Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt Én is kiakartam próbálni mármint a méhviaszt, mert ezzekkel a tisztitő kendőkkel nem mentem sokra.
Na, igen a Busa "crating" azaz dobozos ugyhogy légibe jön el igy 11 nap alatt van Bécsbe.
Eladó!

06 20 521 84 99
én a csizmám simán boxolom.
A ruha meg éhviszt kap, előtte szappanos vízzel tisztítom.

Alex, nem semmi. Asszem nem hazai beszerzés lesz a következő mocim.....
Igyexem...
Jó kis öszefoglaló, elolvastam Én is. Zoli, ha igy folytatod Pulitzer dijat adok neked !
Nem futtatni akarom itt magam, de ha érdekelnek az alsóruhák, itt találsz egy írást róluk:
Technikai alsóruházat

Nekem sokféle van, a HellyHansen-től a Decathlonos termékekig, mindegyik tökéletesen megfelel, ha az adott célra a legmegfelelőbbet választod.
Én személy szerint nem osztom azt a nézetet, hogy csakis a "motoros alsóruházat" lehet jó, hiszen sokkal drágábbak, mint akár a HellyHansen, pláne, ha outletben veszed. Bőrruha alá leginkább egy Decathlonból való futónadrágot, meg egy szintén onnan származó rövidujjas pólót, vagy hosszúujjas HH-t használok. Ha hűvösebb van, akkor van egy vastagabb, hosszúujjas pólóm is, ami még befér a bőrruha alá, ha nagyon hidegre fordul, akkor cordura és thermo cuccok alá.
Fiúk, lányok, köszönöm a segítséget. Még olyat kérdeznék, hogy bőrruha alá ki milyen underwear-t használ? (Rukka, stb.)
Vazze,rossz helyre születtem
9000 dezső egy CBR1000RR? A p....a.
Fantáziádra bizom mennyi lehet a bekerülési ár az 1000 RR pedig még mindig Japánban készül ami nem az olcsóságáról hires Én ugyan rég voltam 99-ben Japánban de akkoriban egy "zsemlyének látszó tárgy" 350.- Ft-ba került Jenből visszaszámolva..
Múlt nyáron én is amcsiban dolgoztam és akkor is csak hüledeztem hogy milyen olcsók a kocsik és a motorok.De azt nem értem hogy miért?Ha te 1,5 milláért vetted meg akkor mennyiböl hozzák ki? Kicsit durva....
De annyi, az Én 2008 CBRR FIREBLADE-m 8.990.- USD volt akciósan márciusban.
Pár kérdés:
-mondjuk egy Vertigo Corsát is be lehet kenni átlátszó méhviasszal?
- Shark RSF2i-hez hol lehet rendelni mondjuk németböl tükrös vagy fekete plekszit?
Elöre is kösz!
ne bassz fel, hogy 1,5 milla kint egy Busa
Motoros bordzseki elado! XL-es meret, full protektoros, kiveheto termobelessel. 1x volt hasznalva, tok uj!
http://www.vatera.hu/tschul_mo...
UJ noi borruha elado, IXS gyartmany, 40-es meret! Joval ar alatt, mert surgos... Nagyon jol nez ki, es full protektoros!
http://www.vatera.hu/ixs_noi_m...
Asszem 1500-at mondtál anno konténerre. Nem, az eastcoast-rol 8.00.- USD-ért tud átjönni egy moci de uj motornál "crating" van azaz dobozolva szállitják.

ON
Itthon már nem fizetsz ÁFA-t mert Németországban megfizetted. Akinek meg van egy kis esze az inkább Szlovákiában rendszámoztatja a motort ha kintről vesz. Nincs teljesitményadó, a biztositás a Magyarországival összehasonlitva 20%-al olcsóbb.
Na de ne OFFOLJUK szét a topicot...
Én ezzel szoktam bekenni, miután ezzel lepucoltam.
Számolj velem légyszi: megveszem a nagy zizit 10 rongyért. Asszem 1500-at mondtál anno konténerre. Hamburgban 1600 ajró, legyen mondjuk 2700$... Ez eddig 14.200 dollár. Gondolom erre kifizetek otthon 20% áfát, vagyis 17.000-nél járok... Az valami 2.6mFt...Erre jön még egy kiló kb., forgalomba helyezés, műszaki, rendszám.... Tehát kettőhétbe megáll a verda, ami otthon 3.7 itt meg 8mFt ! Mondd, hogy jól kalkuláltam!
Miva,má az x-spirit se jó? Milyen szín,méret kellene?
A motor egy Osztrák cimbimnek jön, Hamburgba vámoltatom és a regadót is ott fizetem ki rá igy Austriában már csak a forgalombahelyezés költsége marad ugy mint műszaki vizsga, rendszámozás. Ennél a motornál a vám+regadó Németországban 1.600. Euro körül lesz. Hoztam már egyet juniusban de az Szlovákiában lett felrendszámozva.
XR-1000 esetleg?
...ja, és egyrészes ruhát is kentem már át vele, annak sem ártott ...de az szürke volt
nekem ilyen balzsamom van, méhviaszos szmötyi... egyáltalán nem drága, nagyon kevés kell belőle, mert könnyen eloszlik, viszont átkenés után hagyj neki 1-2 napot, hogy rendesen beszívja a bőr, hogy ne kenjen össze semmit, illetve ne tapadjon rá semmi... (szezon ill. téli álom előtt bőven elég átmaszatolni... szerintem)
itt körül tudsz nézni, sok okosságot találsz (Ápolás, szerszámok - Ruházat - Bőr-/textilápolás)
...ja, és nekem is kétrészes, piros-fekete(-fehér) Dainese-om van, ha ez befolyásol bármiben is