Én most vettem 40 dolcsiért sötét füst színűt. Nem éri meg ugyan 1 db-ot rendelni (én sisakkal együtt vettem..) de ha páran összefognánk(nátok), akkor ki lehet hozni az újat 7-8e Ft körül... Az irridiumos asszem 55-60 dollár. Esetleg keresd AlexCBR-t, biztos tud Ő is olcsóbban...
Nem hiába kérdezetem a 330 dolcsis árat + 70 szállításit a vámnál Én is ilyenre hajtok. Bár most jön egy a német e-bay-ről használtan ugyan de 55-ből itthon lesz a 122 ezres kagayama. Ha nem tetszik max. eladom 60-ért elviszik mint a cukrot.
hát a krosszcsizma azért pöppet jobban merevítve tartja a bokád, a krosszmotoron meg hamarabb tudod rugdosni a váltót. Ülj fel egy rendesen becsatolt krosszcsizmával egy gyorsaságira, és mindjárt nem lesz olyan egyszerű a váltás. szerintem,.
Erre vannak a TaxFree feliratos boltok. Bemész és az útleveled felmutatása után elvileg megveheted Áfa nélkül. De ezt nem teheted minden boltban. Meg van, ahol a határon kapod vissza, a már lepecsételt VAT Refund papírodra.
Ha van rá lehetőség, gondolom feltüntetik, hogy incl. VAT, vagy nonVAT. De ez EU-n belül szvsz nem nagyon müxik, ahhoz igazolnod kell, hogy kivitted az EU-ból, vagy EU-n kívüli országból kell rendelned.
Igazából ez akkor éri meg, ha leveszik neked az Áfát és be tudod hozni vám és áfa mentesen, poggyászként (kamera, fényképező, iPod, mobil, PDA, laptop, stb).
Hova valosi vagy?
En Bacs Kiskun megyei,de jovo heten megyek Pestre is .
Igazából ez akkor éri meg, ha leveszik neked az Áfát és be tudod hozni vám és áfa mentesen, poggyászként (kamera, fényképező, iPod, mobil, PDA, laptop, stb).