Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NA mindegy majd irsz ,nekem tanulnom kell,jovo heten vizsgazok.Este visszanezek hogy mi van
Egyebkent ami nekem van az enyhen fustszinu,nem koromfekete:)
NA I tt vagyok megint.Akkor jo a sisakodhoz a plexi?
Hova valosi vagy?
En Bacs Kiskun megyei,de jovo heten megyek Pestre is .
Én most vettem 40 dolcsiért sötét füst színűt. Nem éri meg ugyan 1 db-ot rendelni (én sisakkal együtt vettem..) de ha páran összefognánk(nátok), akkor ki lehet hozni az újat 7-8e Ft körül... Az irridiumos asszem 55-60 dollár. Esetleg keresd AlexCBR-t, biztos tud Ő is olcsóbban...
Tud valaki olcsón Arai RX7-hez füstzsínű vagy iridiumos plexit olcsón?
Bár neked példát kell mutatni,s nem szabad ilyet csinálni
Használt cuccnál pedig kockázatmentes ez az 50$ alatti érték,ha az eladó rábólint,s oly kedves h feladja így..
Nem hiába kérdezetem a 330 dolcsis árat + 70 szállításit a vámnál Én is ilyenre hajtok. Bár most jön egy a német e-bay-ről használtan ugyan de 55-ből itthon lesz a 122 ezres kagayama. Ha nem tetszik max. eladom 60-ért elviszik mint a cukrot.
Köszönöm szépen
Keresd meg a kipuff topikban, nagyon jó árakon hoz dobokat, rendszereket.
Felültem haverom 750-es Gixerére full cross cuccban és ugyn ugy lehetett kezelni a váltót Sőt még a hátsó féket is szerintem
Akit érdekelne a képen látható kabát: új, xl-es és az ára 94e Ft (új ára 134e Ft...) emil: jurgen@freemail.hu
hát a krosszcsizma azért pöppet jobban merevítve tartja a bokád, a krosszmotoron meg hamarabb tudod rugdosni a váltót. Ülj fel egy rendesen becsatolt krosszcsizmával egy gyorsaságira, és mindjárt nem lesz olyan egyszerű a váltás. szerintem,.
az hülyeség hogy nem tudsz benne váltani... Más a kiképezése, mivel nagyobb igénybevételnek van kitéve, nehezebb meg, nem áll jól a bőrruhához
nem tudsz benne váltani.
Miért nem jó a cross csizma a speed motorokhoz?
Mert nem ismerem Alexet
Erre vannak a TaxFree feliratos boltok. Bemész és az útleveled felmutatása után elvileg megveheted Áfa nélkül. De ezt nem teheted minden boltban. Meg van, ahol a határon kapod vissza, a már lepecsételt VAT Refund papírodra.
Elvileg igen. De USA kipuff ügyben miért nem beszélsz AlexCBR-rel?
Akoor tegyük fel bemék egy boltba külföldön és mondom az eladónak,hogy adja ide áfa nélkül,mert én hazaviszem a cuccot?
akkor ha például amcsiból akarok rendelni a motoromra kipuffot akkor kérhetem az áfamentességet?
Ha van rá lehetőség, gondolom feltüntetik, hogy incl. VAT, vagy nonVAT. De ez EU-n belül szvsz nem nagyon müxik, ahhoz igazolnod kell, hogy kivitted az EU-ból, vagy EU-n kívüli országból kell rendelned.

Igazából ez akkor éri meg, ha leveszik neked az Áfát és be tudod hozni vám és áfa mentesen, poggyászként (kamera, fényképező, iPod, mobil, PDA, laptop, stb).
Melyiket ajánljátok a kettő közül?
ad'ide