Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nem volt gondom velük, másnapra hoztak méretben abból, ami előttem fogyott el.
az egyik eladó elég közömbös, de a másik srác baromi rendes és el is dumáltam vele.
egyáltalán nem erőltette a cuccokat, h megvegyem, sőt még azt is mondta, h várjam meg a 2008-as
bukókat, mert jövőre tesztelik őket és hasonló árban is lesz akciósan a kiállításon.
Nekem még augusztusban volt 105,amikor ez 127 volt,de most látom még olcsóbb Na,mind1 kellett már a ruha,élőben kurva jól néz ki amit kinéztél.
Szia!
Igazad van!
Nem nagyon számit nekik a vásárló!
Otthagyna akár 100,vagy pár 100ezret,és csesznek rá...
Csiki-Bege-t jobban szeretem...
Szia!
Bolti ár:170.000-ről,100.000Ft most akcióban,ma 2-ig a superzone-nál.
Hogy januártól mennyi lesz....?
Jővőre megint felmegy talán....
Jőn a szezon,felhuzzák árakat...
Tied 80.000volt?
Készségesen segített a srác és mindenre felhívtam a figyelmem,felpróbáltatott vagy 3 ruhát és utána segített dönteni és nem a drágábbra beszélt rá,szóval nem értelelek
Akinek van egy csepp önbecsülése, az utoló hely ahol ruhát vasz a superzone.
Inkább használtat drágábban, mint ezektől a flegma, suttyó, hazug, kis köcsögöktől.
Üdv,
Ha lett volna még egy felesleges huszasom én is ilyenben feszítenék
Mennyiért vesztegetik most ezt a típust?
Köszi szépen!
Jan.2.hetében remélem meglesz...
Ez lenne az..
Nahát, látom már itt is hirdetted a ruhát!
Szóval mik a tapasztalataid?

Viccet félretéve, január 7-8án vizsgázom, de már 6-án is Pesten leszek (mert amúgy gyöngyösi vagyok). Ha jó Neked valamelyik időpont, akkor jelezz!
Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata az Arlen Ness LS2-1832 ruhával kapcsolatban?
Superzone-nál 150.000.- Ft az új ára. (bár én használtan venném)

Minőség, kényelem, tartósság (pl víz esetén nem engedi a színét, a varrások milyen minőségűek, szellőzés, stb.)

Előre is köszönöm!
Eladó!
S-es (56) méret, 2 db Fogcity páramentesítő fóliával és zsákkal együtt 35000 Huf.
Csak ajánlani tudom.. Sajna pár naposan le is teszteltem a hungaroringen, célegyenes ráfordítóban estem el, kb 100-al. A ruha maradéktalanul megvédett, sőt még az esés nyomai sem látszanak rajta.. (bukótérben, földön estem el..) Kicit koszos lett, de vizes ronggyal segítettem rajta.
Sokáig nézegettem és próbálgattam ruhákat, úgyhogy van összehasonlítási alapom. Ez tartott össze a legjobban, ebben éreztem úgy mintha rám szabták volna..
Nem kell aggódni, nem fog kifakulni a piros szín, főleg ha néha átkened bőrápolóval..
Ja és most ár/érték arányban verhetetlen! Sok sikert a vásárláshoz!
Szia!
Elvileleg hasonló berik ruhát vennék,mint amilyen Neked a képen.
Jól néz ki.Van valamilyen rossz,vagy jó véleményed?
Azt venném meg,aminek titán van váll,ill.láb részénél...
piris-fekete-fehér...szinkombináció.
Nem tudom,csak attol félek,hogy hamar szinét veszti a piros szin.
Mi a véleményed?Tetszik a ruha,és napokban venném majd meg...
Elöre is köszi.
Hali!
Tudna segíteni valaki, hogy ki az importőre a VEMAR bukóknak?
Kössz a segítséget: Zsolt
Azt nem tudom ,h uj v régifajta mert használtan vettem( nem volt becsomagolva) olcsóért 17kerben egy pinceboltban, viszont nagyon bevált igy télen.
Jah de az új szerintem szar lett, túl vékony, a régi sokkal jobb volt mint a mostani...
THX.
Hali

eladnám vagy elcserélném 1db 45-ös chopper csizmát ,hibátlan állapotban van, ha érdekel valakit akkor az rnyiri@freemal.hu lehet érdeklődni.
cső
mennyiért adod?
mekkora?
Azért hogy legkirályabb az enyhe mediterrán túlzás...mondjuk árához képest tényleg nem rossz...de én inkább ilyet vennék ha már választani lehet
Dehogynem ...
Nem is árulnám ha nem kéne most másra...
Jó a képen a berik ruhád!
ezt nem nagyon fogják megvenni mert gyerektestű vagy
a páncélért érdeklödni lehet tel:30/215-69-23 vagy e-mail:szmolkatibor@citromail.hu