A motorról azért sem írtam mert az is cserélve lesz tavasszal. (Adatlapon meg azért sincs mert éppen most regisztráltam a kérdés miatt.) Valószínűleg egy pár éves Suzuki GSX 650F lesz vagy ha többet sikerül félrerakni akkor egy kis banki segítséggel megtámogatva meglehet az abszolút vágyam egy VFR800
...persze a hitelt jobb lenne kihagyni.
de inkább melegednék egy aranyos motoros csajszival mint útszéli kurvákkal.
Menet közben a bőr sem vészes, ha meg megállsz, akkor mindegy mi van rajtad, meleged lesz úgyis.
(mondom ezt úgy, hogy cordura soha nem volt rajtam, de nem is lesz...) A bőr nem kopik el, ha csúszol. Szoktam mondani a tanakodóknak, és be nem öltözőknek, hogy "Semmi sem kényelmetlenebb a kórházi ágynál, vagy a tolószéknél." Neked is ezt tudom mondani. Nincs kompromisszum!
Ja igen, protektorokra nemigen kell költeni, ha veszel egy bőrruhát, mert azokba jóformán mindegyikben van. (amiben nincs,azt nem kell megvenni)
Én már a második Shoei sisakomat koptatom (előtte volt más), abszolút elégedett vagyok, és nem is veszek már soha mást (max Arai-t
)
vannak aranyos leányok is a szakmában
én már vagy 4-5 éve egy 400forintos turkás dzsekiben tolom, sajna egy szederbokor igencsak megnyaggatta idén az ujját, lehet már nem sikerül feltámasztani