nem mutatom meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg... ...amióta láttam élőben, tudom, hogy a kép a töredékét sem adja vissza a szépségének...
(Shark RSI Karma white/red)
Áfa ügy: ha EU-n belülről rendeled és a feltüntetett ár tartalmazza a VAT-ot, akkor az adózási törvények alapján nem kell itthon Áfát fizetned utána, mert már egyszer megfizetted az EU-n belül. Néha érdemes megnézni, hogy hol alacsonyabb az Áfa, mint nálunk (szinte mindenhol) és inkább ott kifizetni.
Ha azonban EU-n kívülről jön, akkor kérheted Áfa mentesen is, akkor vszinűleg a vámot is a nettó után fizettetik (hiszen ez áll a számlán), így némileg jobban járhatsz vele.
De persze benne van a pakliban, hogy a futárcég simán kihozza neked mindenféle plusz teher nélkül, ha mázlid van.
persze, hogy új... nagyon sok kereskedő hirdeti ott is a cuccait... "eBay store"-ral rendelkeznek, tehát egy helyen meg tudod nézni a kínálatukat, aztán böksz, ajánlatot kérsz, egyezkedsz, vársz és vigyorogsz...
te tudod, de vakon ne rendelj bukót! (ne feledd, nem csak a külső számít!) ..én is kereskedőnél választottam ki a megfelelő méretet, viszont eBay-ről rendeltük, mivel lényegesen kevesebbért hozzájutok, mint itthon...
Hát azt még nem tudom. Néztem már pár helyen sisakokat de nem írtam fel a címeket . Nitro, HJC meg Sharkot is néztem de az elég drága. Olyan 30-40 ezerért akarok vmilyet, felnyithatót.
(Shark RSI Karma white/red)
Ha azonban EU-n kívülről jön, akkor kérheted Áfa mentesen is, akkor vszinűleg a vámot is a nettó után fizettetik (hiszen ez áll a számlán), így némileg jobban járhatsz vele.
De persze benne van a pakliban, hogy a futárcég simán kihozza neked mindenféle plusz teher nélkül, ha mázlid van.