Sziasztok, most vettem egy hjc fg 14 bukót(eddig még csak robogós sisakom volt), és nem teljesen világos, hogyan vehető ki a bélés, és mennyire(nehogy kiszakítsam már azt amit nem is lehet ), ja és a rovarháló is elég homály számomra, szóval akinek ilyen sisakja van az kérem segítsen(legjobb lenne képekkel illusztrálni a dolgot
sziasztok én egy hónapja vettem györbe az apriliába esso kuttal szembe rollef márkáju kivehetö béléssel jó áron plussz vettem hozzá nacit igy egy tizest engettek www.citybike.hu
Zozi, én is cordurában nyomom, thermó béléssel. Soha nem érzem, hogy fáznék benne, csak a kezem illetve bukó alatt átfúj. De nálam okosabbak szerint nem is érzed, hogy áthül fokozatosan mondjuk a térd ízület. Hétköznap napi 30 km teszek bele Pesten oda-vissza, hét végén 80 km oda vissza. Azért az egy órás út alatt már áthülhet minden, ami át akar.
Fűthető ruhával mondjuk nem paráznék :) De annak az árán meg veszek egy (félroncs:)) autót rendszeres használatra, és néha ha már nagyon remeg a kezem, kitolom a motort rövidebb távokra
A tudomány jelenlegi állása szerint (ui. tavaly télen is kint voltam egyszer egyszer), akkor ruhám még nem volt: 2 nadrág + sígatya, 2 pulcsi + télikabát.
Gumifákat...!
Nekem sokat segítettek Kecskeméten a Parillánál, de a DunaPlázában is a Superzone-ban. www.parilla.hu www.superzone.hu
Egy tuti, hogy az Euromotor-hoz nem megyek többet, ha nem muszály...
Abszolut kezdő vagyok a témában és segitségeteket kérném. Motoros ruhát akarok, bőrkabátot + nadrágot külön. Kabát mindennapi használatra lenne (melóba járás) nadrág hosszabb utakra. Mindenképpen bőr és protektoros cucc kellene. Év vége felé lehet járok Bécs felé, olvastam forumban ott olcsóbb. Tudnátok segíteni, hogy egy mindennapi illetve túrázós rucinál mire figyeljek kabát + nadrág + bakancs + kesztyű vásárláskor?
Hy Srácok! Én még minuszba is kimegyek elég gyakran ha nincs az ut lefagyva. Tavaly ilyenkor vettem nevetséges áron 1 néhányszor használt Shox Motard nevü 2részes cordura cuccot ,abban nyomtam a telet végig, meglepődtem, h milyen jó. Persze még kellett téli kesztyü meg jó csizma, simaszk. Az idén már vettem esőgumi garniturát ,most azzal próbálkozom, mert sportgumival én sem mertem 2ofok alá dönteni. zozi
Ár.:45.000FT
Adatlapomon képek, telszám illetve msn/email cím
Fűthető ruhával mondjuk nem paráznék :) De annak az árán meg veszek egy (félroncs:)) autót rendszeres használatra, és néha ha már nagyon remeg a kezem, kitolom a motort rövidebb távokra
A tudomány jelenlegi állása szerint (ui. tavaly télen is kint voltam egyszer egyszer), akkor ruhám még nem volt: 2 nadrág + sígatya, 2 pulcsi + télikabát.
Hely.:Fejér megye,Csákvár
De minek neked? Most adod el a motort nem?
Nekem sokat segítettek Kecskeméten a Parillánál, de a DunaPlázában is a Superzone-ban.
www.parilla.hu
www.superzone.hu
Egy tuti, hogy az Euromotor-hoz nem megyek többet, ha nem muszály...
Eladnám a Louis-ban vásárolt VANUCCI bőr kaátomat! Kb 3X használtam,kifogástalan állapotban!
Ár.:45.000FT
Tel.:06-70/501-86-55
Abszolut kezdő vagyok a témában és segitségeteket kérném. Motoros ruhát akarok, bőrkabátot + nadrágot külön. Kabát mindennapi használatra lenne (melóba járás) nadrág hosszabb utakra. Mindenképpen bőr és protektoros cucc kellene. Év vége felé lehet járok Bécs felé, olvastam forumban ott olcsóbb. Tudnátok segíteni, hogy egy mindennapi illetve túrázós rucinál mire figyeljek kabát + nadrág + bakancs + kesztyű vásárláskor?
köszi