Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az öregedés egyébként csak annyit tesz, hogy a gyártó nem vállal garit 5 év után... Ez olyan, mint a tejnél a kétnapos "minőségét megőrzi" dolog, tehát nyugodtan szorozható kettővel.... De rám ne hivatkozzon senki, ha 2018-ban kinyílik a feje egy perec után...
A biztonságot illetően nüansznyi különbségek vannak egy top sisak és egy húszezres Lazer között, sőt az uccsó teszteket olvasva a kevesebb néha több is....
Az okosok szerint a kevlárt tartalmazó héj nem öregszik. Ilyen a Shoeinél az X-spirit (a többi asszem nem), a Suomynál a Spec1 meg az extreme, a Sharknál az RSX és az RSR, az AGV-nél a Ti-tech és a GP pro... Az Arai nem használ kevlárt de minden sisaknak odabasz ugye.... Egy csomót kihagytam, de nem jellemző a kevlár kupak 70 rongy alatt.... Bocs a hibákért...
Melyik érné meg, ami nem öregszik annyira? A rendes karbon? Vagy az üvegszálas is jó?
Hali!
Valaki nem tud ilyen Suomy kabátot? ami ehez anadrághoz jó?
Akkor én dobjam ki az alig használt/kb 5-ször/Lazer sisakomat?
Totál rendben van a kupak, annyiért meg pláne....Egy dologra figyelj oda: a kevlár a HJC-nél annyit tesz, hogy valami mikromilliméter vastag kevlár szállal van átszőve a héj ami ezáltal erősebb, de nem ugyanaz, mint a nagyoknál, tehát ettől még a sisak öregszik és cserélni ajánlott 5 évente... Amúgy fitti, 50 rongy alatt jobbat nem találsz!
Igen,jol mondod Pohi,2 hétben egyeztünk meg,de ő ezt igy is hirdeti.Nemtoom,másnak is 1 honapra jön a ruha?Kicsit azért gáz.
Nekem így elsőre nagyon szimpatikus, lehet én is ez mellett döntök, ha veszek bukót.
Elég sokat tud az árához képest.

Én is kíváncsi lennék, hogy milyen élesben. Valakinek esetleg van ilyen?
Köszi szépen, ápoló terén is szívesen fogadok tanácsokat, mit érdemes mert tuti 1000 féle van!
Ennyiért ennél jobbat nem találsz.
Szerintem vedd meg.
Sziasztok! Na azt hiszem sikerült dontenem sisak ügyben
HJC ZF-9 Black sisakot néztem ki, ami a következőket tudja :

2 rétegű üvegszál+spectra+kevlár héjszerkezet
versenyzés orientált héjszerkezeti fejlesztés
szélzajmentes kialakítás
fekete, ezüst, és matt fekete szinekben
SUPERVENT szellőzőrendszer
Nylex kivehető és mosható antiallergén belsőrész
dupla plexizárral rendelkező párásodásgátló plexi, UV védelemmel
dupla D-gyűrűs sisakcsat
kivehető orrmaszk, bogárháló
sisakzsák
1450 g
26. 000 Ft

Fekete plexi 6500 Ft, tükrös plekó 8300 Ft.

Vélemények? (drágábbat nem veszek )
Hát sajnos a nemzetközi csomagforgalom nem mindíg olyan mint amilyennek lennie kellene, ha fix. 2 hétre egyezetetek meg akkor megértelek, ha nem akkor nem Én ezért kérek meg mindenkit, hogy csak akkor rendeljen be tőllem valamit ha 100%-ra kell. Eddig nem is volt gond, szerncsére, jó emberekkel találkoztam.
Felvetelk msnre
kb. 61-62 cm, szerintem kicsi lenne...
Keress meg privátban, adatok az adatlapon!
szia mennyibe tartod a sisakot?
Én akartam rendelni Tschul-t,aztán 1 honapra hivott vissza a srác hogy megjött a ruha.Én meg köszöntem szépen,2 hétről volt szó.
Az kétségtelen hogy jol néz ki,és az ára is jo.
Ha jól látom ezek a sisakok műanyagból vannak, ami nem baj, mert sok mai műanyagsisak teljesíti a normákat. Mekkora a fejméreted? Nekem van egy eladó, S-es (55-56 cm), Suomy üvegszálsisak, Fogcity páramentesítő fóliával.
És ha mégkevesebb akkor ott van a Tshul, nem néz ki rosszul és olcsó.
Ha sok a pénzed vegyél alpinestarst minimum vector-t. Ha kevesebb akkor meg vegyél Suomy-t a parillánál.
Én bunkó módon palmolive tusfürdő és mosogatószivacs lágy részét használva lemosom a ruhát minél kevesebb átnedvesedést okozva, leöblítem tiszta vízzel és gyorsan szárazra törlöm. Aztán lehet rá kenni mindenféle bőrápoló dolgot....Eddig bevált.
Szevasztok!

Egy olyan kérdést dobnék fel. Ugye lassan vége a szezonnak. Így a motor megy téli álmot aludni, továbbá a ruha is. Nos az év folyamán eléggé megsinlődte a bogárhadakat és minden egyéb olyan dolgot ami légi bombázás útján került a ruhára. Így azt is ajánlott letisztítani, ápolni. A nehézséget még az is okozza, hogy tartalmaz a rucim fehérbőrr részeket is.

A kérdésem már csak az, ki mit ajánl, ki mit használ. Mivel ez volt az első szezonom bőrruhában, így semmilyen tapasztalatom nincs. Ezrét szívesen fogadok tanácsokat. Kössze!
Erről a véleményemaz, hogy ha a hirdetést átnyálazod, hogy 50-ért eladta valaki valakinek és az most 63-ért árulja asszem.....egyéb kérdés
Üdv!

Nekem is lenne egy kérdésem: lassan tervezek egy bukót venni, s megköszönném, ha valaki tudna segíteni dönteni, esetleg leírná a tapasztalatait.

Versenyzők:

Lazer Tornado Racing
Nitro N311-V
Nitro N1600-VN

A Lazer most akciós, a másik kettő közül a 311-es az ára miatt csábító.

De ha van tipp 40 ezer pénzig, azt is szívesen veszem.
Jó reggelt mindenkinek! :)

Ruha kérdésben ki van otthon? Nem feltétlen újra gondolok, szóval 1-2 régebbi model is lehet. Kire dobhatnék rá egy mail-t ilyen ügyben? Mellékelve 1-2 link, olyasmire lennék kíváncsi, h milyen kategória (mint ahogy most taglalva volt az Octane, meg a Vector), vélemény ár-értékről, esetleg tapasztalat.

Kkthxbye, szép napot! ^^