Csak kíváncsiságból nézném meg. Igazából még közelről nem néztem körbe, mert eddig Vemaromhoz hasonlítva annyit tudtam volna mondani max h más kategória (gond is lett vna ha ugyanolyan). De Spirithez már tudnám hasonlítani.
Kinek a pap kinek a paplan...Nekem bizonygathatnád jó ideig h a Ti-Tech milyen jó akkoris maradnék Shoei-párti. És én is bizonygathatnám neked az igazam... Még jó h nem vagyunk egyformák így jól megél az összes bukógyártó cég...
Jó akkor én tapasztalatból mondok vmit: én 4 évig hordtam Vemart és se 200-nál se fölötte nem nyílt fel soha a plekó és semmi bajom nem volt vele. Most X-Spiritem van és természetesen érezhető a különbség de nem várhatod ugyanazt egy 40 ezres Vemartól mint egy 197 ezres Shoei-tól.
gondolom akkor tapasztalatból mondod h nem szar!?
nőm új vemar bukójának plexije 200 nál felnyílt... (nem lehetett vele mit kezdeni)
szted akkor? végül vett is egy suomy t....
Én nem lennék ilyen bátor... A krosszhoz annyi eszem van, mint a harangöntéshez, de a Vemar márka biztos nem szar... Valamiért a MotoGP-s Dovizioso is lecserélte tavaly a noname Shoei X-Spiritjét Vemarra....
Van valakinek valami tapasztalata a Vemar sisakokról? Engem a Vemar VRX7 típus érdekelne!
Úgy általában jó minőségüek a Vemarok, jó ár érték arányúak stb...?
2008-as, M-es,Új Shoei X-spirit piros-fehér Kagayama festéssel eladó!
Új ára 200ezer körül van, 130 az irányár. Alkudni persze lehet
Győrben megtekinthető,postán is elküldöm.
06/70 593-3791
noarmy@citromail.hu
http://www.araihelmet-europe.c...
nőm új vemar bukójának plexije 200 nál felnyílt... (nem lehetett vele mit kezdeni)
szted akkor? végül vett is egy suomy t....
Van valakinek valami tapasztalata a Vemar sisakokról? Engem a Vemar VRX7 típus érdekelne!
Úgy általában jó minőségüek a Vemarok, jó ár érték arányúak stb...?
De mindezt úgy, hogy rokonom él kint. Ő megrendelte, majd feladta nekem.
Új ára 200ezer körül van, 130 az irányár. Alkudni persze lehet
Győrben megtekinthető,postán is elküldöm.
06/70 593-3791
noarmy@citromail.hu