A Suomy bőrruhát én is csak ajánlani tudom, egyszer megfeködtem vele 160-al bal oldalt és hátul, majd esőben egyszer jobb oldalt és elől csak hogy tökéletes legyen a szimetria és tökéletesen védett, nem szakadt ki, csak a festék jött le róla mivel az aszfalton elég sokat csúsztam
Nezd meg a parillanal a Suomy ruhakat, nekem olyan van, kengurubör, jol szellozik, könnyü es az ara is jo volt. Az enyem is 58-as. Bocs az ekezetek hianyaert, nemet billentyüzeten irok...
ha veszek egy kis héjméretű RSR2-t, kapok hozzá valahol S-es arcpárnát?
ha jól tévedek 2 mérettel gyártják, felteszem az XS és az S héja egy méret... [link]
A HJC FG-15 nevű sisakról nincs valakinek valamilyen tapasztalata vagy van-e ilyen valakinek?Ha valakinek van vele tapasztalata az ne fogja vissza magát!
itt
én kifejezetten egy típust vadásztam, ami már kifutott modell volt, szóval nem volt könnyű dolgom, hogy még a szín és a méret is stimmeljen, de kitartó voltam és náluk találtam..
..gyorsan reagáltak, kedvesek és segítőkészek voltak
...a bukóm pedig innen lesz
az Intense és a Hook sem rossz, de a Holo mégiscsak szimpatikusabb
amúgy is ki kéne tömnöm újságpapírral, vagy 4 maszkot alávenni.
alszom még rá egyet, hátha addig villant valamit Brit barátunk
valami Tresport, Techsport, Teksport, vagy valami ilyesmi.
Tud valaki segíteni, hogy mi ez? :)
ha jól tévedek 2 mérettel gyártják, felteszem az XS és az S héja egy méret...
[link]
méhviasz?
Crosscsizmát bőrápolóval vagy testápolóval kenjem be,hogy puha legyen vagyis könnyen betörjön ?
http://www.imet.hu/index.php?c...
én kifejezetten egy típust vadásztam, ami már kifutott modell volt, szóval nem volt könnyű dolgom, hogy még a szín és a méret is stimmeljen, de kitartó voltam és náluk találtam..
..gyorsan reagáltak, kedvesek és segítőkészek voltak
...a bukóm pedig innen lesz
USA-ba szeptemberig nem szállít a Shark, úgyhogy ez is Svájcból fog érkezni, mint a ruhám...
amúgy is ki kéne tömnöm újságpapírral, vagy 4 maszkot alávenni.
alszom még rá egyet, hátha addig villant valamit Brit barátunk
Ezt is 20-al kell megtoldanod és nem kell rendelgetned..
http://www.fokt.hu/index2007_i...
...és akkor már tetszhet is.