Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem, és a CL-ST ről valakinek véleménye? Ugyanabból az anyagból van, mint a ZF-9? a gyorscsat nem megy szarrá túl hamar?
nem találtam, lehet hogy én vagyok béna
A telefonszáma ott van az apróban...jó keresgélést
Egy telefonszámmal sokat könnyítenél a dolgon.
áá én már nem így csinálom, nem reménykedek és akkor csak meglepődhetek..
Mégis megtetted... Am itthon vagyok 4napja(tanulok ),de 10percenként lesem a fórumot,nehogy lemaradjak...holnap megyek vizsgázni,utána meg hazamotorozok...amilyen szerencsém van,akkor abban az intrvallumban kerülnek fel a termékek...
Én már meg se merem említeni a kesztyűt
Várjuk szeretettel az új cuccokat.És remélem nagyon gyorsan megtudlak szabadítani a már oly régóta áhított kesztyű(m)től...
Igaz barát lehet....
Alpi kesztyűkről nincs új infó?
micsoda taktika...
1. nem akar barátokat és nem enged
2. hergeli a közönséget

na kussolok is... de június 13 fele fel foglak hívni és legyen sisakod egy rakat
Nem is gyűjtöm a barátokat! Ami cuccot most kapok,nem teszem fel az apróba,csak itt a fórumon fogom hírdetni.Kiváncsi vagyok mennyi a tényleges vásárló,és mennyi a száját feleslegesen jártató!
Azért mert egy fasz voltam.Ismertem a rendőr egyik felettesét,és mivel azt gondoltam a barátom,hittem a szavának.Nem vártam,hogy elmeszelik a rendőröket,csak azt kértem ismerjék el a felelőséget a biztosító miatt.Erre igéretet is kaptam,majd a csekk lett belőle.
nekem is ez a gondom... remélem június 11 és 19 között sikerül szerválnom valami jó sityakot tőle (L-es méretben SHOEI Raid II esetleg XR1000 vagy Arai Viper) mert júni 11-ig nem leszek otthon 19-én meg már megyünk túrázni és közben még gumit is kell rakatnom a gépre na mondjuk ennyi bajom legyen összesen
nála? Mire szólna, hogy hozott valamit már el is adná, nem várna rám(se)
hülye vagy? ha a barátja lennél lehet lenne valami extra kedvezményed... hát én azért nem utasítanám vissza a barátomozást...
és miért is fogadtad el a büntetést, ha ártatlan vagy? Amit itt leírsz, az bizony bcs. miért nem tettél feljelentést ellenük? Amúgy kicsit talán jobban értek hozzá, mert ez a szakmám. Jogász vagyok alapból.....
És nem vagyok a barátod
A legkomolyabb az egészben az,hogy a két rendőr azzal magyarázta az egészet,hogy pár nappal korábban pár kancigány le akart lépni az igazoltatásnál,és a Ladával összezúzták a rendőrautót.Ezért akartak észrevétlenül elém vágni,hogy ne tudjak elmenekülni.Kérdem én?A motoros egyenlő a bűnözővel?
Sajna így van...
Én sem tudom pontosan, hogy mitől lehet, de az egészen biztos, hogy aki rendőr akar lenni, az másképpen van bekötve, mint a többiek. A környezetemben összesen 6 rendőr van, ebből hárommal napi szinten kapcsolatban vagyok, kettőt pedig még azelőttről ismertem, hogy akár megfordult volna a fejükben, hogy egyenruhásak legyenek. Én nemtom mit csinálnak velük mondjuk Adyligeten vagy az RTF-en, de az tuti, hogy egy szintre hozzák a társaságot. És mivel az agyatlanok vannak többen, ezért nyilván a kisebbség alkalmazkodik hozzájuk. Aztán kikerülnek az utcára és az összes bennük lévő komplexust a lehető legtöbbször próbálják kiélni azzal, hogy érezteti veled (nem is fontos megtennie), hogy tulajdonképp bármit megcsinálhat veled. De ez igaz a portásokra, biztonsági őrőkre és úgy általában mindenkire, akinek a kezébe egy minimális hatalmat adnak. Az első adandó alkalommal visszaél vele a 99%-a. És lássuk be, ezért csábító ez a pálya, semmi másért.
Idefigyelj barátom.Nem leállósáv,hanem egy nagyívben kanyarodó autópálya lehajtó egyetlen sávjáról beszélek,és nem én mentem bele hátulról,hanem ők vágtak be elém úgy,hogy a jobb hátsó ajtóval ütötték ki a motor első kerekét.Mivel ha rendőr a beleset,vagy bűncselekmény egyik résztvevője,ügyészségi nyomozók vizsgálják az ügyet.Én így tudom,de te biztosan nagyobb szakértő vagy.
Kb annyi idő befűzni, meghúzni, mint a csatost összenyomni :D
Nekem HJC ZF-9-em van/volt (a napokban adom el), arról ami jó:
-viszonylag olcsó
-nem olyan zajos
-kényelmes
-szép

Ami rossz:
-fűzögetni a D-gyűrűket
Nem leállósávot írt hanem autópályalehajtót.... Egyébként a faszom kivan a sok köcsög rendőrrel akik képesek a lehető legagyatlanabb módon, lehetetlen helyeken igazoltatni nem kis torlódást, néha balesetveszélyes helyzetet előidézve. Hogy menne rá a 18kerekű a faszfejükre. Van aki megállít, köszön, elkéri a papírokat, megnézni majd megköszöni és jó utat kíván. Majd később megfog egy másik, neveletlen paraszt, nyegle megkérdezi, hogy mivel foglalkozok, hogy van pénzem ilyenre, megpróbál mindenbe belekötni... Folytassam? Október 23 mond valamit? Mindig a rendőrnek van igaza...
sziasztok
szerintetek melyiket vegyem? HJC ZF-9 vagy CL-ST?
Casco-t mindig kössél. Főleg ha uj a moci...