Helló cserélném alábbi ki puff dobomat motoros ruházatra http://www.kepesmotor.hu/kipuf... várom az ajánlatokat . bármit meghallgatok " persze 2kg csirkefarhát nem érdekel" üdv
ARAI plexi takaró oldallemezt KERESEK jobb oldalra valót, lehetőleg feketét, de bármilyen szín érdekel, max lefestem. A következő típusok jöhetnek szóba: Condor, Quantum-V,2, Astro-R,L, ROUTE-GT, RX7GP, RR, CORSAIR, CHASER, VIPER-GT,AXCES,stb... - képen látható
Tudom van ebayen 20euroért párban, de hátha van valakinek 1db jobbos. Köszi előre is a segítséget!
Sziasztok.
Van egy eladó Berik bőrnadrágom 52-es méretben, térdkoptatóval, használt, de szép állapotban van.
Ha érdekelne, tedd meg az ajánlatod.
Nevezhetjük 1 Ft-ról induló terméknek is
Sziasztok!
Eladó egy szép állapotban lévő Shoei Raid 2 üvegszálas sisak méretprobléma miatt. Nem sérült,nem törött, gyönyörű a festése.
A plexi karcos de szerintem használható.
Sisakzsák, pinlock, bogárháló van hozzá.
Ebay-en találtam egy bukót, és nem nagyon akarom elhinni, hogy tényleg ennyibe kerül.
Nagyon keveslem ezt az összeget, ezért a bukóért, pedig szép lenne, ha igaz lenne.
Csak az angoloknál találtam ennyire olcsón, máshol mindenhol 60E körül mozog.
Viszont ami az eladó mellett szól, az a 99,9%-os elégedettség.
ugyanilyet keresek mint amiylen volt a képen látható.
fire iridium a neve.
NOLAN N84 N-Com "XS"méret eladó
UV álló lexan héjszerkezet (SHARP-teszt 4*)
VPS napellenző
400 UV és karcmentes plexi
belső pinlock páramentes plexi
orr légterelő betét
bogárháló
teljes szellőző rendszer
kivehető, mosható arcpárna és bélés
mickrolock állcsatt.
Bp.
ARAI plexi takaró oldallemezt KERESEK jobb oldalra valót, lehetőleg feketét, de bármilyen szín érdekel, max lefestem. A következő típusok jöhetnek szóba: Condor, Quantum-V,2, Astro-R,L, ROUTE-GT, RX7GP, RR, CORSAIR, CHASER, VIPER-GT,AXCES,stb... - képen látható
Tudom van ebayen 20euroért párban, de hátha van valakinek 1db jobbos. Köszi előre is a segítséget!
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek milyen ruhát érdemes venni, egyrészest akarok venni: Beriket vagy Mugen race-t?
Előre is köszi!
Eládóóóó!
Van egy eladó Berik bőrnadrágom 52-es méretben, térdkoptatóval, használt, de szép állapotban van.
Ha érdekelne, tedd meg az ajánlatod.
Nevezhetjük 1 Ft-ról induló terméknek is
Érdeklődöm, van-e valakinek tapasztalata THH TX-26 bukóval kapcsolatban. Az RMC-nél lehet venni.
Köszi!
Eladó egy szép állapotban lévő Shoei Raid 2 üvegszálas sisak méretprobléma miatt. Nem sérült,nem törött, gyönyörű a festése.
A plexi karcos de szerintem használható.
Sisakzsák, pinlock, bogárháló van hozzá.
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
képet nem akarja berakni...
Ebay-en találtam egy bukót, és nem nagyon akarom elhinni, hogy tényleg ennyibe kerül.
Nagyon keveslem ezt az összeget, ezért a bukóért, pedig szép lenne, ha igaz lenne.
Csak az angoloknál találtam ennyire olcsón, máshol mindenhol 60E körül mozog.
Viszont ami az eladó mellett szól, az a 99,9%-os elégedettség.