Ezt mindenképpen meg akartam tenni, mivel a sisak nálam van és még nincsen kifizetve.
Kényelmesnek kényelmes, a versenycsatt után kicsit furcsa ez a gyorskioldós dolog, de semmi gondom vele.
Igazából a szélzaj ami nagyon érdekel.
Nem az számít, hogy én hogyan éreztem magam benne, hanem, hogy te hogyan érzed benne magad. Próbáld ki, járkálj benne egy kicsit, vagy esetle menj egy kört vele!
Használható, de nem egy TiTech. Ha szép állapotban van, annyit megérhet. Ha jól emlékszem, én olyan 45 körül vettem az enyémet, de akkor már akciós volt. Úgy emlékszem, hogy a belseje nem kivehető, a szellőzés csak alul állítható, felül szinte nem is érzett semmi. A gyári plekó 1 évet birt ki, elég hamar karcolódott. Emlékeim szerint nem túl zajos, de akkoriban egy naked motorom volt, amivel 140 fölé nem nagyon lehetett merészkedni. Hát ennyi, már nincsen meg, odaadtam a tesómnak.
AGV Daemon Vtop-nak nézem, nekem volt ilyen, csak matt feketében. Tudomásom szerint a legalapabb üvegszálas modell. 2003-2004 körül váltották le. Nekem elég gyorsan kitágult a belseje.
-Szerinted melyik márkájú ruha a legjobb?
-Természetesen a DAINESE, nekem is az van.
-Miért?
-Mert az 2-3 bukást is kibír. Kb. ennyi a különbség, meg az, hogy ennél a márkánál jelennek meg először a fejlesztések. A másik ilyen jó márka a SPIDI, ahol szintén sokat fejlesztenek.
Megtetszett a Shox Monza cordura dzseki. Valakinek van tapasztalata róla?Tartósság,kényelem, szellőzés?
Köszi...