Sziasztok!
Tegnap beszereztem egy kiskőrösi bukót és az érdekelne hogy a plexit lehet-e polírozni? Ha igen, van valami különleges eljárása? Csak apróbb karcok vannak rajta.
Azért remélem nem gondolod, hogy a bőr ruha jobban védett volna? A képen a térded van bedagadva ha jó látom. Inkább a ruhában levő esetleg nem levő protektorok számítanak. Cordurában motorozok évek óta, többször elütöttek és a betéteknek köszönhetően semmi bajom nem lett. Ami eredetileg benne volt a ruhában azt kidobtam és helyettük Forcefield betéteket vettem .
Viszont némi ellentmondás hogy a linkelt monza egyrészes.Ha a fellelt bácsis monza akkor nem kétrészes vagy a linken nem monza van vagy zűr van az éterben.
Kicsit talán túlmisztifikálod a történet.
Akad egy lehetőség, tetszik a ruha, alig hordták, jó a méret, nem nyom, nem szorít sehol, és még (talán) jó áron is van. Tessék megvenni, és pont.
Egyébként az egyrészes bőr utcára nem túl komfortos, igazán pályára való, de ha Te meg tudsz vele barátkozni, akkor ne agyalj annyit.
Tegnap beszereztem egy kiskőrösi bukót
Nekem az előző Aero-van, de imádom. Berik-em volt előtte, de abban nem éreztem ilyen biztonságban magam.
1 hétig használtam és úgy mondom, hogy hangos, hogy autópályának a közelében se voltam.
De a tesztmotor.hu-n jókat mondtak róla
Egyébként ez 2 részes, nadrág és dzseki, és össze lehet zipzározni.
Akad egy lehetőség, tetszik a ruha, alig hordták, jó a méret, nem nyom, nem szorít sehol, és még (talán) jó áron is van. Tessék megvenni, és pont.
Egyébként az egyrészes bőr utcára nem túl komfortos, igazán pályára való, de ha Te meg tudsz vele barátkozni, akkor ne agyalj annyit.