Urak! Lenne egy bugyuta kérdésem, a Motorszerelés topikból irányítottak ide:
Nem, vagy pontosabban csak nagyon kis részben kivehető belsejű bukósisakot hogyan lehet belül kimosni / kitakarítani? Sikerült az elmúlt 2 év alatt néha pöppet beleizzadni, mostani túránk előtt rendbe szedném kicsit, ha tudnám hogyan kell / hogyan szabad.
Sziasztok! Szeretnék venni bukósisakot, mert az előzőt elhasználtam. Mi a véleményetek a w-tec, a premier, a nitro és a lazer sisakokról? Nekem felnyitható kéne és jóminőségű 30tól 60 ezerig.
Szia! Ennyiért nagy csodát ne várj, ebben az árban az SJ4000 a népszerű. Vagy ha találsz még jófogáson vagy vhol Sony AS20-at, nekem pl olyan van, 25 körül már sztem lehet kapni. Azzal készültek a sisakkamerás videóim. SJ4000-hez viszont alapáron több tartozékot adnak. Mellesleg van külön kamerás topic, ott biztos vannak jobban hozzáértők nálam :)
Sziasztok. Zoli vagyok. Korábban olvastam, hogy Pesten van egy cég ami sisakok belső felújításával foglakozik. Valaki tudna infót adni róla. Előre is köszi.
Nem, vagy pontosabban csak nagyon kis részben kivehető belsejű bukósisakot hogyan lehet belül kimosni / kitakarítani? Sikerült az elmúlt 2 év alatt néha pöppet beleizzadni, mostani túránk előtt rendbe szedném kicsit, ha tudnám hogyan kell / hogyan szabad.