Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vettem volna inkább egy jó első gumit ebből a pénzből
P..ba... most találtam egy motorosboltot ahol az 58ezres üvegszál-karbon HJC pont az én méretemben 20.000akciósan. Na nem utólag szívom a vérem csak nagy lett a kabátom, és néztem van-e valahol kissebb. Mostmár rohadtul elegem van. Én meg megvettem a sima kompozitot 40.000ért. 200%os haszon van ezeken vagy mi? Az egész egy nagy parasztvakítás
Itt a kék-fehér...
ALPINESTARS OCTANE 2 RÉSZES, PIROS-FEHÉR, FULL FEKETE, KÉK-FEHÉR, FULL-FEHÉR FEKETE CSIKKAL, van még néhány darab egy Ohio-i kereskedőnél 46-60 méretig. Budapestre 139.000.- Ft jön 15 nap alatt. Feketéből vettem 2 db 64-es méretet a bélpoklos haverjaimnak.
65
mennyen még a licit fel fel...
A Hein-Gericke-ben bőrruha akció, részletek itt, vagy ha írsz mailcímet, átküldöm neked is a hírlevelet!
60....
50é átveszem
jah és vatta új bontatlan dobozban, persze áron alul
volna egy laptopom eladó, esetleg érdekelhet valakit?
kép
specifikáció

akit érdekelhet vegyen fel msn re... craftpapa@hotmail.com
Eladó! teljesen új!

Érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Akkor virithatod a lovét on-line
az van 3 is
VISA, MASTERCARD, mindegy hogy debit vagy credit card csak dombornyomott legyen. Comprende ?
Ja meg előtte nemtom felpróbálni.. Row okosíts ki a méretezéssel 44-es méretben eddig minden lábravaló tökéletes volt..de azé itt nem akarok kibaszni 50ezret csak úgy..
FCmotonál csak hitelkártyával lehet fizetni? Benevezek egy puma 1000-re ha má ilyen jó a huf
Off
Ez érdekes ha Magyar accountot regisztrálsz akkor kell a dombornyomott bank kártya VISA, Master, Amex.
Ugyanis a Paypal a kártyádat terheli a vásárlás összegével, az Amerikai az "más tészta".

Illetve az a kérdés milyen account-ot regisztrálsz Personal, Premier, Business, az utobbi kettővel fogadni is tudsz pénzt a Personal-al nem ahhoz "upgrade" kell.

On
Igen,amcsiban ac-12 néven fut.Most akarok venni,ha lesz megin 25ezer körül Csak az fura,hogy amcsiban 1400g körüli súlyt olvastam,itthon pedig 1250g-ot talán..
Szevasztok.
Elképzelhető hogy amcsiban a HQ1 AC-12 lenne mert egy gramm hq1 sincs az ebayon,ellenben ac-12 full carbon...meg úgy is néz ki...
Méretprobléma miatt eladó egy ÚJ, fekete-kék-szürke cordura motoros kabát, 46-os méret, kivehető termobélés, keprotec protektorok (váll, könyök, gerinc), fényvisszaverő csíkok, blablabla, minden ami kell. A cetlik is rajta vannak még.
http://www.vatera.hu/cordura_m...
Valamint egy szintén új, 8-as méretű, meleg termobéléssel rendelkező Bering kesztyű:
http://www.vatera.hu/bering_be...
Aki kapja, marja...
Ha valakit esetleg érdekel, írjon nyugodtan e-mailt.
jaaa, valahol azt olvastam h kell...
Hmmm, nekem a PayPalhoz egyáltalán nem kell kártya, csak a bankszámlaszámom adtam meg, és működik. Minek neki a bankkártya, ha a számláról vonja le a manit? Lehet, hogy számlatípus függő is a dolog.
grrr, igényelhetek azt is köszi
Lehet, hogy a reghez nem, de a későbbi vásárláshoz tuti...