Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én 1x belezavartam a röhatomba 1600at 1 húzamban. nem volt gáz max annyi h megette a diablo strádát hátul. sok cuccot meg minek vinni!? hisz mindenki tudja hogy vannak dolgok amiket nem lehet megvenni.... minden másra meg ott a mászterkárd
..és miben vegyen példát?
nekem is csak annyi szempontom van, hogy sport-túra legyen. Full-idom, csutka kormány, nagy kaszni...Nem sok ilyen van sajna, jelenleg zzr-1400, triumph st 1050, vfr-800...asszem ennyi. Ha kijön az új Suzi RF1000, nem fogok gondolkodni!
végy példát rólam. midnen dimenzióban nagyob bvagyok nálad, és a motorom....
gixxert nem is vennék hosszabb túrára... 2000 km fölé meg inkáb egy izmos túragépet. még jó hogy nem megyek eccerre annyit, ezért maradok a sportosabbaknál
nincsmit ok, majd feléneklem
elférni én is elférek..... mondjuk Budaörsig kényelmesen utána Tatabányáig már nehézkesen...és akkor még marad 2200 kilóméter, hogy hazaérjek eső előtt....
kösz a léleketetést
a számot majd dobd át mp3-ban, légyszi!
van ere egy dal: you...are....sooo...useful..for the toopic
gyerekek, tök jó munkát végeztem, és igenis hasznos, dicsérjetek már meeeeeeeeeeeg!
Arlen Ness mérettáblázat
na igen, de a gyorsabb elhajol
ezért írtam már korábban, hogy teljesen felesleges a kilókat írogatni, mert nagyon nem mindegy az eloszlás... meg kell fogni egy centit, aztán mérni...
hát én 185-tel még egy gixxeren v cbrF-en elférek.. z750 is lehet megoldás

Ne feledd: nagy ember nagyot üt, nem pedig nagyot esik...
jelenleg 190/110 de célom utóbbit 10-15%-kal csökkenteni... Előbbit sajna nem lehet, pedig már rég belízingeltem volna egy kis 600-as japót... Sajna így maradnak a nagyobb vasak (ZZR-1400) pedig motorilag egyáltalán nem igénylem....
plexit is le kellett venni, hogy elférjen a pipa...
...nekem csak egy 58-as Cloverem volt idáig, de úgy néztem ki benne, mint egy dagadt búvár...
én 185/90, arlenn: 52. mindenképp próbálnék, mielőtt rendelnék..
Eszerint egy 183 magas 85kilós túrista 52 és 56 is lehet
biztos?
Nolan mérettáblázat

...az nekem is elég...
Arai mérettáblázat
nem, mert elég ha mellédülök