Szeva! Bocs ,hogy nem válaszoltam,de ilyet mint az enyém nem tudok csinálni,mert carbon/kevlárral nem dolgozok! De tudok hasonlót csinálni savállóból,mert ez az én profilom!(mármint a saválló!)
Az a variáció kb :25 be kerül!
Hali!
Gyárilag (én olyan gatyát vettem) amin van hely a koptatónak(tépőzár) és asszem 3500 pénz hozzá egy pár koptató.Mindenhol protektoros(E szabványos, ilyen sárga színű ütésre keményedő protektorokkal)tehát:dzseki:könyök,váll,gerinc(ha azt protektornak lehet nevezni=fél centis szivacslap...),nadrág:térd és csípő.Mikor estem benne nadrág nem volt rajtam(azóta szar a csípőm...) de a dzseki faszán védett, semmi fájdalom nem volt(pedig 120 ról 0 ra bőrön...)
Helloka
Van egy bőrrucim eladó:
A SHOX terméke: marhabőr 1.2-1.6 mm vastagságban, szövet betétekkel a nyúlós helyeken.
Térdkoptatóval, protektorokkal, versenypúppal! Szürke-Piros-Ezüst-Fekete!
másfél éves, alig használt, kb 2000km-t mentem vele.
Mérete: 2XL, (kétrészes ruci)
Térdkoptató fölött a térdprotektor enyhén sérült, (igen, az is leért...)
100.000.- Ftba került, és én szeretnék megválni tőle! 50 most!
Van még egy SHOX Proton kesztyűm!
Carbon védők rajta, marhabőr, tenyér résznél tapadós anyag, szellőző, csuklómerevító
XL-es méret! Új ára: 15.000.-
10.000.-et kérek érte, mivel csak 3-4szer volt rajtam!
Ha a ruhámmal együtt veszi meg valaki "szettben", akkor 7.000.-
A legalja lehet 55
Úgy akkor az egész kerül 57.000.- be, szerintem egy zsír bőrruciért, és kesztyűért nem sok!
Sziasztok. Lenne egy kis problémám. Van nekem egy berik sisakom és szükségem lenne nekem rá egy sötétített plexire. Valaki írja meg hogy kb. mennyi lenne és hogy honnan tudom beszerezni? Előre is köszönöm a segítség(etek)et.
engem lehet hogy érdekelne én méretem 90 kg vagyok180cm nem tudom jó lenne nekem.ird meg a méretett? köszi
20e
És van egy ufo plast gerincvédő, hibátlan, karmentes, annak 8eHUF az ára. Új ára 20volt.
Érdeklődni meeg msn-en a spracing@windowslive.com on vagy spracing@vipmail.hu-n
eladnám 45-ös choppercsizmámát amely fekete,kockaorrú,tökéletes állapotban van/max.sarokcsere/
ára 15.000ft ha érdekel valakit küldök képet.
Veresegyházon lehetne felpróbálni,de ha kell postázni is tudom! 60e az ára
Kb 190-196 cm, és olyan 80-95 kg-ra lenne jó, de fel kell póbálni!
Az a variáció kb :25 be kerül!
Ayánlom !
http://www.bikerstore.hu/index...
Caberg sisakról van valakinek valami ismerete?Egy Caberg Rhyno kupakot szeretnék,csak elég kevés info van róla a neten.
Gyárilag (én olyan gatyát vettem) amin van hely a koptatónak(tépőzár) és asszem 3500 pénz hozzá egy pár koptató.Mindenhol protektoros(E szabványos, ilyen sárga színű ütésre keményedő protektorokkal)tehát:dzseki:könyök,váll,gerinc(ha azt protektornak lehet nevezni=fél centis szivacslap...),nadrág:térd és csípő.Mikor estem benne nadrág nem volt rajtam(azóta szar a csípőm...) de a dzseki faszán védett, semmi fájdalom nem volt(pedig 120 ról 0 ra bőrön...)
Van egy bőrrucim eladó:
A SHOX terméke: marhabőr 1.2-1.6 mm vastagságban, szövet betétekkel a nyúlós helyeken.
Térdkoptatóval, protektorokkal, versenypúppal! Szürke-Piros-Ezüst-Fekete!
másfél éves, alig használt, kb 2000km-t mentem vele.
Mérete: 2XL, (kétrészes ruci)
Térdkoptató fölött a térdprotektor enyhén sérült, (igen, az is leért...)
100.000.- Ftba került, és én szeretnék megválni tőle! 50 most!
Van még egy SHOX Proton kesztyűm!
Carbon védők rajta, marhabőr, tenyér résznél tapadós anyag, szellőző, csuklómerevító
XL-es méret! Új ára: 15.000.-
10.000.-et kérek érte, mivel csak 3-4szer volt rajtam!
Ha a ruhámmal együtt veszi meg valaki "szettben", akkor 7.000.-
A legalja lehet 55
Úgy akkor az egész kerül 57.000.- be, szerintem egy zsír bőrruciért, és kesztyűért nem sok!
DonPedro