma 45-ös méretü.
Eladó egy Shoei XR1000 nightwing L-es méretű bukósisak pinlockal zsákkal Hibátlan állapot, újszerű 46e
És egy Frank Thomas bőrruha új koptatókkal. L-es. Hibátlan újszerű.
Az ár alkuképes, eladni szeretném, ne csak itt álljon. :) Keress megegyezünk. 38e
A két linken megtekinthetőek, illetve több infó róluk:
Shoei XR1000
Frank Thomas bőrruha
Eladó Roleff cordura kabát kivehető béléssel.......teljesen új állapotban......Kivehető könyök , hát, váll protektorok...Külső , belső zsebek..Zipzáras SZELLŐZŐK...
a kabát kb 2x volt rajtam..( 300km)Nagy rám...
Méret XXXL Irányár 22 500Ft

Valamint egy Shox cordura nadrág...szinte új állapotban...
Kivehető bélés, csípő és térd protektorok...nyitható SZELLŐZŐK, fényvisszaverő csikok..zsebek
Méret..2XL ( 54) Irányár: 21500Ft
Érdeklődni: 06 70 9409 606
xxsanyi@citromail.hu
Helló!

Eladnám: Motoros cordura nadrág 56-os 2XL Out Door

Színe: fekete. Nagyon jó állapotú. Mérete: 56-os (2XL-es)
NYÁRI nadrág. Térdprotektornak van helye, de nem tartalmazza.
A nadrág derekán két oldalt gumírozott rész található a nagyobb komfort érdekében. A nadrág kabáttal össze cipzározható.
Hátul a derék rész enyhén ívelt magasított. A nadrág lábszárán fényvisszaverő csíkok találhatóak. Elöl a nadrágnak a 1-1 zsebe van belül. Ülepén csúszásgátlóval ellátott. A nadrág érdekessége, hogy oldalán végig kicipzározható, és tépőzárazható. A nadrág mosógépben mosható.

Méretei:
Derék: 2 x 53 cm de mivel gumis két oldalt így akár 2 x 78 cm-ig enged
Külső lábhossz: 113 cm
Belső lábhossz: 89 cm
Boka: 2 x 21 cm

Ára: 10 000,- Ft
Kényelmesebb modellre cserélés okán eladóvá vált: Oakley O-Frame XS motorosszemüveg, karbonmintás kerettel és víztiszta ("clear") lencsével bír.
A szemüveg kis mérete ("XS") folytán inkább gyerekeknek vagy kis fejű felnőtteknek ajánlható.
Motorozáson kívül más technikai sportokra (bicikli, sí/snowboard, airsoft), illetve akár munkavédelmi felhasználásra is alkalmas.
Állapota használt, a benne lévő lencsén nagyon pici karcok előfordulnak, de a kilátást nem akadályozzák (engem legalábbis nem zavartak).
A szemüveg mellé jár a tárolásra/tisztításra szolgáló műszálas zacsija, illetve egy teljesen új, még a gyári fóliában lévő tartalék víztiszta lencse (csak ez utóbbi közel 2000 Ft).
Ára: 4000 Ft (+ szállítás).
Hy
Multicolor plexit ki mivel tisztít h ne b.sszam össze?
Nekem AGV-K3 Dreamtime buksim van,és mindenki hurrogja csóri AGV-t,pedig nem párásodik,tök jól szellőzik,és a zaj is csak 120 fölött kicsit zavaró!
Szerintem aki csak teheti,ne occsó buksit vegyen,mert nem mindegy mi védi a tök fejünket! Persze én is spóroltam rá,de megérte!Ha nem ilyen buksim lenne,akkor nem bizti,hogy épségben megúsztam volna a kis fejen állásos,koccanásos attrakciót!
Na ennyi!És az AGV JÓ!
Ami megmaradt: Csizma, nadrág, mez! Vegyétek-vigyétek, jó áron adom.

http://aprod.hu/hirdetes/cross...:
Írtam neked magánban!
amik nekem eddig voltak mind matricás volt a sisak belsejébe.. azt meg vagy benne hagyják vagy kiszedik, mondván sose volt benne, és új a sisak! :) Csak a piros már kicsit rózsaszin rajta a fehér meg kicsit sárga! :)
Az évjárat némelyik sisakba bele van írva. Legalábbis nekem mind a két biciklis bukómban, és az AGV-ben is megtalálható a gyártási idő. Egyedül az Airoh sisakomban nem találtam erre utaló feliratot..
AGV felejtős... a 100.000res kategórián is azok az alkatrészek vannak (héjszerkezeten kivü) ami a 20on ezresen... kalap sza*... HJCből FG15öm van gond vele egy szál se.. főleg ár érték arányba! Suomy jó választás... tán régen érdeklődtél az enyém iránt is... mikor még eladó volt. Csak figyelj hogy mikori a modell, mert ugye egy sisak nem jó az idők végezetéig... (ha a héj nem is de a szivacsozás müanyagok, stb örgeszenek) És sajnos a parillába is van szerintem 2002es sisak is.. ami már múzeumba való lenne! ha tudod nézd össze melyik tipust mikor milyen sajátosságokkal gyártották... plexi mechanika, szellőzők, stb... abból tudsz itélni h 5 vagy 10 éves a sisak.
az fg-15 az jó , próbáltam én is, viszont az fg-14-el tényleg voltak problémák de az árához képest az is jó volt...
na az agv-t felejtsd el... a 65 ezer ftos is egy rakat hulladék!
Szólj, hogy tuti -e, akkor leveszem a vateráról, itt megtalálsz minden elérhetőségemet, magánban meg tudjuk beszélni az átvételt, próbálni is tudsz.
Ha eljössz megnézed, nem jó, vagy nem tetszik, akkor nem veszed meg, nincs gond!

Üdv Kill.
Szia!

Persze hogy elfogadok!
Viszont akkor itt beszéljük, meg, hogy mit is szeretnél!
Üdv Krisz.
HJC-t hagyátok AGV gyerekek AGV