Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Támogatom! 18 fok felett már izzadni kezdesz piros lámpánál motoros ruhában... Annál már csak tankolni rosszabb megállni.... :)
Hi.. én kb 5 fokban motoroztam még 2002-ben egy Honda CB 500 S nyergében jól bevoltam öltözve börruha alá is meg minden de nem volt olyan jó érzés nem fáztam vagy ilyesmi bár a hideg szél megtalálta az utat a bokámnál pl meg az ujjaimon is éreztem a hideget. Meg olyan "instabil" volt az egész sztem a gumi a hidegtöl meg keményedett és mondhatni csúszósabbá vált a megszokottnál és ez zavart... pedig 160-170 el is mentem igaz egyenesbe de nem volt olyan jó érzés menni. én 5 fok alatt nem valószinű hogy fogok motorozni .. 16-18 fok az egyik legjobb motorozni szélcsendben :)
Jah, sztem voltunk így többen. Én má legfeljebb durózni vagyok hajlandó, ha hideg van. Itt van pulzusszám, nem túl nagy a tempó és nem hűlnek ki a végtagok
:( súlyzózni én is már csak kisebb súlyokkal szoktam, meguntam a "maximum keresét". Pedig sokszor nem is sérültem le (persze profi szinten sem toltam). Szombaton én is elgondolkoztam 7.30 körül -1..2 fokban, amikor a kezeim elfagytak, mintha hóba dugtam volna fél órára... (a thermo bélés még dolgozott, a ruhában nem fáztam...illetve nem éreztem, mert ugye relatív a dolog). Ez már nem örömmotorozás volt, hanem szenvedés... [és hóban-esés kockázatáról még nem is jött be]
Igazuk van. Nekem már 30 fölött ropogtak meg fájtak ízületeim. Igaz, ebben némi súlyzózás is "segített". Volt szpídmotorom, hideg bitumenen csak a kerék pörgött ha nekihúztam, dönteni meg nem mertem. És nem egy magasztaló érzés, ha átfagyva behúznád a kuplungot, de nem tudod, mert el vagy gémberedve.... Függőség ide vagy oda, ezt inkább hagyjuk ki
én se magamtól találtam ki, hanem 50 feletti ismerősök, barátok mondják, semmi értelme. A ruha úgy is áthül, a saját börükön tapasztalják (akár egy átmotorozott tél is elég volt hozzá) :(

szar ügy a függőség na
Azt, hogy nem vagyok ízületes, sajna én se mondhatom el magamról. Nade 18 évesen ki a francot érdekelt ez? Akit lehet, lebeszélek a téli "normális" motorozásról
na jah, a határba én is kimegyek állatkodni télen kisebb mocival :) Csak dolgozni járni, stb. most motorral járok, és ugye nehezen teszi le az ember :(( Persze van fűthető ruha, de abból talán már egy kisebb olcsó autó is kijön... :| Szar dolog izületesnek lenni, nem ér annyit
hűtőt be kell fóliázni
De az igazán nemnormálisak az endurósok. Tavaly télen is mentünk, igaz nem volt csonttá fagyva a föld. Nálunk relatíve nem sok a tempó, meg gyurmázol is a vason. De az országúti egyhelyben ülős hosszú meneteket én se szeretném
Sziasztok!

Akkor senki sem tud semmit a téli motorozásról? :| Tudom normális ember betolja a garázsba...de ha mégse?
http://shop.unas.hu/shop_artde...
erröl a kabátrol tud vki vmit?
Jól hangzik
hát, van egy az országban, amit a sportmotor tesztelt, és teszt közben rommá törték, még vagy két éve. Ha jól tudom ez az. Amúgy 2 milla körül mennek. És 2 van az országban, egy burkolt és egy naked.
Meg arra se emlékeztem, hogy ez 2003-as. Ezexerint besörözve óvashattam
Megvan az mz. Aszittem, be tudom linkelni, de mégse. De a mellékelt oldalon ez az egy található, csak az árára nem jól emlékeztem. De még így se tűnik soknak

http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=82674
Motor.hu vagy Használtautó.hu, ha tudnám hol láttam, belinkelném. Állítólag bemutató motor, tehát erősen újszerű és 1,3-ért kínálták. Én is csodálkoztam
a srác pályázik és mátrázik vele. 120 ló. Bagatell áron? Én még csak aranyáron láttam. Mennyi volt?
"A férfi 100 kiló alatt csak karácsonyfadísz!"
Van egy kocsmáros haver, ő mondta, hogy manus 100 alatt vagy férges vagy rákos... Nyár elején még több is voltam, a 110-es mérleg kiakadt. De kicsit meggyötört az élet és most beleférek a 110-be. Ja, hadd kérdezzem meg, milyen az az MZ az adatlapodon? Múltkor láttam egy eladót bagatell áron. Gondolom túrázni faxa lehet
hy
mi a véleményetek a Roleff cordura kabátokoról?jók?tegnap vettem egyet 30ér jónak tünik bár nincs hasonlitási alapom
Sziasztok!

A kérdésem: téli aktív motorozás. Sok az ellenérv ismerősöktől, barátoktól. Itt most nem a lefagyásra és hóra gondolok, hanem a 0 fok alatti izület gyilkos időre. Van thermo béléses motorosruhám, de hosszabb távon (~50km) már az alatt is simán áthül a széltől az izület ha jól sejtem (és közben nem érzek semmit)

Kíváncsi lennék a véleményetekre!

És egy kis provokáció: http://www.mv-motorrad.de/cosm...

Zoli
Lehet nem mondasz hülyeséget. De jobban érzem így magam mint a kis pufirizsák.
mi nem nagydarabok vagyunk, hanem izmosak. Főleg hasban