Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az IMET-ben akciós az FG 14...
Vedd le a műanyag védőfóliát a pinlock-ról és a kis gumírozott oldal legyen a plexi felé. Az egyiket berakod, aztán a másikat meg be kell feszíteni a helyére. A közepén hajlítsd meg a pinlock-ot kifelé, hogy legyen benne egy púp. Így be tudod feszegetni a helyére a másik oldalt is. Ne félj, nem lesz baja, strapabíró műanyag, nem törik el feszegetés közben.
FG-14 főleg, ami tavalyi modell, vagy esetleg FG-15 , és a minta mind1, de lehetőleg kék színben kéne, M-es méretben. Sajna a valuta tényleg szar
Sziasztok. Egy kis segitség kéne. Nem tudja valaki hogy mivel tudnám visszavarázsolni a bőrnaci piros betétjének a szinét ahol lekopott? Próbáltam ilyen mézes bőrápoló cuccal, de a kopott helyen ahol addig fehér volt most sötét szinű lett mint ami tök koszos. Valami ötlet esetleg?
Shoei. Egyik sráctól vettem innen a fórumról. Már a müanyag biszbaszok a plixen vannak csak nem tom hogyan kell a Pinlock-ot a helyére tenni.
Te ilyen progrippest vettél? Ha igen akkor ez öntapadós, ha olyanod van ami a shoei sisakokhoz meg az araikhoz van ahhoz meg kell fúrni a plexit be kell rakni két kis szegecst és az fogja oda a pinlockot.
Ok. Csak sehogysem jövök rá, hogy hogyan kell feltenni rá. Van rajta egy vékony fólia (Mármint a pinlock-on) azt le kell róla húzni? Illetve nem tom azt, hogy a második müanyag helyére hogyan tudom bepattintani.
Hát ilyen valutaár mellett nem hiszem, de írd le milyen típus érdekelne mekkora méteben és utánanézek.
Szia Pohi!
Nemtudsz valahonnan HJC sisakot szerezni olcsóért?
A www.kelomotor.hu oldalon találtam a sisak tartozékok között 3990-ért egy univerzális pinlock-ot, de nem tudom milyen lehet, ha Bp.-re megyek beugrom hozzájuk és megnézem, belepróbálom a szolgálati sisakba.......így látatlanban nem merném megvenni...
Igen érdemes, mert nem csak hidegben hanem a legnagyobb essőben sem lesz párás a plexi, és ugye általában a motorosok zöme nem hidegben motorozik, viszont az esső bármikor elkaphat és akkor nagyon jól jön, mert alacsony sebességnél sem párásodik a plexi.....
0 fok körülre találták ki párásodás ellen, csak hidegbe kell igazából :)
én suomyra szavazok :)
fehér extreme...
Sziasztok. A Pinlock-ot érdemes feltenni a plexire, vagy annak csak hidegebb időben van jelentősége?
ja 199 az a 100 eu ide vagy oda nem mindegy.
Hy
Szia pohi! Látom megébredtél!Szép napot.
Azért az mondják az AGV gp-tech és ti-tech elég jó az alatta lévő kategória ami nem olyan jó.......bár egyébként biztosan fejlődtek az alsóbb kategóriás termékeik is. Nekem is van AGV taknyoláskor a lerepülő plexin kívül tényleg jól működött, ez egy stealth, ami a mostani stealth dragonnal össze sem hasonlítható.
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Bos kabát és AGV bukó eladó!
Na jó, legyen 55
Ennyi jut rá most, ez van. Sok a kiadás
Na mindegy, majd veszünk neki drágán ha lesz rá. Addig meg nézegeted te
ötvenért inkább itt lógjon.85 ben van nekem
ha jó a nejemre akkor 50-ért érdekel fizetéskor.....
Dainese kék fekete 46 os.75.000.-
vadi új
Köszönöm az észrevételeket! hál istennek azóta találtam 1 másik kiszemeletet! Még 1x köszi srácok!