Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van ilyenem, átminősítettem utas sisaknak, egyébként ebayen postával 14-20ezerért megrendelheted más színben is.
Shiroról nincs tapasztalatom.
Bocs: Ár 9.000,- Ft
Eladó HELD fekete-szürke színű, \‘L”-es méretű, motoros kabát. Beépített (nem kivehető) hát-váll-könyök protektorok, ujjak végén tépőzár, gyári öv, kifejezetten jó állapot, esztétikus és tisztított külső-belső.

(Sikerült a motoromhoz illó sárga-fekete dzsekiket vennem, így ezt nem használom.)

54/XL méretű, sport jellegű motoros bőrnadrág csere - érték egyeztetéssel - érdekel.

Ár fix.
Szia!

Telón veled beszéltük meg!?
Egy ilyen Kawasakis dzseki mennyibe kerül?
Köszi: Peti
Helo!

Erről mi a véleményetek?

http://www.hjc.hu/product_info...

Ennyiért elég jónak tűnik. Shiro SH-821 Kerosen-t akarom lecserélni erre. Az a sisak annyira hangos, hogy autópályázás után (M0-s, max egy óra) szabályosan fáj a fülem tőle. Ez minőségileg magasabb, vagy ne várjak tőle sokat?
Köszi srácok, de még nem aktuális, ugyanis nincsen pénzem. Még csak nézegetem, hogy milyen kabát lenne a legmegfelelőbb. Tájékoztatásul: kb 70 ezret szánok rá
Ha érdekel írj ! teljesen új a kabát.
Szia!

Tudok segíteni.Keress privátban.
Sziasztok!

Hétköznapi viseletre keresek motoros dzsekit, tehát nem motorozáshoz. Valaki tudna ajánlani valamit?
Protektoros legyen, vagy a nélküli, a protektoros a mindennapokban kényelmetlen-e vagy nem?
Szia!

Cölöpék minden szerdán szoktak rendelni a Forgách utcában. Összegyűjtik a ruhákat és elviszik Ceglédre. Akár postán is elküldik.
Az országban jelenleg nálunk a legolcsóbb ez a prémium kategóriás felnyitható sisak!
39.990Ft-ért szerezhető meg akcióban!
AZ AKCIÓ A JÖVŐ HÉT VÉGÉIG ÉL!
Tel: 0670 246 71 50
Adatlapomon találsz galerryt! Én cölöpéknél csináltam neked nem lesz messze, de nyisd a buxád! És előtte mielőtt neki esel, gerincprotkót rakj bele, az is növel egy kicsit a terbéjen, vagy kezgyé gyúrni vaze! :D
Budapesti vagyok, úgyh Komárom nem feltétlenül a legideálisabb... :D
De most egy gyors guglizás elég sok ilyen helyet dobott ki, szóval majd választok egyet véletlenszerűen ha senki nem ajánl konkrétat aztán kész.
Ő nemrég szabatta át a ruháját, ha jól emlékszem, Komáromban van a szaki. Sajnos nem tudom, hogy az jó-e Neked, mert nem töltötted ki az adatlapodat. A srácot a zx7-r topikban megtalálod. Remélem nem csap agyon, hogy beajánlom.
Remek, bár nem is értem miért gondoltam, hogy ha utcai ruhát alig bírok venni magamnak, akkor motorosruhával máshogy lesz. :D
Akkor azt hiszem inkább a hosszra figyelek és max megigazíttatom. Tudtok valakit aki ilyennel foglalkozik? Lehet nem adnám oda bárkinek h egy tűvel nekiessen aztán egy esésnél meg csodálkozok, ha szétnyílik a varrásnál... :P
nah jó látni hogy nem vagyok egyedül!
én is vékony vagyok és az a baj, hogy nem nagyon létezik a motoros ruhák között -slim fit- opció ellentétbe a farmerekkel, tehát bármit vehetsz (nálam) a nadrág mindig bő lesz.
méretre kéne szabatni csak az ugye extra pénz.
és próbáltam már 1 számmal kisebb nadrágot is, de ha jó derékba akkor meg rövid.
Szerintem se csinálj ekkora gebaszt ebből a ruha témából... (mondjuk én nem szeretem a szinre fújt dolgokat... zöld motor zöld motoros zöld visszapillantó... sztem gagyi!) Ruhához meg annyi hogy 186/72 vagyok és az 50 es ruha rövid de terebéjre jó, az 52 elég hosszra, de bő. Szóval azt felejtsd el hogy jó ruhát fogsz venni mert mi rehabosok hosszúak vagyunk és tömetlenek! Szóval ha majd jó ruhát akarsz venni akkor ugyis magadra kell szabatnod, igy tettem én is... de jó tanács vedd a nagyobbat és abból csinálj kisebbet! Egyszerübb mint forditva!
Helyedbe amúgy lehet spórolnék még egy kicsit és 400as helyett 600ast vennék. Kaptak már eleget az élettől, pörgetni is kell, hogy menjen. Nem azt mondom, hogy némelyik 600as nem. De sokkal több van belőle. Alkatrész is...
Teljesen igazad van, és simán előfordulhat, hogy később nem fogom tudni hasznosítani a ruhát, vagy a következő motoromhoz a jövőben nem fog menni.
De. Hosszú évek óta tervezem a motorozást, és ezalatt az idő alatt csak és kizárólag egy vonalon nézelődtem... ZXR400, fehér-zöld. Meg sem nyitottam már képeket, nem néztem hirdetéseket amik más színűek. És igen, lehetséges, hogy ezért kihagyom a világtörténelem legjobb vételét, egy fekete hibátlan állapotú gépet fillérekért, de ez van. Mivel nincs tapasztalatom márkákkal, ezért csak és kizárólag a külsőbe szerettem bele. És abból nem vagyok hajlandó lejjebbadni, vagy attól eltérni. :)
És amúgyis van egy kis stiklim, hogy szeretem az összeillő színeket, így magától érthetődő hogy a kinézett motorhoz választok ruhát. Ha neadjisten később váltok, majd ráérek azzal a problémával foglalkozni, hogy nem illik össze a két dolog. Mondjuk azt már meg sem említem, hogy a legújabb, friss motorokból is csak a Kawákba vagyok belezúgva. Már most sejtem hogy mi lesz ha később új moci vásárlásán fogok gondolkozni... :D

@TheGreenNinja: A motorosborruha.hu-t megkérdeztem, sajnos már nem árulnak ruhákat, az oldal elavult. Ami azt illeti, az összes létező boltnak írtam aki bármilyen kiegészítőt árul ebben a színkombóban, és mindenhol kifogyott minden, már nem divat úgy tűnik...
Én nem bírom elviselni, ha koszosak a ruhák. És nem szívesen viszem be a döglött bogarakat, bogárbelet, satöbbit a házba.
Annyira nem sok idő, általában fél óra alatt végzek a 2 sisakkal, 2 kabáttal, 2 nadrággal, 2 kesztyűvel, 2 pár csizmával. Addig az uram lemossa a motorokat. Nálunk, kérlek rend-fegyelem-pedantéria uralkodik, hál' Istennek mindkettőnk a tisztaságot szereti, így ebből sosincs vita. A napi rutin része.
Egyébként láttam én már ritkán takarított fehér ruhát, hát mit ne mondjak, okádás. Nem is fehér, inkább szürke. És csúnya. Egy ilyen mellett mindig "világít" az én szép tiszta fehér ruhám. És felvenni is jó érzés. Koszos ruhát nem szívesen húzok magamra.