Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem feltétlen az útszéli cigókra kell költeni
vannak aranyos leányok is a szakmában
én már vagy 4-5 éve egy 400forintos turkás dzsekiben tolom, sajna egy szederbokor igencsak megnyaggatta idén az ujját, lehet már nem sikerül feltámasztani
Nagyon szépen köszönöm, rendes tőled,hogy szépen leírtál mindent! A motorról azért sem írtam mert az is cserélve lesz tavasszal. (Adatlapon meg azért sincs mert éppen most regisztráltam a kérdés miatt.) Valószínűleg egy pár éves Suzuki GSX 650F lesz vagy ha többet sikerül félrerakni akkor egy kis banki segítséggel megtámogatva meglehet az abszolút vágyam egy VFR800 ...persze a hitelt jobb lenne kihagyni.

ini: köszi a jótanácsot de inkább melegednék egy aranyos motoros csajszival mint útszéli kurvákkal.

Zoli32: Neked is köszi!
+40 fokig jó a bőrruha..................Csak ne állj meg.
farmer, bőrkabát, a maradék zsetont meg kurvázd el
Szia!
Először is, nem lenne rossz, ha ki lenne töltve az adatlapod, így legalább azt tudhatnánk, hogy milyen motorral jársz, mivel tervezed a túrát.
Öltözékben a legbiztonságosabb valóban a bőr. Én csak azt tudom javasolni, hogy mindenképpen bőrt vegyél. Természetesen nadrágot-kabátot is. Legyen a ruha kétrészes, az sokkal komfortosabb, az egyrészes pályára való. Nyáron, ha dögmeleg van, mindenbe befülled az ember. Menet közben a bőr sem vészes, ha meg megállsz, akkor mindegy mi van rajtad, meleged lesz úgyis. (mondom ezt úgy, hogy cordura soha nem volt rajtam, de nem is lesz...) A bőr nem kopik el, ha csúszol. Szoktam mondani a tanakodóknak, és be nem öltözőknek, hogy "Semmi sem kényelmetlenebb a kórházi ágynál, vagy a tolószéknél." Neked is ezt tudom mondani. Nincs kompromisszum!
Márkát nem tudok Neked mondani, szerintem teljesen mindegy. A lényeg, hogy a méret jó legyen, a protektorok a helyükön legyenek, mert csak így tudják ellátni a feladatukat szükség esetén. Ja igen, protektorokra nemigen kell költeni, ha veszel egy bőrruhát, mert azokba jóformán mindegyikben van. (amiben nincs,azt nem kell megvenni)
A ruha mellé nagyon fontos a kesztyű - gondolom mondanom sem kell, hogy csak bőrt szabad venni. Lehetőleg legyenek protektorok a kézfejed "bütykeinél". Ezek már 10.000 forinttól elérhetőek. Nekem ilyen van, 2 éve nyúzom, kényelmes, semmi baj vele.
Csizmából én a bokamerevítőset ajánlom, azok mondjuk aránylag drágák... Nekem www.racingboutique.com%252Fweb..." target="_blank">ilyen csizmám van, tökéletesen kényelmes ez is.
A végére a legdrágább tételt, a sisakot hagytam. Na, abból én csak Shoei-t vagy Arai-t ajánlok, de a többiek biztosan tudnak egyéb, kicsit olcsóbb sisakot ajánlani. De ha rám hallgatsz, akkor a felsorolt 2 márkából választasz magadnak bukósisakot. Én már a második Shoei sisakomat koptatom (előtte volt más), abszolút elégedett vagyok, és nem is veszek már soha mást (max Arai-t )
Sok sikert a vásárláshoz, ha egyéb kérdésed felmerül szívesen segítek.
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretnék kérni. Jelenleg kezdő motoros vagyok és nincs még rendes öltözékem sem viszont jövőre szeretnék egy 8000km-es európai túrát lezavarni. Ehhez szeretném még a télen beszerezni az összes hasznos/szükséges holmit. Szeretném, hogy minél biztonságosabb legyen az öltözék így elsősorban teljes bőr ruházatra gondoltam. Viszont a túrát július-augusztusra tervezem és nem tudom mennyire komfortos ilyen melegben. Mi a tapasztalat? Mennyire fülled be az ember? Mi a kényelmes és előnyös egy ekkora túrára?
Illetve a másik kérdés,hogy milyen márkákat ajánlotok és hol érdemes vásárolni? KB 250e-t szánok mindenre (protektorok, full ruha, csizma, kesztyű, új bukó) Az is segítség ha a témában linkeltek cikkeket, bár már a google alapján néhányat olvastam.
Helló!
Nem használt, Spidi csizma eladó!
eladó
Sziasztok!
Mire normális minőségi protektorokkal megtöltöd...addigra húzós egy no name kabátért....mert ha jól látom ohne protektor..
Nálunk a BF Desert EVo kabát akciós !
49.990-ért! Tökéletesen meg leszel vele elégedve!
www.darazsgarazs.hu
Sziasztok! Eladóvá vált a bukósisakom!

HJC TR1 bukósisak: M-es méret, májusi vásárlás, alig használt fél szezont. Beépített napszemüveg, kivehető és mosható párnázat, víztiszta és sötét füst plexi, sisakzsák. A plexiken PinLock előkészítés! Ára: 35 ezer forint.
75.000 egy felsőre? Meg vagy te buggyanva
Xl a mérete 25000 ft, vadonat új

Tel:06202695366
Sziasztok!

Tudtok ajánlani jó motoros dzsekit, megfelelő védelemmel főleg újonnan? Ár szerint 75 K max (csak felső egyelőre). Köszi!
Eladó új cross/enduro szemüveg. A szemüveg színezett, illetve 5590 Ft -ért vihető.
180-190 cm 85-95 kg körüli személyre szerintem.
Sziasztok! Egy 56-os kabát milyen súlyú/magasságú embernek lenne jó?
mindkettőnknek másik van,ezért eladóak. komolyan :))
Ancsy,
Használni kell őket nem eladni...
eladóak,mindkettő egyrészes. A kék-fehér-fekete ruha 50.000 ft. A másik lepkés ruha pedig 85.000 ft. A pillangós ruha nagyon keveset használt. érdeklődni emailben lehet. köszi
Eladva
Alpinestars GP pro 15.000. Egy barátomé, L-es, új. Méret probléma miatt eladó.
Valakinek volt már használatban marushin sisakhoz pinlock?

Nem úgy általánosságban kérdezem hogy jó e hanem a konkrét gyár konkrét tipusa használható e?
A nadrágról tudnál készíteni egy képet? Kb milyen méretű hölgyre jó ez a méret?
Mail címemre küld légyszi! (adat lapomon van)
Részletkérdés.A képen látszik minden.
A teteje repedt?
Félig el van törve!