Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Badzoli hogyan lehet kérni az áfamentességet?
Mellesleg a Fokt-ban még mindig vannak "jóáron" SHARK sisakok.
Jó választás. Szép, én is nézegettem az RSI-t, de az RSX jobban tetszett, meg olcsón is volt...
nem mutatom meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg... ...amióta láttam élőben, tudom, hogy a kép a töredékét sem adja vissza a szépségének...
(Shark RSI Karma white/red)
Muti meeeeg! Nekem is Shark van, kíváncsi vagyok, neked meylik lesz...
neeeeeem szülinapi, és nem is ajándék, csak szerelem első, aztán második látásra... ...igazából nem is akartam bukót venni
Biztos szülinapi ajándék lesz, nem? Bár akkor arra várhatsz még bőven....
Áfa ügy: ha EU-n belülről rendeled és a feltüntetett ár tartalmazza a VAT-ot, akkor az adózási törvények alapján nem kell itthon Áfát fizetned utána, mert már egyszer megfizetted az EU-n belül. Néha érdemes megnézni, hogy hol alacsonyabb az Áfa, mint nálunk (szinte mindenhol) és inkább ott kifizetni.

Ha azonban EU-n kívülről jön, akkor kérheted Áfa mentesen is, akkor vszinűleg a vámot is a nettó után fizettetik (hiszen ez áll a számlán), így némileg jobban járhatsz vele.

De persze benne van a pakliban, hogy a futárcég simán kihozza neked mindenféle plusz teher nélkül, ha mázlid van.
nem érdekes, csak hülyültem... ...ha elmagyaráznám, nagyon offtopic lenne
*Vámosok
Ezt el kell hogy magyarázd:D Miért a Vémosok ülnek rajta?
de megjött, de a bukóra még várnom kell...
Jah akkor még nem jött meg?
..még a "vársz" fázisban vagyok, de majd megmondom...
ÉS rajta volta a csomagon az értéke?
Pont tegnap este beszéltük ezt aztán mondta Row hogy neki a termék megérkezése után jóval később érkezett a csekk! Mivel jött a csomag USPS?
a héten
Zseby mikor rendelted?
...enyém esetben nem...
Böksz... csak ne feletsd el ha hazaér a sisak akkor még jön a 20%-os Áfa!
persze, hogy új... nagyon sok kereskedő hirdeti ott is a cuccait... "eBay store"-ral rendelkeznek, tehát egy helyen meg tudod nézni a kínálatukat, aztán böksz, ajánlatot kérsz, egyezkedsz, vársz és vigyorogsz...
És az Ebay-es is új volt? Mert akkor lehet hogy én is onnan rendelek inkább.
te tudod, de vakon ne rendelj bukót! (ne feledd, nem csak a külső számít!) ..én is kereskedőnél választottam ki a megfelelő méretet, viszont eBay-ről rendeltük, mivel lényegesen kevesebbért hozzájutok, mint itthon...
Hát azt még nem tudom. Néztem már pár helyen sisakokat de nem írtam fel a címeket . Nitro, HJC meg Sharkot is néztem de az elég drága. Olyan 30-40 ezerért akarok vmilyet, felnyithatót.